83

Ала_Бала

преди 8 години

Защо да отиват в Америка, от там им плащат да идват в Европа. Целта е унищожение на Обединена Европа!

82

ВАНГА

преди 8 години

2016 Европа ще остане пуста ! Хората ще я напуснат.

81

Анонимен

преди 8 години

НЕ! Няма да пуснем и човек повече! Не сме ви боклучийска кофа за маргинали всякакви! На границите на Европа няма война, не сме ***!

80

Мохамед Велики

преди 8 години

Да ги товарят на самолетоносачите и аре у щатите :)

79

сстм

преди 8 години

мишо отговори ми коя страна,недей обижда,просто не се сещам

78

Мишо

преди 8 години

До сстм--89; Не се сещаш защото си глупав

77

32621

преди 8 години

Да не дават акъл краварите , че достатъчно им сърбаме ппопарата. Всички бежанци на кораби и самолети и директнои Барак Акбар!

76

Мишо

преди 8 години

До Анонимен--82;Абе умник Европа е най--добрия съюзник на САЩ. Всеки иска силен и могъщ съюзник.И годините го доказаха.

75

сстм

преди 8 години

никой не трябва да дава акъл на друга страна какво да прави без да дава пари,на коя страна са помогнали щатите за нещо ,че да имат право да съветват,на много страни са навредили но не се сещам на коя са помогнали,ако трябва да ги определя с две думи" Корпоративни Империалисти" ми идва на акъла

74

Кирил Софийски

преди 8 години

Що вие не ги пуснете при вас ?!?! Янки скапани! С тая арабска пролет подпалихте света ! Затворихте се от всякъде и акъл давате !

73

me

преди 8 години

Ама наистина, защо САЩ не приемат 1-2 милиона бежанци. Мисля, че е изключително хуманно и демократично. Да си ги вземат, да си ги гледат и обгрижват. А също и ако може да легализират мексиканците дето им робуват. Така мисля, че е справедливо и честно. И е демонстрация на липса на предразсъдъци. В краен случай, може да вземат "сирийците" и да ни пратят мексиканците. Поне не пребиват жените си с камъни и не ги обличат като пингвини. А и също като нас обичат живота, ще се разберем.

72

Анонимен

преди 8 години

Да ги товарят на танкери тогава и право в щатите.

71

анонимен

преди 8 години

А вие каубои, защо не ги искате?! Губернаторите на 27 щата са отказали да приемат "горките " бежанци, но наглите американци поучават Европа какво да прави!

70

Анонимен

преди 8 години

Колкото повече "бежанци" в Европа, толкова по добре за краварите. Слаба и зависима Европа, изцяло подчинена на техните корпорации е целта. Икономиката на янките буксува, положението е страшно, а изход няма. Може да се измъкнат само ако света нулира икономиката си, но това може да стне само след планетарна война. И хипер контрол над населението, пред което Оруел с неговата 1984 е детска приказка.

69

mr.twitter

преди 8 години

До Анонимен Има да чакаш още много,ама много години докато паднат визите за българи за САЩ и Канада.Нали се сещаш,че ако това нещо се случи почти всички българи ще стегнат куфарите и ще заминат веднага.

68

Анонимен

преди 8 години

не знам за бежанците ама паднат ли визите за нас,заминавам за сащ или канада

67

Анонимен

преди 8 години

тръмп-президент

66

Анонимен

преди 8 години

ЧИПИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ МИСЮЛМ. И ЕМИГРАНТИ.И ПЪЛНА ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИЯТА.ОТВАРЯНЕ НА ОСВИЕНЦИМ И ДАХАУ И ДР.ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ РЕЛИГИИ,С ИЗКЛЮЧ. НА ХР.КОЙТО ИЗДЪРЖИ НА НАПЪНА,ЩЕ ЖИВЕЕ,КОЙТО НЕ ИЗДР. ВЪЖЕ НА ВРАТА И У РАЯ

65

Анонимен

преди 8 години

"Създаването на списък на мюсюлманите в САЩ би било противоконституционно.", но е единственото правилно решение, днес!А и да се следят трябва, от време на време да се знае къде ходят - до Сирия ли, да Турция ли, до Синайския полуостров ли или там къде.Така трябва да стани и в родното БГ, щото нито знаем кой влиза нито знаем кой излиза?Може да кажете, това е диктатура?А какво са атентатите и ежедневната заплаха?В Овча купел откраднаха документите и на сина ми и на снаха ми?Защо ли?

64

qwerty

преди 8 години

Хем предразсъдъци,хем се отказаха от идеята да приемат нищожната бройка бежанци,които щяха да приемат.