27

гербист-столичан

преди 8 години

Цялото нещо е много съмнително. И въпросите чукат на вратата:1. Защо хората са паркирали буса си на платения паркинг?2. Защо са спали от 1 до 5 часа в буса? Кой им е разрешил?3. Защо после са се разбързали да не си изтърват полетите?4. Кой им е разрешил да карат бус?5. Сега какво ще правим ако единия се върне в столицата ни? Къде е жандармерията ни да го обезвреди?

26

Лудница

преди 8 години

До GromРазбира се, защо да не осъдят за това, че си е свършила работата, тя все пак на никоѝ не дава пари!

25

Анонимен

преди 8 години

Нали разбирате, че на тази служителка всичко и е разпоредено УСТНО, т.е. няма никакви доказателства че са и наредили да говори за бомба. Вътре е с двата крака. Жалко за жената, но все пак трябва и да се мисли преди да се говори, особено пък ако началниците и са естествено от ГЕРБ. Това е перманентно лъжлива партия.

24

анти

преди 8 години

И сега какво -службите вместо да наберат точки се окакаха.кучетата само дето ги хранят а кучкарите вземат заплати Само им дай да стачкуват за привилегии а за работа не ги търси Да бяха казали че е тренировка а те -взрив

23

стига бе!

преди 8 години

То не беше " вероятност дрехите да са били в контакт с екплозиви " бла бла. Сега пък " стрес тест на терористи" . Тия олиг*френи толкова ли не могат да си признаят, че и кучето може да сбърка???? И какво са нападнали жената, какво друго може тя да каже като вижда цяла армада от Доти барабар с ония със скафандерите???

22

Grom

преди 8 години

Христо Бисеров не го осъдиха, но виж тази жена е друго нещо - престъпник от класа! Нема такава държава!

21

вина?

преди 8 години

Тази женица пред пенсия НЕ може да е виновна: изречението Й е много "обрано", стегнато за пред журналисите: тя казва ОНОВА, което вижда и са Й казали по много СИНТЕТИЧЕН начин!АРМЕНЦИТЕ трябва да се РАЗНИЩЯТ: руски граждани ли са, български, белгийски( по паспорт). И парите им, ЦЕЛИ НА ПЪТУВАНЕ!!! Там е заровено кучето.

20

ПОЗОР

преди 8 години

СРАМ И ПОЗОР ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ ЖЕНАТА СИ ГО Е ЗАСЛУЖИЛА!!

19

тест

преди 8 години

1.Това е било ТЕСТ от страна на терориситите.Тепърва ще кажат КАК арменци, подкрепящиРФ пътуват в Турция, Брюксел за по един ден.С какви паспорти?С какви пари?( а пари НЯМАТ, щом се знимават с търговия на парфюми и ел уреди..)2.Имало е някога бойни в-ва в автобуса.3.ЧИЕ поръчение изпълняват?НА ИД или на ХИБРИДНАТА война( да всяват СМУТ!!)

18

НОМЕР

преди 8 години

Връзки с обществеността" на аеропорта обави преди два дни следното,,,, КЪДЕ ИМА ГРЕШКА??????? С КУПЕНИ ДИПЛОМИ,, НЕГРАМОТНОСТ, ЗНАНИЕ, И БЪРЗИНА ТАКА СТАВА... ДНЕШНИТЕ НЕ СА ЖУРНАЛИСТИ ВЕЧЕ.. ВЧЕРА ЕДНО МОМЧЕ ПО НЕЛЕП НАЧИН ПОСТРАДАЛО.. ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗАДАВАТ *** ВЪПРОСИ НА ЛЕКАРИТЕ, УЧИТЕЛ ПО ФИЗИЧЕСКО И Т.Н,,, АКО ИЗЛЕЗЕЛО ОТ КОМА ДАЛИ ЩЕ ИМА УВРЕЖДАНИЯ,, И Д.Р ПОДОБНИ ВЪПРОСИ,,,, ДАНО МОМЧЕТО СЕ ОПРАВИ...

17

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Колко пъти трябва да повторя! У нас терористичен акт не може да има. Ние сме охранявани от най съвършената антирерористична система Дюнер Гиби. Така че успокайти са. Спете спокойно деца.

16

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

"Има наистина взривно устройство, но до момента службите не са приключи всички свои действия, които трябва да направят и нищо повече за съжаление не мога да кажа... Това е което ми е казано да ви кажа".ДА ЗАЩИТИМ ДАНИЕЛА ВЕЛЕВА! С ТАЗИ ЖЕНА ВСИЧКИ СИ ИЗТРИВАТ Н-СРАНИТЕ ЗА-НИЦИ...ТЯ НЕ Е ВИНОВНА! ТОВА СА Й КАЗАЛИ ДА КАЖЕ НА МЕДИИТЕ, ТОВА Е КАЗАЛА...КОЙ, КОЙ, КОЙ Й КАЗА ДА КАЖЕ ТОВА???

15

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 8 години

Каквато държавата ни, такива и милиционерите, че и служебните кучета.

14

Анонимен

преди 8 години

Изпотрошиха буса на човека за няма нищо. Ако съм аз ще ги съдя.

13

Анонимен

преди 8 години

Сега кат се върне да съди бойколандия как се гърми чужд багаж - това да не са ви мандрите бе от едно време!

12

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 8 години

Не в Европа, а в света!

11

факт

преди 8 години

И НА ОБЯД ЩЕ ГО ЧАКАТЕ С ТАНКОВЕ Н ГО ПРЕПИКАЛО !!А ЛЕТИЩЕТО !!ГОЛЕМИ НЕКАДЪРНИЦИ ЕЙЙ!! С КАКВО Е ВИНОВЕН ЧОВЕКА -ЧЕ СИ Е ОСТАВИЛ БУСА НА ПАРКИНГА И ЧЕ НЯКАКВО КУЧЕ

10

tih velikan 681

преди 8 години

Kakva prisuda?Koi i e kazal da kaje?Armenska silna mafiya ima.Busa e skup,no armenec da napravi teroristichen akt-NIKOGA!!!!!!ARMENIYA E PURVATA DURJAVA UZAKONILA HRISTIYANSTVOTO V EVROPA!!

9

Ганьо

преди 8 години

Той човека ще си търси багажа ! !!! Ама няма да го намери...... или ще го намери ама гръмнат...

8

Анонимен

преди 8 години

Спокойно бе ! Парламента отпусна вече още /допълнитени/ 180 млн. на МВР !!????????? Все ще им платят на арменците с тях !? А ние бачкаторите нали знаете - данъци, осигуровки, винетки, и какво ли още не !? Така се плаща за действията и бездействията на глупаците, а и заплатите от по над 10 000 лв. на съветниците на г-жа Бъчварова !??????