33

Атака

преди 8 години

Защо си криете лицата с плакатите, бе? Да не би да ви е срам вече от това че сте атакисти? Правилно, трябва да ви е срам!

32

Анонимен

преди 8 години

Арестувайте ги,щом искат.Все пак трябва да уважаваме мнението на тези така добри хорица.

31

Анонимен

преди 8 години

Какво става с тия хора ! Едните са Сидеров а другите са парижани !

30

Анонимен

преди 8 години

А ве тези смелчаци що са нахлизили бурките?

29

sperko

преди 8 години

До АнонименНяма лошо, просто сега Борисов и сие ще се изкарат като най-великите дейци, които са показали че и ние си вкарваме политиците в затвора. Всичко излиза демагогия и масово замазване на очите.

28

Анонимен

преди 8 години

Ми арестувайте ги тия три ***. Изглежда толкова остана от сидерастката ***.

27

От пандиза

преди 8 години

Очевидно нормалния европеец не може да разбере какво има в главата на един джихадист.Но ми е много интересно каква е ценностната система на *** от горната снимка ?

26

sperko

преди 8 години

В България сега ще настъпи нов Златен век, защото арестуваха Волен. Отговорникът за всички беди и нещастия го няма. Ликувайте, братя! Да живее справедливостта на българската власт!

25

asd

преди 8 години

Някакви мръсни, чернички ръчички държат табелки и си крият лицата... Гнус

24

Анонимен

преди 8 години

100% се е радвал и подскачал от щастие като е разбрал за атентатите гнусния руски ***.

23

Анонимен

преди 8 години

Явно отчаяни безработни в делничен ден седят на студа и се кичат с плакати в подкррепа на един национален предател, руска *** и отвратително безпринципен и двуличен човечец. Дано видим пъвия депутат в затвора. Трбява, както в Румъния, тов да стане практика.

22

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Сидер Ага и Чуколина Оглу ги чакат хубави дни.

21

ПРАВО

преди 8 години

Законът си е закон! Няма значение какво е извършил - нарушил е ЗАКОНА НА РБ! Всички престъпници в затвора. Каква е разликата между един ром, който краде телефон и Сидерчо, който отнема телефон на момиче? Никаква! И двете деяния са престъпления и двамата трябва да отидат в затвора! Това е факт и ИСТИНА! Законът не се нуждае от тълкуване, а от прилагане!

20

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 25,каква амбиция те гони? Сайдеренко се разхожда по хорските глави откак е в политиката - все нещо мрънка, все некъде се бута, все нещо троши, със съответния антураж разбира се. И най-накрая мудната съдебна система сколаса да се задейства. Подозирам същевременно, че съветската агентурка е решила да го разкара за известно време, щото и на нея почна да й се пречка в неподходящ момент. Ще го покрият за година-две и после на бял кон заедно със Симеончо, споко

19

БОЛЕНЕ

преди 8 години

ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ! ИЗВИНИ СЕ БЕ!

18

***

преди 8 години

Волен си остава и ще бъде "златен пръст". Нито е политик, нито националист, просто е едно платено човече, което осребрява палячовщината си. Прави смешни етюдии и защото е неграмотен - ги прави слаби и смешни. Време е да бъде озъптен - стига *** сценарии. Вместо хората да говорят за уредените избори - ни хвърлиха този *** с поредната си ненаказана изцепка. Нито си го отнесе за простотиите в самолета на Луфтханза, нито за летище Варна, нито за това, че дърпаше едно полицайче пред Парламента.

17

Анонимен

преди 8 години

Ти си Сидеров пък той е болен, така че и ти си болен. Отивай да се лекуваш!

16

Деси

преди 8 години

Волене, като те арестуват, кой ще раздаде пиците?

15

Анонимен

преди 8 години

АЗ СЪМ СИДЕРОВ!!!!!!!!!!!!

14

маке

преди 8 години

до 12 а ракийка ке има ли или поне по кило винце да дават