9

Анонимен

преди 8 години

"Градът трябва да стане много по-чист. Това може да стане с мерки срещу тези, които го замърсяват - производства, трафик и неефективни сгради".===чшш алоо забравихме ли около милиона *** таратайки, които са позиционирани на стратегически локации като тротоари и градинки, дори и ако не са в движение?! къде ви е планът за паркингите?! а за санкциите на селташките мизантропи с евтините джипки? няма ли да направите тротоарите малко по-"изчистени" от тоновете ламарина, за да се виждат хората?

8

Анонимен

преди 8 години

ЕЕЕ, то това е целта! След нас да остане една що-годе приемлива ТЕРИТОРИЯ!

7

Анонимен

преди 8 години

Леле, ще падна! София по-чиста и по-зелена!?Фъндъкова да вземе да се разходи например само 500 м от бул. Сливница до бул. Т.Александров по бул. К.Величков и да преброи колко постройки са нацвъкани в зелените площи - от комплекса Корнер до бензиностанцията пред входа за метрото! И тогава да "обещава" по-зелена София.Пак повтарям - това е не повече от 500 - 600 м.!

6

Анонимен

преди 8 години

Супер, като измрем като народ... на новодошлите да им е много хубаво.Рекордна безработица, младите над половината са безработни. Над половината българи живеят под прага на абсолютната бедност и мизерия. Демографски срив и всеки ден се топим и остаряваме.Пенсионерите дето държавата им е вземала всеки месец от заплатите... сега не им дават собствените им пари... пенсия под прага на абсолютна бедност!?Ама не бе... правете си магистрали, спортни зали и зелени площи.

5

до Уличник

преди 8 години

И аз искам да е асфалтов път бул."Дондуков", ама на обществените обсъждания ходят само платени *** от 3-4 организации изкарващи си хляба с говорене на глупости и искане на винаги противоположното независимо какво е то.Та тези организации точно наложиха запазването на паважа по бул."Дондуков", с мотива да се запазел " Културния облик на столицата"... Пак добре че не можаха да накарат общината и Руски паметник да оставят паветата, че и там това искаха!

4

???

преди 8 години

Зелена София не означавало паркове и градини, значи можело ГЕРБ да ги застрои, както и прави вече десетина години, след което ще ни убеждават, че София е станала по-зелена. Колко процента от парка Заимов е заета от сгради и заведения? Може би вече половината, ако не и повече.

3

Уличник

преди 8 години

Красиви празни приказки - по-мръсно неуредено и шумно място от бул. Дондуков няма. Какви паркове какви градини. Направете тротуарите като преместите паветата там и направете асфалтов Дондуков защото прахта от колите и трамваите никъде я няма. Да не говорим за шума който надвишавал този на летището. Как живеят тези хорица там които са с лице към булеварда - не знам. Позор за центъра на София - резил. Все пак булевардът започва от Министерския съвет и Народното събрание.

2

Анонимен

преди 8 години

Пич ти ако очакваш, че някой ще ходи след прасетата, които разрушават всичко много се бъркаш. Когато се прави нещо за хората, то те трябва да го пазят. В крайна сметка те го ползват. Ти какво очакваш? След като някой стъпче тревата да дотича някой да я смени ли?Страшна работа е това българина, все друг му е виновен.Като те дразнят тези неща направи забележка на тези, които газят по тревата. Ама понеже в България всички са тарикати и никой не работи, а само мрънка за това сме на тоя хал

1

за пазара

преди 8 години

За пазар Димитър Петков едно пояснение. Да, много хубаво беше след ремонта му. Днес той е разруха, мръсно, изпотъпкани тревни площи и безброй фасове в тях, в добавка и няколко бездомни кучета спящи отново в "зелените", пардон "***" площи. Не виждам поддръжка да има на това място. Уж има видеонаблюдение, уж зелени системи го поддържат. Аз не виждам нищо подобно! А най-*** е ,че сега се чудя защо го пиша това тук, като няма смисъл... Сигнали трябва да се подават и да се назначат инспектори