35

възмутен

преди 8 години

Има ли етични комисии ,които да контролират такива отчайващи и и смазващи заглавия?!?!Какво значи " Убива?!??! " До кога ще се нагнетява това внушение ,че здравеопазването е "Убиващо"

34

Соня

преди 8 години

Това е някакъв кошмар за родителите на децата. Гледах пресконференцията на общественият съвет към фонда и там много ясно и категорично се казва кои са виновниците а именно: Пенка Белева-мазератито и още една дърта к*рва. Скъпи ми дами докато си почивате на екзотични места мъничките български деца чакат пари, пари с които да заминат в чужбина, но не като вас да си пекът дебелите ***, а за да се лекуват! Не ви ли е срам! Това са ДЕЦА за Бога!

33

Den

преди 8 години

Na bg mafiotski medii nikoi ne viarva

32

Анонимен

преди 8 години

Нека ги убива - българите са ниско качество хора.

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21Пропуснал си годините около 1980 - бяхме над 9 500 000!

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31Вярно е, колкото и да не ти се иска! Бяхме толкова, но ти явно си твърде млад за да го помниш и с твърде промит мозък за да го повярваш!

29

ivan

преди 8 години

TOVA NE E DARZHAVA A PALEN SELSKI KLOZET!!! BLAGODARIA NA BOGA CHE MI POMOGNA DA SE MAHNA OT TAZI POMIA AKO I VIE GO NAPRAVITE NIAMA DA SGRESHITE POVIARVAITE MI!

28

Анонимен

преди 8 години

Важното е, че пари има за лимузина на министрите и за депутатите, какво са някакви си 50 дечица за нашите управляващи?

27

име

преди 8 години

А относно Волен (предполагам Сидеров) той е един ***-комплексар в критическата и е рожба на всичките тези години "демокрация" и преди това "братство и равноправие" :)

26

ime

преди 8 години

До АнонименНе, просто помня :) Чукни в Гугъл и ще видиш официално преброяване 1989 какъв е резултата и това е след първата вълна от напусналите "турци" Не е зле малко история и информираност да имате преди коментари :)

25

до 11 край...

преди 8 години

Пич да не ти се налага да влизаш в такава клиника... Не си ти човека който ще реши дали някой да има или да няма детенце...

24

нямам думи

преди 8 години

Напълно съчувствам на хората,които чакат на здравното министерство да отпусне пари за лечение на болни деца.Имам лична опитност с тази институция относно признаване на образование придобито в Държава членка на Европейския съюз.Процедурата се влачеше години наред...Там има нужда от голямо разчистване...като се започне от въпросния д-р Бойко...Благодаря на Господ,че чакахме за признаване на образование,а не за лечение...

23

име

преди 8 години

Отговор на 21:1989 ф. България е над 9.5 Милиона, сега сме под 7 милиона !!! Нито византийци, нито турци, нито някой друг е успял да стопи България толкова, колкото ***-демократи !

22

ime

преди 8 години

Важното е да има за пенсионерите 50 милиона за коледа за да гласуват ! И за милиционерите, че видиш ли няма кой да ни бие по протестите ! Това, което направиха политиците на България за 25 години е най-големият геноцид - никой досега не е успял да стопи с толкова много за толкова кратко време българите !!!

21

ноне

преди 8 години

И трие коментари, леле тука има конспирация, само си губя времето да пиша в този сайт кой знае дали въобще останалите коментатори са реални ?!?

20

ноне

преди 8 години

*официалната

19

ноне

преди 8 години

Ами те тези данни от офицялната статистика идват ..

18

ноне

преди 8 години

Ха ха тъкмо аз щях да те обвиня че си атакист. Не не съм толкова зле :Д :Д. Само не разбирам защо в България всички смятат, че са мерило за интелигентността на другите ?

17

ноне

преди 8 години

7 400 000 ?! Къде видя 7 400 000 души ? 2 500 000 работят извън България и 2 000 000 в България другото са пенсионери и деца, като първите преобладават.

16

ноне

преди 8 години

А този който натисна минус на коментара ми ако ми обясни какво не му харесва ще го почерпя ..