9

Християнка

преди 8 години

Самовзривил се атенататор, разбира се, само ПАСПОРТЪТ е оцелял xD за да разбере светът, че е на религиозна основна, а не заради ФАЩ, хахаха. СлучаЕНоС?! Аз мисля че не.!_

8

Анонимен

преди 8 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЕРОРИСТИТЕ И "БЕЖАНЦИТЕ" Е, ЧЕ ВТОРИТЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СА ПОЛУЧИЛИ ДОСТЪП ДО ОРЪЖИЕ, А КОГАТО ТОВА СТАНЕ, САМО СТОЙТЕ И ГЛЕДАЙТЕ СЕИРА НА ЕС!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Разликата между терористите и тези които търсят убежище е само една. - Вторите все още не са станали терористи. В Европа ще имат достатъчно време да стъпят здраво на крака преди да станат терористи. Ако те не успеят да станат терористи, техните деца и внуци ще го направят.

6

Кокалчо

преди 8 години

Ама как плющят тия паспорти като деветки спатии

5

30 000

преди 8 години

30 000 европейци се бият на страната на ИД в Ирак и Сирия. 11 000 обучени от пентагона, по собствен доклад пред сената в САЩ, от които само 6 са останали да се бият за умерената опозиция. Косвено Обама е организирал и финансирал атентата в Париж.

4

Анонимен

преди 8 години

Как да отсеем люспите от тюрлюгювеча

3

Откъде

преди 8 години

Откъде разбраха, че е сириец, като паспорта му е фалшив. Нали казаха, че всички говорели перфектен френски. Пак ли ни правят на балъци. След дезинформацията с фашистка Украйна, не вярвам повече на сегашните евромутри.

2

ЦРУ, ЦРУ, ЦРУ

преди 8 години

пише на челото му. Нъл Тъй бе МакКейн ТИКВОВ

1

Анонимен

преди 8 години

На челото не му пише, икономически емигрант ли е, бежанец или джихадист! Така че... покрай сухото ще гори и мокрото.