59

монархист

преди 8 години

Не знам какво наименование да има операцията, но знам че в българските учебници трябва да се знае повече за успешните български царе, че май най-много знаем за 11-тата Руско -турска война.

58

Анонимен

преди 8 години

"Вече е ясно съюзна операция срещу Ислямска държава ще има. Всъщност основите на съюза вече са положени Франция и Русия вече заедно бомбят джихадистите. Скоро към тях ще се присъединят и САЩ и ВеликобританияТъпaкът Божидар Димитров би трябвало да знае че коалиция (съюз) срещу ИД има от 2 години и в него влизат 60 държави. Няма как Русия която се намеси на страната на диктатора Асад преди 45 дни да влезе в тази коалиция, а още повече да се пъчи че е шеф на коалицията.

57

историк

преди 8 години

Чисто фактологично Б. Димитров е прав кесаря Тервел унищожава арабите под КОнстантинопол, а пък на Запад това прави Карл Мартел

56

историк

преди 8 години

Прабългарите са тюрки, това е доказано научно и защитено, а пък българите генетично са преобладаващо траки, т.е. пеласги това също е известно, канцеларията на кесаря (цар) Тервел е пишела на гръцки- Тервеловия надпис и още доста други от този период са на гръцки. Днешния език на който говорим се налага в България при св. княз Борис I, то е моравския диалект в общи линии, известен от 18 век като т. нар. "славянски". Та това са фактите

55

k

преди 8 години

PRABALGARITE I TURCITE IMAT EDAKAV PROIZHOD -TATARSCKI.TATAPITE SA DREVEN NAROD.TYRCIN E PROIZVODO OT TATARIN.

54

Историк

преди 8 години

Поредната глупост на "Свети" Божидар Димитров.

53

Анонимен

преди 8 години

арабите според мен са смесица на *** с дравиди, а някои от тях имат и много тракийски примеси като примерно Асад и оттам са по-облагородени. Вижте снимки на язидите. Уж се водят араби, а са доста бели и руси. Навремето е имало стабилно присъствие на тракийски племена в тия райони, но постепенно "мордорците" надделяват.

52

Анонимен

преди 8 години

До 76Естествено че знаеш и даже " доказтелства" имаш

51

Анонимен

преди 8 години

Б.Димитров е втория който излага БЪЛГАРИЯ.

50

Анонимен

преди 8 години

До колегата коментиращ арийците... Всички т.нар. арийци произлизат от нашата територия с древно име Ариана. После след потопа се пръскат във всички посоки и разнасят къде ли не цивилизацията. Затова има купища български имена чак в Тибет. Азия не е прародина, а просто една от многото временни родини на клона българи, които са отишли на мисия до Тибет. После те се завръщат след хилядолетия в истинската прародина - района около Черно море.

49

до 73

преди 8 години

Нали се сещаш ,че тия 15 % са кръвния ни данък !

48

Анонимен

преди 8 години

Но да убиеш този който ти казва истината е глупост.

47

Истината

преди 8 години

Защо Златарски измами народа ,когато писа хуните за българи и им лепна името хуно българи.Защо един монголоид ми се сочи за цар .Е тия неща са дело на школата на Златарски ,а шаманите й продължават да мамят народа . Пълен прочит на историята ни .Ние говорим не турски ,не маджарски ,не финландски ,а славянски диалект .

46

Василий Първи

преди 8 години

Според мен Българският хан Росилий Трети и княз Бойко Банкянски не могат да спрат настъпленията на арабските бежанци имигранти, защото император Юнкер Люксембургски ще им дърпа ушите и ще ги накаже, като спре финансовите програми от еврофондовете, даже може световните мъдреци от Уолстрийт и ФЕД да спрат новият дълг и бюджета катастрофира тотално!!!Агент Ървин Макалуей!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 8 години

Тюрките са метисно племе получило се от смесването на европеиди и монголоиди, а арабите са кръстоска между европеиди и негроиди

44

Анонимен

преди 8 години

Bojidare, toq pat izbi ribata.

43

запознат

преди 8 години

Истински българите се оформяме далеч след Тервел .Може би към Симеон .Оттам ставаме с този език и тн ... Трябва повече да се чете Божо ,ане само да *** мухите из студията.

42

Анонимен

преди 8 години

Арийците ( всички не монголоиди и не негроиди) произлизат от централна Азия. Кой от кого е взел и как точно се е казвало в историята никой не може да каже но Кхан,Хан,Кинг,Кьоних,Канас (княз) имат едно и също значение и произход. Кой от кого го е взел не е ясно.

41

Кара Колю

преди 8 години

Кой ли ще е достоен да поведе кръстоносците,може би божо секса,професора или там какъв беше шеф на музей.Предлагам да му засилят хапчетата,че много фира дава божко...

40

До Василев (№42)

преди 8 години

Отговорих ти, ама го изтриха!Предлагам, ако организираш такава войскова част, да действаш по-дискретно! :)А пък въпросното формирование нека да си действа по неговите специфични методи.