47

Анонимен

преди 8 години

Сега ще му платят буса.

46

Наблюдател

преди 8 години

Да се смееш, ли да плачеш ли от "професионализма" на супер организацията МВР.....Бог да пази България защото други няма!!

45

Гинка Тъпото Брюксел

преди 8 години

И аз карам лютеница и сирене с микробус до Брюксел, но не го зарязвам на летищата. Тези двамата или са ми конкуренция, или са много съмнителни.

44

_

преди 8 години

Глупост е да се изкарва някаква лелка виновна затова, че била казала 1 изречение, още повече цитирайки в това изречение други служебни лица. Дори по-голяма глупост е това да се раздухва от премиера, който с изказването си създава впечатление, че такива ситуации трябва да се подценяват и неглижират.От цялата история оставам с впечатление, че полицията по изключение си е свършила добре работата, за което получава упреци от по-горна инстанция?!?

43

Анонимен

преди 8 години

А ако буса,шасито,мотора,табелите с номерата,вратите,багажа са крадени,въобще от къде кацна този бус,с аербъс,с фаром до порт,самоход от Брюксел,та да го върнат пак там като взет под наем,а там да му мислят от кой завод излиза и в коя година,сериен номер и чие гърне за газове и сажди.

42

ОНЧО БОНБОНЧО

преди 8 години

Аз пък съм сигурен че харменеца шъ кацни и няма да е тирорист! Ае на бас за една фафла Мура ;))).

41

Адвокат

преди 8 години

Кво разследване, кви пет лева, кое е престъплението - да паркираш автомобил с багаж на паркинг летище София !?

40

Анонимен

преди 8 години

Както винаги най-невиновния и на най-дребната длъжност ще обере негативите.

39

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 8 години

Сега въпроса е Ще кацне или нема да кацне! Шекспирова дилема с горчив български привкус. От смях и от яд си скъсах пагоните и си счупих жезъла. Нищо утре от Китай ще ми пристигнат нови. И без туй са менте ;)))

38

И

преди 8 години

АКО НЕ КАЦНЕ? КВО ЩЕ ПИШЕТЕ?

37

Ангел

преди 8 години

Трябва да обезщетите човека че му взривихте буса и стоката банда страхливци.Кучета, роботи ,как не може 1 по смел да се изнамери от вас и да провери както си трябва да бомба !

36

Гешо

преди 8 години

А сега пресаташето измисли бомбата, а кой и подаде тази информация , сигурно кучето - вече на никой не можеш да имаш доверие, а него защо не изволниха , сигурно е куче на някой !!!

35

тъп народ

преди 8 години

До Василев Арменеца е толкова АРМЕНЕЦ , колко наш БОКО е ИСУС

34

Анонимен

преди 8 години

Според експерти по сигурността има голяма вероятност историята с бомбената заплаха, която изнерви пътници и полиция, да се окаже стрес тест, извършен от терористи, за да бъде изпробвана реакцията на властите у нас при критична ситуация.------------------да се смееш ли да плачеш ли?наистина хората вече ги имат за ***.

33

СОПОЛАН ПАСИ

преди 8 години

До *** АРМЕНЕЦА няма да се върне,........ ???? ПАСПОРТА Е МЕНТЕ....

32

Анонимен

преди 8 години

Да сте видели бълг.политик да си е подал оставка след някой инцидент с бълг.граждани -не у нас такова животно нема.Обаче както забелязвате пресаташето е на възраст не е с дъги крака и цици отвън ,вероятно шефовете на летището са използвали случая да я изпързалят и да назначат някое ново с гореописаните критерии

31

кучето

преди 8 години

категорично не е виновно! Животинката така е научена да реагира на миризми, но вероятността да сбърка не е никак малка.

30

azenkena

преди 8 години

Цялата армия, ГДБОП, НСБОП и всички видове бобове, жандармерия, пожарна, полиция и лично премиера да оградят Терминал 1 и да го посрещнат. Ако не могат да се справят могат да разчитат на НАТО за подкрепа!

29

Анонимен

преди 8 години

А защо се стигна до тук цял свят да трепери за тероистични атаки! В Брюксел има войници по улиците, и още нищо не са отрили. Кое пресаташе е виновно за това, кои белгийски некадърници? Ааа, виновни са терористите, а ние сме готини! Терористите искат да ни унищожат защото сме готини а те ни завиждат за западния начин на живот!

28

65

преди 8 години

Казах ли ви аз,още вчера че май ще се извиняваме,за нанесени щети,а? А може и наистина да е имало взрив?Но на Експерта Даниела Велева и е ,,КАЗАНО какво да каже!!!!!!!