13

Анонимен

преди 8 години

Руската еврейка автор на статията нарича борбата на Русия против тероризма ,който е определен да се насочи после към Иран и Русия"пропаганда и цинични геополитични маневри",всеки човек с на една жаба знае за сатанисткия проект Велик"Израел"и как окулта иска да види света под империята Велик"Израел"и антихриста, и двете- пародии на Библейски Израел и Месията Исус Христос.

12

Анонимен

преди 8 години

KRRIM BESHE REZIDENZIA NA HAN ASPARUH.

11

Смях

преди 8 години

Русия била според *** смалена регионална сила. Ха, ха Толкова е смалена, че заема около 1/7 част от сушата на тази планета!

10

Копирам коментар!

преди 8 години

Планът за овладяване на Турската държава започва да се изпълнява . Българи отново става Руска република така да се каже до 2017 година. Утре ще ви напиша по-подробно факти от днешни дни .

9

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно гнусна и лъжлива статия,благодарение на такива лъжи за Русия в частност,даже хора,които не харесваха особено Путин са на страната на Русия И ПУТИН.Лъжата е слаба пропаганда особено в ерата на информацията.Омразата към Русия(Путин ) е омразата на антихристите към православието,колкото до Турция-тя фигурира в ционисткия план Йинон за разрушението на Средния изток.Жалко,че Ердоган не с хвана тази елемнтарна истина и сега ще страда турския народ.

8

Анонимен

преди 8 години

Преди да бъде руски или украински, или дори съветски, Крим е бил османски.Преди да бъде османски Крим е бил гръцки, а още по-рано е бил скитски.По този път ще стигнем до Адам и ***. И до Бог.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако османците не бяха дошли, щеше да се случи това, което става с всички слаби страни. Гърция щеше да си вземе земите в Тракия. Сърбия поради сходството на език и вяра по това време езиците ни са почти еднакви, също щеше да получи част от България. Видинското царство щеше да стане част от Унгария. Добруджа, съдейки по нейните връзки с Венеция, щеше да попадне под неин контрол, подобно на Дубровник.

6

Анонимен

преди 8 години

Форинчо полиси,чакате да паднат,чакате да паднат като гладната лисица и все се клатят,ама не падат!!!Лошо е да си гладен и да гледаш постоянно коча в чатала,ха белким паднат!!!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

Крим е български.

4

Копирам коментар!

преди 8 години

бе свален при договорка на Руски Командващи и координацията на НАТО за Европа . Америка, Пентагона и НАТО от части имат огромен дълг на Русия и претенцията на Русия на практика ще унищожи Америка, в частност държавния резерв, който е физически на Израел . За да не се случи това, на Русия се предлага да получи желаното от нея - контрола над Близък изток, Турция и целия Балкански полуостров за сметка да се откаже от задължението на Америка към Русия . Планът за контрол на нефтени и газови находища в Близък изток от Русия е договорен и вече се изпълнява . Планът за овладяване на Турската държава

3

Пас загатка

преди 8 години

От къде Марешки взима петрол на толкова ниски цени,къде се преработва и кой всъщност стои зад него ? Защо Цацаров бе на очна ставка наскоро в Турция???

2

Копирам коментар!

преди 8 години

МИД РУ:Здравствуйте ! За да успея да пиша, ползвах превода на една позната българка . По технически причини няма как да ви убедя, че това което ви казвам е абсолютная истина, но ще ви запозная съвсем кратичко с текущи и бъдещи планове за региона на Черно море, Босфор, Турция - азиатска част, Близък изток, по-далеч не ви е необходимо . Информацията, която четете в медий е невярна, или по-точно казано - това което трябва да се знае . Има факти и договорености, които аз ще ви ги споделя, а вие ще ги установите като истина на по-късен етап 2016 - 2017 година. Съветският самолет бе свален при дог

1

Спас

преди 8 години

Пак почнахте да ни веселите!:))))))))))))))))))))))) Прочетох първото изречение и след солидна порция смях, се премествам на друг сайт!:))))))))))))))