11

Оги

преди 8 години

Президент ли е, чудо ли е?Постоянно ми иде на напушен или на успокоителни.

10

АНОНИМНА

преди 8 години

Този който е предложил ордена за този козел да го заплати от собственият си джоб и да се извини на всички българи.

9

Вартоломей забранил

преди 8 години

да се служи на български език в българската църква в Одрин.Пак той е забранил там да отслужва български епископ и е поискал да бъде демонтиран паметникът на Антим Първи от двора на този храм.Направете си изводите - БАН дали са го предложили за орден "Стара планина", защото в тази институция повече тежи думата на по-незнаещите, които са си получили даром и назначенията си в БАН, и научните си степени, и възможностите за кариерно развитие?Или просто някои от БАН са имали лична изгода от това?

8

Hilfi

преди 8 години

A Rosko ima novi gvardeici?!

7

Анонимен

преди 8 години

Я ги питайте поповете как се съчетава втората заповед от църковното календарче с кланянето и признаването на човек, статуи и картини за божество???

6

Исус е Господ

преди 8 години

Насърчаване на религиозния диалог е облечено в ярешки дрешки понятие за interfaith,т.е.сатанистката доктрина,че има много пътища водещо до Бог,вместо християнската на Исус Христос"Аз съм пътя,истината и живота,никой не достига до Отца освен чрез мен", този лозунг го четем в стаята за медитация на ООН и в Универсален ционизъм на Д.Радишевски.

5

Sol

преди 8 години

Tea dvamata s sopite kakvo go praiat rossko?

4

КаквоОчаквате от БАН

преди 8 години

1/ Там са приютени наистина НЕзнаещи хора, приети в университета по параграф с предимство или с връзки и впоследствие взимали изпитите си по силата на "телефонното право". Тази категория хора представляват поне половината от така наречения "научен състав"!2/ За нравите и правилата в БАН се знае - там е "държава в държавата", законите не се зачитат, а се преправят "според човека". И понеже са се самозабравили, намесват се и държавните дела.3/ Действат без да проучат фактите или за лична изгода.

3

Анонимен

преди 8 години

Resila e golam sa plevneliev boiko se Spasi otkasa sreschtata saschto njakoi go e predopredil moje bi Agenta bojidar dimitrov bkp

2

чиния за тортичка

преди 8 години

Казаха ли ти добра дума в труден момент Росене ?

1

е и

преди 8 години

Като ги гледам и тримата са с изтекъл срок.