14

иха

преди 8 години

тоя е бос ама на някакъв самодеен фолклорен състав ,

13

до 7

преди 8 години

До Анонимен то пък вие се изкарахте по-католици от папата,българия толерира 7 млн.престъпника,на Америка сте тръгнали акъл да давате

12

Анонимен

преди 8 години

С итервюто какво иска да покаже, че са зоконна организация ли?Лъки Лучано същосъдействаше на правителството през || световна...е срещу нещо ..."нещо наше"

11

filip

преди 8 години

jabari

10

do 16

преди 8 години

Чети бре, Тико, чети! Пичът си казва, че хората в "сицилианските" квартали са в безопасност. Просто са един тип затворено общество и всичко се знае между тях какво, къде и що става в него. Право си казва човека...

9

Анонимен

преди 8 години

"америка-най-голямата "гротеска" в историята на човешката цивилизация.Там може спокойно да избиеш милионни индианци в името на частната собственост върху земята,да използваш и търгуваш роби през 18-19 век.,да убиеш двама президенти,и за капак да търсиш закрила от мафията срещу ислямските терористи по света,които сенатор Маккейн член на конгреса на сащ обедини на тиймбилдинг с Багдади и другите главатари на терористите през 2013 в Европа."

8

Тико

преди 8 години

Колкото я опазиха на 11.09 - тези италианци никой не ги взема насериозно

7

Стар комунист

преди 8 години

Особености на демократичното общество!

6

K.Коцев

преди 8 години

Малко знате за американската мафия,нейните възможности и законите ,които я ограничават! А този,както го наричате " с каскета" мноооого добре знае какво говори! Явно не знаете,но именно мафията в лицето на нейния тогавашен шеф ЛЪКИ ЛУЧАНО / ЩЯАСТИВЕЦА / осигурява безприпят ствено дебаркиране на американските войски в Европа,когато се открива втория фронт - не пуква нито един изстрел срещу тях!!! Имат много по-добра осведомителна мража от някои разузнавания !

5

It's me

преди 8 години

До i'mDa ponyakoga e po-dobre da te paiat loshite momcheta.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако се вярва на написаното, излиза че мафиотите в САЩ открито и официално декларират своето съществуване и присъствие. Къде са тогава официалните власти на САЩ и защо не реагират на този факт. Излиза, че те признават съществуването на мафията и я толерират. Каква демагогия само. А иначе говорим за демокрация, за борба с престъпността, с мафията, с корупцията и т. н.

3

i'm

преди 8 години

Е много хубаво...Щом го докараха до там, мафията да пази народа вместо държавата да пази народа...No Comment!!!

2

tarbuh

преди 8 години

Това е новина отпреди седмица, отделно сте дали линк към клип от 2012...

1

е и

преди 8 години

Ха-ха това сценарий за филм ли е то по тая логика могат да изкарат лорд Вейдър и сие та никой да не смее да мине.