273

Рада Дълбокова

преди 8 години

и деее,стига сме се противопоставяли,време е за любооов

272

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 495 както е казал Сталин днеска Крим е руски Утре ще е Сенегалски ако трябва

271

Анонимен

преди 8 години

на фотото султана казва "споко" на царя. нещо почнаха да си ги мерят, та не знам...

270

здравко сербезов

преди 8 години

всичко горенаписано е бабини приказки.причината за инцидента е.липсата на кординация между двете сили.

269

Анонимен

преди 8 години

А преди да бъде османлийски какъв е бил Крим? А преди това? А още по преди? Няма да питам за други днешни държави! Това е много несериозно. Хората направиха референдум, решиха, отговорът не можеше да е друг по простата причина че основния етнос там руски.

268

Анонимен

преди 8 години

До здрасти 488 предполагаемите турски бойци си пият каафето в турция ако ще русия не 8 а 188 часа да бомбандира каманите в тюркменските планини нека аби простия ваня амуниций за ПОКАЗУХИ що да му се пречи още един шамар за Путин

267

Българин, горд!

преди 8 години

Живо ме интересува къде се покриха смъpдящите ***, дето бяха про-турски настроени русофили! Девиза им до оня ден беше Путин и Ердоган - вечна дружба! Нещо като КПСС-БКП! Един истински българин родолюбец (и да, тая дума уви я замениха с националист), НИКОГА няма да се кланя на азиатци - нито на феcа на Ердоганя, нито на миpизливия ботуш на русняка! Да живей нашето Православно Християнско Европейско Отечество България! Долу предателите туркофили и русофили!

266

STAR WDRS

преди 8 години

как бе свален КОСМИЧЕСКИ кораб су 24 --- Ф16 е ТАЙ файтър ( turkish aerospase industries TAI)

265

каймакАМ

преди 8 години

Тук вече въпроса не е за сваляния самолет. Фактите свиха Путин в кюшето и сега е гневен , но ще му мине. Сценарийя със свалянето на самолета над Украйна тук е безполезен , понеже доказателствата са ясни и неоспорими. Снимки от космоса , аудиозаписи , свидетели. Колкото и диктатори да са Путин и Ердоган , накрая ще се вразумят , понеже икономическите загуби и за двете страни ще са големи.

264

България над всичко!

преди 8 години

И Ергоган и *** са мръcни гaдове и мразят България! Дано се унищожат един друг! Руския народ заслужава демокрация и благоденствие, а не мизерията, която му докара Путлерa. Турците заслужават един истински лидер като Мустафа Кемал да излекува ислямистите с куршум в тила, както го нарпави през 1924г!

263

Анонимен

преди 8 години

Като се има в предвид че създателя на С400 избяга в Изрел с техническата документация а Турция разполага с китайския вариянт на С300 а и Украйна може да удари някое рамо Царя като нищо може да изяде някой шамар и чрез без аналоговото си ПВО С400 примерно да гръмне някой космонавт само или да огасне баш когато трябва

262

Анонимен

преди 8 години

НАЙ НОВИЯ ВИЦ ----- Попитали радио Ереван как така беше свален космически кораб като су 24 ----- отговора -- ф16 е ТАЙ файтър (TAI--turkish- aerospase-industries)

261

Анонимен

преди 8 години

90% от коментарите са проруски, за тяхно съжаление избори по форуми не се печелят. Остава им да хапнат двете парчета пица за деня и да приберат 100-те рубли...

260

Анонимен

преди 8 години

Аз винаги казвам, че лекари който лекувя луди няма да имат проблеми с клиенти!!!! Всичики русофоби за клиника! ))))Ако не хареса на русофоби нещо , абе направете нещо бе....... Защо още България не черна , а изобщо никва точка на тази земя?

259

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен463 всички русофили са българофоби защото Русия и България имат различни цели и различни интереси, миналото ни го доказва, както и най скъпия дизел и газ в ЕС по нашите "братски" цени

258

каймакАМ

преди 8 години

И все пак Путин сгреши но може и да се прави на разсърден. Турция беше една от малкото държави които не обърнаха гръб на Русия по време на санкциите.

257

Анонимен

преди 8 години

Преди да свалят самолета турците многократно предупреждаваха Русия...

256

dn13

преди 8 години

До хххИнтересно ми е от каква националност си. Защото осъдейки по правописа ти не си българин. То бива неграмотност, ама това минава всякакви граници!

255

Анонимен

преди 8 години

Koito e protiv Russia e protiv Bog, podkrepq kravojadnite teroristi i tqhnata religia izbila milioni hristiani. Turcia trqbva da bade varnata v Anadola, a Istanbul trqbva da bade hristianki centar na pravoslavieto.

254

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен436 не ми стана ясно защо Ердоган да е пикаеl газ, руснаците са жалките в момента, уж велики непобедими, щели да изпепелят света а в действителност искат извинение и налагат визи за туристи им ? Е кой я пика. газта ?