59

Мучачос

преди 8 години

Следващия път полицията да отиде до железарския магазин,да закупи дълго въже и издърпа автомобила на поляната.От репортажа се шашнах като видях как взривяват раниците,а на 10 метра други автомобили и полицаи без да се прикрият.

58

Анонимен

преди 8 години

Една тренировка на спецслужбите за борба с терористите не беше излишна.

57

Анонимен

преди 8 години

К акво става? Само глупости пишете. Луди ли сте?

56

тихомир томов

преди 8 години

Браво на КУЧЕТО ! Колко наглеци уволни наведнъж без ден протест !

55

tt

преди 8 години

До АнонименАбе, човек, завърши си изречението. Сложи точка. Поеми си дъх. Започни ново изречение с главна буква.

54

арон

преди 8 години

Тези кадри, кой ги е назначавал, господин премиер? Пази боже от герб, тепърва ще си патим.

53

Монката Дянкофф

преди 8 години

И какво се оказа? Оставили кучетата гледни, те надушили наденичка и се зарадвали, а специалистите помислили, че има бомба....

52

аз

преди 8 години

Боце, кой ти е виновен? Та ти самия се огради от банда некадърници, изживяващи се като експерти! Примери много!

51

Анонимен

преди 8 години

Жената не става за "Връзки с обществеността". Даже и да имаше бомба, тя трябваше да си държи устата затворена и да не всява паника. Не става за подобен пост.

50

Анонимен

преди 8 години

Е,нея са я ангажирали също по сигнал от горе и отгоре на това едвали нейния щат вклюяа,ако е за едно лице-една смяна или сменен режим на връзка,нали не е свръзка,такава екстренна позиция на извънредни специализирани мероприятия на някакви работи като паркиран бус на платен паркинг пред важно място,на което е връзка без да е свързана,къде е връзката на испълнителите щом като са се заели с опаснорискови дейности като разкритие на взрив в буса предварително заявени и организирани поначално за описа

49

А гранатомета?

преди 8 години

КОЙ преди години държа целия народ в напрежение, разигравайки сценката с гранатомета и не знам колко полицаи в продължение на дни само за един единствен човек? Който, оказа се, послужи за добър ПР на един друг некадърник, който сега е начело на държавата.

48

Баси Държавата

преди 8 години

*и идиотската държава сме! "Експерт""Връзки с обществеността" на летище София-дрънка непроверени неща и всява паника в цялата държава.Разбирам да го е казал някой таксиджия от стоянката,ама тя.....експерт.Драги България,да сме живи и здрави,он САМО ГОСПОД ни пази.И то е нормално,като погледнеш-премиер,МВР-министър,МВНР-министър,Икономика-министър,Отбрана-министър,па и президента,тея незная на коя земя се намират,а иначе държавата управляват.....мани,мани

47

Анонимен

преди 8 години

До ами ако...ами ако имаше бомба- - - ами ако баба ти беше мъж ....

46

Анонимен

преди 8 години

Нека виновниците да заплатят щетите и пропуснатите ползи,няма значение дали е тази луда лелка или някой друг.Не може така да се гърмят чужди МПС-та,само защото шофьора не бил симпатичен на някого или кучето е подушило наденица.

45

Аз

преди 8 години

Не се притеснявайте-следващия път ще гръмне....

44

Анонимен

преди 8 години

С тази жена ли си избърсаха ръцете некадърните ченгета?Бати, държавата.Бати, премиера.Бати, министъка на МВР.

43

Анонимен

преди 8 години

тая сбръчкотена лелка, сигурно е била циментирана с връзки на тая позиция с години. Да се разкарва - младите и кадърни хора седят без работа заради такива.

42

Анонимен

преди 8 години

До ами ако...Има си протокол. ДОРИ и да има реална заплаха, не можеш да излизаш пред медиите и да съобщаваш за такъв проблем. Има специализирани служби и звена, чиято работа е именно това, да се занимаят с безопасността на гражданите. Едно от нещата е свързано с отцепване на района, което беше направено. Да излизаш пред националните медии и да твърдиш, че има бомба всява невъобразима паника у всички, което води до тотален хаос. Уволнението ѝ е най-малкото, което може да се направи.

41

ами ако...

преди 8 години

ами ако имаше бомба - (нали кучетата са подушили нещо ) и тази жена не беше направила нищо - кой щеше да носи отговорността за евентуалните жертви - сигурно щяха да я съдят ?! абе идиотщините в нашата територия нямат край!!!!!

40

Иди че го разбери ?

преди 8 години

Стрес-тестът мина успешно - народа стресиран, а Бойко пак недоволен ????Изглежда малко ни е стресирал ???