36

Емил

преди 8 години

Решението не е да живеем в страх и да се узъртаме като мишки в нормалното ежедневие. Решението е близкия изток да стане стъкло, а всяко жилище в нашите държави щателно проверено с особено внимание върху мюсюлманските и гета.

35

Анонимен

преди 8 години

До биков БГ терористи не ни трябват. Достатъчна ни е атакизката cган.

34

1312

преди 8 години

До АнонименИ ситуацията из света не е нормална...

33

@ 55

преди 8 години

От тия невзривяемите нали ? Терористките , дето не може да са на някой , който е в близост до взрива , а задължително са терористки. ;)

32

Анонимен

преди 8 години

Да и терориста задължително си носи паспорта ....

31

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Как да разбера, кой е терорист?Ние отговаряме: По табелката на гърдите му: "Аз съм терорист!"

30

sofeto

преди 8 години

В България това е валидно отдавна в всяка една "селска" дискотека или ресторант(може и да е в град). Седиш си мирно но поедно време идва някакъв *** с озверел поглед и те пита, "ти к`во ме глеаш бе"!!!

29

Анонимен

преди 8 години

съветите не са глупави, но означава всички да психясаме. а моловете и метрото да затворят

28

Анонимен

преди 8 години

"Ако влизате на мероприятие, в помещение, веднага обърнете внимание как и в коя посока се отварят вратите, има ли резервни изходи, може ли да се скочи от прозореца. Тези дребни неща се обединяват от една фраза бъдете внимателни. "ТАВА НЕ Е НОРМАЛНО!!!!

27

Членска карта №7

преди 8 години

До НаблюдаващДа, има такива, колкото и да ви е чудно!Но има и американски бомбардировки по ИД!

26

baihui

преди 8 години

"Ако сте ранени и раната е лека затворете дупчицата, за да не изтича кръвта. Ако е тежка направете същото"leli-o-o-o!gluposta ti e napravo divna !verno, osaznavash li kakvo vsashnots kazvash ?lelio, psihiatara koito te hvane profesura shte moje da napishe ot tvoia slu4ai

25

121212

преди 8 години

Аз прочетох статията, а камикадзето прочете ли я.

24

Ози

преди 8 години

Хора, само се замислете докъде сме я докарали в 21-ви век, за да има нужда да се появяват такива статии по медиите. Какво следва? Може би клубове по квартали, където да се водят курсове по поведение на заложник. И тотална забрана на повече от 4 души да се събират на едно място. Ужас!

23

Анонимен

преди 8 години

Игор Шевчук: Ако разберете, че ще последва щурм и не можете да се отдалечите на някакво безопасно разстояние, действайте, както са ви учили в училище. С крака към взрива, отваряш устата, слагаш си ръцете на ушите, така че взривната вълна да не ви спука тъпанчетата. Веднага лягайте долу. В никакъв случай не клякайте.Ииии баси...на кво ги учат в училище ушанките :)

22

Анонимен

преди 8 години

във франция има терористи,а в българия има мутри които също е опасно да ги гледаш в очите !!

21

тъпи платени тролове

преди 8 години

По време на комунизма ви 8 българи умряха при терористични атаки и десетки други ранени. Абе тия руски *** няма ли кой да ги спре в тая държава? Затворете ли се напълниха или що?

20

Аз

преди 8 години

Как да се държите с терористите, ако се окажете техен заложник?Обобщен отговор - Като ученик който не иска да бъде вдигнат за изпитване. :DДобри съвети, може да се окажат полезни.

19

Спецназ

преди 8 години

Гилзите на снимката са 9х18 и 5.65. Нямат нищо общо с тероризма и никой не прави терористичен акт с оръжия ползващи подобни патрони. Както и да е такава снимка е намерена в нета. Общо взето съветите според мен са правилни. Всяка ситуация обаче е доста индивидуална и е според зависи...Дано не се случва на никой!

18

Анонимен

преди 8 години

Ценни съвети. В следващият епизод: "Как да живеем само на водка".

17

outlaw

преди 8 години

А срещу комунистите как да се държим и там ли трябва трепане както при терористите