36

~~~~~~~

преди 8 години

Тоя чичка Георги Рангелов (не ви ли прилича на извънземно? )- ето тук: idg.bg/test/cwd/2012/10/18/thumb-41732-Georgi_Randelov_KRIB_Microsoft.JPG, Майкрософт трябва автоматично да го изхвърлят след такова предложение. За некомпетентност, дискриминация и насаждане на ксенофобски подбуди.

35

иЯ

преди 8 години

Данчето щото пък е от София...

34

ГадинНуЧестин

преди 8 години

ОМРИЕТЕ СЕЛИАТСИИИИИ ГНОСНИИИЙ !!!! :@

33

3M

преди 8 години

Не разбрахте ли, че тези идеи се пускат само и единствено за допълнителното разделяне на нас българите? Щом започнахме да се обединяваме и да протестираме срещу новите цени на винтеките, намериха ни веднага повод да се делим! Аз също съм от София, но смятам,че идеята е изключително глупава и обидна!Колкото до т.нар. "СЕЛЯЦИ" има ги навсякъде!

32

Махно

преди 8 години

До АнонименИ трябва да започнат с теб!!!

31

Анонимен

преди 8 години

сменете столицата и проблемът се решава.

30

Анонимен

преди 8 години

И аз искам да има винетка за влизане в нашето село , да не сме по глупави от другите

29

Анонимен

преди 8 години

Е ако това стане, то Варна, Бургас и всички други градове и села по морето ще обяват същата такса срещу софиянци :) Пловдивчани също, банскалии също :)))

28

граничар

преди 8 години

ТИКВЕНИЦИ ако минете през някое със софийска регистрация какво трябва да ви се направи *** . Знаете ли *** че 50% отвас сте на една туба бензин отСофия то Kreti сигурнои ти си от селяните които живеят там.

27

Анонимен

преди 8 години

ДАДАДАДА на данък "Перник"!!Селяните ВЪН от София!!

26

Прах

преди 8 години

Замислете се какво крият и какво не искат да научим, щом ни хвърлят този очевадно безсмислен и противозаконен "прах в очите". Факт е, че твърде много хора все пак се връзват... Спомнете си, когато нямаше кой да изхвърли *** от софийските кофи... Тогава пак беше познатият сценарий - насъскваха софиянци срещу суходолци. В нормалните държави ако общината не си свърши работата с прибирането на ***, хората ще си отнесат торбата пред кметството - самички, без някой да ги организира!

25

Пирончо

преди 8 години

Да дойдат от софето на морето и да видим как ще си ходят

24

Разума

преди 8 години

Тези дето чи сложиха палци долу предполагам че предлагат да съборим жилищата или да направим от градинките и площадките паркинги. Доста е първично да поставиш колата в центъра на съществуването си. Има и такива хорица обаче дано не е масово.

23

Грег

преди 8 години

До АнонименДаже такса След Околовръстното да направят ...

22

Разума

преди 8 години

Ако властите в София не вземат мерки за намаляване броя на автомобилите до две години няма да има смисъл да имаш кола - улиците стават непроходими. Ограничението може да стане само с плащане за паркиране по улиците /всички/. Зоните отделно. В момента общината си затваря очите за паркиране по тротоарите, детските площадки и градинките-решителност трябва Фандъкова.

21

Анонимен

преди 8 години

Тази идея е дискриминационна.

20

Анонимен

преди 8 години

Няма как да стане, това си е чисто самоубийство за софиянци (дето ревът колко са големи, защото са от София). Да предположим, че се приеме тази такса. Няма да има абсолютно никаква пречка останалите градове и села да направят такса софиянец. Кой ще е най-преебан?

19

Соц

преди 8 години

Значи на следващите избори гледайте пак тоя идеот да изберете, да не вземете за някой друг да гласувате :)

18

Соц

преди 8 години

Значи да заобикалям Великотърновска област. Пари на Боко идеота няма да дам никога !!

17

Анонимен

преди 8 години

Току що от Чепеларе съобщиха ,че ще има такса за преминаване през града за коли с несмолянска регистрация. Поради големият трафик ,градската управа е принудена да действа също така правилно ,както и в София.