31

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са наясно с положението. Но какво може да се направи законно? В Русия има закони за омраза сега също. Така че, руските патриоти изпращат правната ЖАЛБАТА подписана от 500 известни хора, включително руски православни духовници. Те обвиняват евреите в разбъркване омраза и расизъм, преподаването в училищата им еврейската върховенството, използвайки пренебрежителни забележки към не-еврейските религии и етнически групи. Тя е чиста омраза, расизъм, фашизъм.

30

Анонимен

преди 8 години

Преди да изколите 50 милиона от тях и интелигенцията им си бяха добре

29

Анонимен

преди 8 години

В Русия властта се влияе от евреите.Медията принадлежи към тях. Най-богатите хора на Русия са евреи. Съветници на президента са евреите. Еврейската yeshivas са финансирани от руското правителство, докато вие не ще намерите проруско училище. Еврейската диаспора в Русия е само на 240 000 души срещу 120 - 130 милиони от общото население, от което руснаците са около 80%.

28

Анонимен

преди 8 години

Глупости, руснаците знаят, че основният им проблем са евреите.

27

Анонимен

преди 8 години

До OdysseusЧовек, ти си толкова мало*умен, че направо плашиш. Дано за русофобските просто*тии, които пишеш, поне да получаваш пари.

26

Анонимен

преди 8 години

Рано или късно цивилизования свят ще осъзнае че ислям=тероризъм. Дано да не е твърде късно :(

25

Анонимен

преди 8 години

Свещеническите среди са пълни с хазари, които са "приели" и проникнали в православието и в управлението. Пред наивните гои те се кълнат и кръстят, а като отидат в Иерусалим слагат кипата. Пример - нашата кратунска тиква.

24

Анонимен

преди 8 години

Китай, Русия,Северна Корея, Иран ще играят сщу Европа, Америка и сие, и всичко е подготвено вторите да загубят, сао помислете, НАТО, поледният път им свършиха амунициите, докато децата ви играят кючеци в Китай ги учат на военно дело от предучилищна.

23

Анонимен

преди 8 години

Апокалипсиса ИДЕ!!Нещата са на път да излязат от контрол.

22

Анонимен

преди 8 години

До Odysseus 44Напиши името на камикадзето православец, за да ни убедиш, че теро.риста е православен руснак, а не Азазел.

21

Анонимен

преди 8 години

Фалсе флаг операция, също като във Франсе, очаквайте конфискуване на оръжия, цивилна война в Америка и 3та Световна, как не уволиха нито един кмет, или някой, който е отговорен за сигурността.

20

до 40

преди 8 години

Още през 19 век в Русия са се извършвали тер.актове, но фамилиите и бащините имена на извършителите не са били руски. Всички те са жидо-анархисти, жидо-народоволци, обучени и финансирани далече на запад от Русия - предвестници на Ленин, който пристига от Швейцария.

19

Анонимен

преди 8 години

Тези от арабоамериканците ли са, напушили се индианци.

18

Анонимен

преди 8 години

"Единият е Сиед Ризван Фарук. Той е 28-годишен. С него е била жена. Нейното име е Ташфин Малик, 27-годишна, допълни той."Фарук и Ташфин!Какви звучни американски имена.Тези не са ч.а.л.м.и. , не!Може да са ...........ПАПУАСИ.И не са терористи а стачкуващи безработни.В САЩ всичко е спокойно.

17

Tokugawa Ieyasu

преди 8 години

"Life means that I can live to see tomorrow."

16

към 18

преди 8 години

"Стреляно е в център за психично болни. Едва ли това може да е цел на терорист"----------------------------Стреляно не в центъра, където са психично болните, а в зала, в която се е провеждала корпоративна вечеринка на служители в този център.

15

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Ае слагайте хамериканския флаг във сураттефтеря! И пишете Же суи Сан Бернардино! Ми така де.

14

Анонимен

преди 8 години

трябва да бъде забранено на граждани от арабски държави да стъпват в християнския свят. да им се даде ултиматум-или се справяте с ислямизма и варварщината или стойте си там

13

Анонимен

преди 8 години

Саид Фарук бил сътрудник в местния отдел по здравеопазване.

12

Анонимен

преди 8 години

И после пак да разправят за мирната ислямска религия. ВСИЧКИ мюсюлмани са потенциални стрелци и бомбаджии. А ние си ги прибираме от състрадание! Срааам!