39

DANS

преди 8 години

От края на следващата година всички места за настаняване ще бъдат свързани с МВР и НАП. Това обяви министърът на туризма Николина Ангелкова.

38

Pavirane

преди 8 години

Da ne bi sluchaino nekoe matematihesko ravenstvo ili uravnenie da im e na uma?

37

Анонимен

преди 8 години

Явно едни прости брадясали африкански *** ПОБЕДИХА "умните" и "красивите" развити нации!Само въвеждането на тотално следен е достатъчно да отворят бутилка шампанско и да се поздравят с пълната победа.

36

ФАКТ

преди 8 години

They that can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety. Benjamin FranklinЧовека го е казал отдавна но пък нищо не пречи да го докажем за пореден път.

35

Доктор Сър Пичук

преди 8 години

Аз мисля, че политиците които казват истината за исляма и мюсюлманите и съответно ги ненавиждат ще спечелят.

34

Джак

преди 8 години

Така се създава подтискащо усещане за следене на всеки както скандалите с подслушванията или времето на комунизма и държавна сигурност и доносниците. Хората имат чуството че "големият брат" ги наблюдава и следи постоянно. Такова усещане за навлизане в личното пространство е заплашително, пораждащо параноя и депресия и подтиска свободния дух на човека, свободата на словото и инициативността. Тоя мач вече сме го играли по-време на комунизма с даржавна сигурност. Май в Брюксел има много "другаре".

33

Анонимен

преди 8 години

СВОБОДАТА поне в БГ. Набийте си го в еврейско-американските тикви,че ние то свободата си няма да се откажем,за да станем ваши роби.

32

Джак

преди 8 години

Цялата тая ситуация с емигрантите ми напомня за американската формула за операциите "фалшив флаг" и проблем-реакция-решение. Създава се изкуствен проблем нарочно предизвикан - пропускат се огромни маси престъпни и примитивни диваци, следва реакция на обществото срещу тях и накрая предварително изготвеното решение което винаги е в полза на "западните елити" - слугите на дявола и във вреда на хората - създаване и усилване на правоохранителни органи тип Щази, Държавна Сигурност и КГБ следящи всеки.

31

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 8 години

Апчетатаааа Василеееев! Пий ги редовно че пак си зациклил. Ега ти. Ти имаш повече хагенти, отколкото девици за камиладзетата ве! Хахаха.

30

Наблюдател

преди 8 години

За сега в ЕС натделява глупостта

29

СЕЛЯНИН

преди 8 години

Следим ти мисълта баш селяндурино Василев! И теб те следим денонощно! Агент Хави Соарес секретната секция. Хахаха

28

Джак

преди 8 години

Имаше един ранен американски президент от времето преди щатите да се сатанизират толкова който се е занимавал с този въпрос - свобода или сигурност. Мнението му е красноречиво - "Народ който се отказва от свободата си в името на сигурността не заслужава нито свобода нито сигурност".

27

?

преди 8 години

Защо когато американците взривиха хиляди цивилни жени и деца в София които нямат никаква вина никой не говори за тероризъм, дори признателните българи издигнаха паметник в София на американските летци убийци които пускаха бомби да взривяват български деца - американцие са си водели своята война (войната на САЩ е добра война). А когато джихадистите си водят своята религиозна фанатична война и взривяват цивилни - това е тероризъм - защото тяхната война е лоша!

26

Джак

преди 8 години

Освен невероятно вредното си действие което оказват върху всички аспекти на обществото правоохранителни агенции с разширени функции не могат изобщо да спрат терористите ако границите не са затворени. Те приличат на един тромав и муден мастодонт който когато се събуди е впечатляващ, но обикновено тогава вече всичко е свършило. За пример Франция - там проблемите с близкоизточните емигранти се знаят от много години и правоохранителните органи са нащрек и въпреки това терористите нямат затруднения.

25

26 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 8 години

Защо ние ще трябва да плащаме цената на нечие безразсъдство ?Ние ле приемахме в Европа НЕевропейци, само защото са от бившите ни колонии ?Не !Ние ли приемахме хиляди "бежанци" без документи ? Не !Защо тогава сега трябва да търпим тази полицейщина ?Защо трябва да ни ограничават правата ?

24

Джак

преди 8 години

Ще надделее национализма ако е воля Божия и емигрантите с близкоисточен и африкански произход ще бъдат екстрадирани от Европа по родните им места, надявам се и ром-ляните да бъдат върнати в родната им Индия която сигурно ужасно страда за изгубените си чеда. Увеличаване на правомощията на правоохранителни органи има контрапродуктивен и невероятно вреден задушаващ ефект върху обществата както добре знаем от примера с държавна сигурност от близкото минало.

23

Редник

преди 8 години

Dnes bg, кога ще ни осведомите как мпже генерал Кирчо Киров хем да е осъден хем да не е разжалван?

22

Анонимен

преди 8 години

Сега западният либерален, демократичен, хуманен, толерантен, цивилизован и мулти-култи свят има само една реална възможност: да се облече спретнато и да отиде да моли за помощ нелибералния, недемократичния, нехуманния, нетолерантния и нецивилизован руски император.

21

Анонимен

преди 8 години

До ВасилевВсички са като теб, всички те разбират!

20

Анонимен

преди 8 години

Атентатите, жертвите и тероризмът са нещо нормално при демокрацията, те са неизбежни защото демокрацията е чуплива и уязвима. Но демокрацията е прекрасна, тя е най-висшето постижение и най-висшата ценност на човечеството. При демокрацията имаме вобода на словото и можем да пътуваме свободно.