19

Анонимен

преди 8 години

Камерън си гони интереса, да го подкрепим 2017г., а нашия интерес не ми е ясен, но Борисов ако го знае, правилно би било да го изтъргуваме. Добре би било да вземем пари за границата. И други важни неща каза Керемедчиев. За Турция - че изнудва ЕС за бежанците, тя има тези козове, затова и минава номера.

18

Анонимен

преди 8 години

До Сидни Ав$тралияСидни, да ти казвам ли че ти от село можеш да избягаш но селянията в теб остава до края на живота ти, или си го знаеш ??? Защото уж си избягал от село , а очите ти все на село ???? На ония край на света отиде, но НЕ !!! Село та село !!!???

17

готино е

преди 8 години

Готино е на Албионо ***,лаптоп и кола си купих за коледа. А вие?

16

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

До ЗападноевропеецЗащото аз живея в австралия бе ***. А ти си у гeтото и си се писал западноевропеец. Аз съм по голям западноевропеец защото поне съм живял в западна европа.Сега ясно ли ти е.А тоя камерън да доиде тук в австралия дабму.кажем колко е особен точно

15

Анонимен

преди 8 години

Британеца е дошъл да види става ли нашата тиква за фенер по Хелоуин ???

14

мечти на Б.Б.

преди 8 години

"Българският глас е важен за Великобритания"ХАХАХАХАХАХАХАХАААААААААА.............

13

Анонимен

преди 8 години

До 11той украински неонацист

12

Анонимен

преди 8 години

Някой може ли да ми преведе това - "британското ще остане британско, а европейското ще остане отново британско"

11

Западноевропеец

преди 8 години

До 15Както вече ти казх, това е НИК и мога да пиша каквото си искам. То тука има един, който се е кръстил СидниАв$$$тралия, но на него не му правите забележка! Просто сте се заяли с мен!!!

10

Анонимен

преди 8 години

До до Западноевропеецти си украински неонацист ами *** там,защо живееш в България от някой крие?

9

Ю Гей

преди 8 години

Помните ли когато Ю Кей плашеха с прилива от румънци и българи за нова година и накрая кацна един самолет с няколко човека?

8

Анонимен

преди 8 години

До до СидниНие не сме дупка в кавала !!! Ние сме мястото от което излизат плюнките, което пък от своя страна си е съвсем друго място ! Защото през дупките излизат звуци, получава се мелодия, хармония от тонове, а през нас - плюнки !!!

7

Западноевропеец

преди 8 години

До 11Защото това е НИК и мога ако искам и "Марсианец" да се пиша! Това е свободата на словото, а не като във фашистка Русия!!!

6

B

преди 8 години

Май никой не мел историята. Британците винаги са били против нас, обещавали са земи откъснати от България, но до там- само са ни разигравали за да прокараъ сибствените си интереси. Заслужават само едно единствено *** off bastards!!!!

5

Западноевропеец

преди 8 години

Абе русофили!!! Кажете ми защо усърдно плюете по Запада и САЩ, защо плюете по демокрацията, доброто и свободата на словото? Защо плюете по Бойко и Герб, които от всичките ни мафиотски партии са единствените, които мислят за народа си и подобряват живота на българите? Защо плюете по българския президент, който се стреми към доброто и мира? А защо издигате в култ перхидролното, фашистко джудже и партиите българоубийци-БСП и Батака? Защо лижете *** на Болен? Нямате отговор, нали???

4

Mate

преди 8 години

{Paund = Euro = BGN} > usa dolarPossible.Kolko bg granichari ste otivat na ostrova da mu pasiat granicite?!:-)

3

Анонимен

преди 8 години

"По думите му британците винаги са се чувствали като особен член в ЕС ...По-важно е да знаем как е почувствал британския член Борисов там на границата ??? Държал ли се е за мрежата ? Издържала ли го е ??? Повдигал ли я е ??? Това е важно за нас, а не другото !

2

Анонимен

преди 8 години

Аз пък защо си мисля, че е дошъл заради ТТИП? Така де, тук идват само когато трябва да получат нещо важно за тях и кофти за нас....

1

Анонимен

преди 8 години

След като се оригна гръмогласно, Борисов каза - Българският глас е важен за Великобритания в ЕС?