39

Анонимен

преди 8 години

Бочко е негоден! Глупости само бръщолеви!

38

Анонимен

преди 8 години

По големи измишльотини не бях чувал скоро. Типично за кадри на бившата Мили.ция. Така и не поумняха през годините.

37

Анонимен

преди 8 години

Домъкнали били взрив ??? С микробуса ??? Е нали са минали границата с него ? Е нали полицията пази границите ни ? Нали и там има такива устройства ? И кучета има ? Добре че дойде буса до Аерогарата в София, и собствениците му си заминаха по задачите си, та Костоф ведва тогава разбрал, ... а и ченгетата му ?Глупост, след глупост !!! Ченгетата "пазели" границите ни, а 28 000 /засечени/ нелегални преминали ??? А колко незасечени са преминали ???? А нещо за "профила" им ???

36

Перко

преди 8 години

Смешна държава сме. Никой не ни взема на сериозно. Даже и истинска бомба не ни слагат ...

35

Анонимен

преди 8 години

Ами какво искате от горкото куче тогава! То като е подушило тая миризма, е пощуряло.

34

Информиран

преди 8 години

Преди 89та година при комунизма ставаха много повече атентати и загиваха редовно хора, но партийните секретари криеха за това от хората а който се обадеше го арестуваха и го пращаха в комунистическите лагери на смъртта!

33

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПри соца имаше атентати извършвани предимно от турци, но информацията първо минаваше през цензура, после през крив макарон и накрая не достигаше до гражданите

32

Анонимен

преди 8 години

Успешността на една политическа система не се мери какво имаш лично ти, а какъв е достъпът на всички членове от обществото до гарантираните в Конституцията права.Особено правото на живот!Ти, 331, може да имаш смартфон и други атрибути, но нямаш нито политическо мислене, нито гражданско съзнание, нито обща култура.А не ти ли минава през смартфона, че може би Западът завижда на изтока за петрола, газа и историческите артефакти на най-древните цивилизации?!

31

Анонимен

преди 8 години

Как така бус на двама ? Нищо чудно буса да е краден от двама но със сигурност буса е на един. Собственика 100% е един некадъчниците са видяли по камерите колко човека са слезнали от буса и са решили че буса е на двама.

30

Анонимен

преди 8 години

Един път дават три милиарда на Турция да пази границите си а втори път НАТО разполага авиация по турската граница със Сирия.Идил не разполага със авиация нали така,тоес НАТО се готви за война с Русия.А война НАТО -Руся е трета световна война

29

Анонимен

преди 8 години

До азпри соца нямаше атентати

28

Анонимен

преди 8 години

С рисков профил. Сега тиквата да се извини, че обиди полицията и следствието вчера.

27

Ауслендър

преди 8 години

Сценарият е ясен... домъкнали са отнякъде взрив. Те се качват на самолета, а взривното вещество ще се транспортира с камион най-вероятно до точка в Европа! Та , те ще се прехвърлят със самолета, както казах и ще си посрещнат! Там няма да има проблем да взривят каквото си поискат!! Скоро очаквайте национален траур!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Нормално е при демокрацията да стават атентани, трябра да свикнем и да го приемем. Терористите ни завиждат и искат да унищожат демокрацията. Но демокрацията е прекрасна - можем да пътуваме на запад, имаме смартфони, маркови стоки и западни коли, атентатите са приемлива цена за тези блага. Само при мизерията на соца преди 89та и в СССР нямаше тероризъм, който иска да живее без атентати за заминава за Северна Корея.

25

Анонимен

преди 8 години

Аз вече за 10-ти път навярно пиша тук, че нашите служби тотално не са подготвени да предотвратяват и реагират на терористичен акт, но болшинството от коментарите ми се изтриват. Е, сега видяхте ли, че съм прав? На България й трябва закон против тероризма като руския- страната проляла най-много кръв в тази насока. Ако не приемем такъв закон- отсега приготвяйте ковчезите и търсете донори за кръв. Трети вариант няма.

24

Крив макарон

преди 8 години

А Боката защо действа първосигнално: "Некадърници" и т.н

23

Иван

преди 8 години

Името на операцията е "КОД КАФЯВО"

22

Б.Б.

преди 8 години

Цецо, дай и на тия кучета по някоя пържола ..... Заслужиха си ги !!! Направиха луди хората на цялата държава !

21

Анонимен

преди 8 години

Абе ей, я си вижте рисковите профили, пък тогава пишете !!! И това не ви го казвам аз, а главния секретар !!! А той е човекът който определя кой е с рисков профил и кой не ! Да няма после - ама не е вярно !!! Как ще докажеш че не ти е рисков профила щом той вече те е преценил като такъв ??? Никак !!! За това огледайте се хубаво и ......

20

Бан Янука

преди 8 години

Случаят е изключително сериозен ! Две кучета са реагирали, техниката също. Едва ли е случайност...ДАНО не се окаже, че с буса са превозили експлозив, който вече да е заложен някъде - в МОЛ, на стадион. И толкова са бързали, че са зарязали и буса и всичко, явно са били предупредени да изчезват. Трябва незабавно да бъдат заловени и разпитани. ДАНО да са съобразили това родните спецслужби и да се работи по всички версии.