15

Анонимен

преди 6 години

До до TulskiПринс изпял песента. Преди тази коза.

14

Безпартиен

преди 8 години

48 годишна ( критическа за жената възраст) (депресия, апатия, щетовидна жлеза) всичко в един момент може да отключи подобен емоционален и физически срив. Който не е преживявал не знае какво е. След като се грижат добри лекари за нея, да се оправи по бързо жената.

13

до Tulski

преди 8 години

Точно така, писана от Принс, тя само я е изпяла. Оттам нататък - нищо, само изцепки. Самата тя не е сътворила нищо, освен скандали. Направи няколко блудкави албума, Принс вече не й пишеше песни. Той самият сигурно се хапе от яд, че не е изпял сам песента, която е написал. Винаги е бил звезда, но тази песен щеше да го направи още по-голяма.

12

Кюранов

преди 8 години

Абе тази докога ще кисне като топ новина. Нейната лична драма ли е най-интресна?

11

Анонимен

преди 8 години

Дори и навремето стана случайна звезда с един хит. Останалото просто не ставаше.Съжалявам, да се е обърнала към психолог/психиатър когато е трябвало. Явно нито "приятелите", нито обкръжението й са в състояние да помогнат. За роднините да не говорим.

10

Анонимен

преди 8 години

О Конър, всички си заминаваме от твоето време...няма се притесняваш, душко. Затова ти казвам: Яж, пий Джак и ги *** роднините ти, защото в теб виждат само нещо, което може да им даде пари, а не виждат човека у теб!!

9

:(

преди 8 години

камък съм,сори...

8

jhgjhgj

преди 8 години

До ЕдинИма си песни жената. До преди няколко години правеше турнета. Вярно, не превзема поп класациите, но си има аудитория, макар и хипстърска.Аз никога не съм я харесвала, но сега ми е жал за нея :(

7

Жан Габен

преди 8 години

Ко на занимавате с наркомани???????????

6

Анонимен

преди 8 години

Това не може да е O Conner от песента й Nothing Compares. Боже!Иде ми на мен да се самоубия като я видях на снимката.Няма такава промяна! Толкова да е изстрадала горката!

5

Анонимен

преди 8 години

Страхотен глас има, но е изпаднала много. Не искам да предизвиквам съдбата, но ми прилича на Уитни Хюстън. Беше на върха, после дойдоха наркотиците и проблемите, после направи опит да се върне и после дойде краят... страх ме е, че и Шиниъд О`Конър ще свърши така.

4

Наркотици ООД

преди 8 години

Станете наши клиенти за да изживеете своя звезден миг.

3

Tina

преди 8 години

Беше, боже би, първата, която открито обвини католическата църква в педофилия и скъса снимката на папата.Не й простиха.Всички звезди и фенове скочиха срещу нея.Съсипаха я като музикант и човек.Направо я унищожиха.От няколко години вече се говори открито за извращенията в католицизма. И всички като дресирани викат "ах" "ох" "какъв ужас".А тя беше първа...

2

Един

преди 8 години

Ква звезда, има 1 песен на 25 годин.. Атеншън хор ...

1

Анонимен

преди 8 години

От наркотици и алкохол й се е е.ало майката на горката. Жалко!Не мога да я позная!