73

Анонимен

преди 8 години

СОРОСОВИТЕ И КРАВАРСКИ СМРЪДЛЬОВЦИ ПО ЦЯЛ ДЕН С ВОЛЕН СЕ ЗАНИМАВАТ, А *** НА Г...ЗЪ СИ НЯМАТ И СА ГЛАДНИ ДО СМЪРТ.КВИЧЕТЕ Т.ПАЦИ, ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ! МОЗЪЦИТЕ СА ВИ МУХЛЯСАЛИ ОТДАВНА.:)))))))))ВОЛЕН Е ВЕЛИК, А ВИЕ СТЕ РОБИ И МИЗЕРНИЦИ!

72

ha

преди 8 години

Siderov ako be6e po umen niama6e da im se varje na svirkata koiato mu ia razigravat ot niakolko godini fakt

71

Анонимен

преди 8 години

Пълен игнор за този

70

варна

преди 8 години

много е странно е активизирането на В. Сидеров непосредствено преди или след избори. Активизира се по време на вземането на милярдния заем от правителството, след сигналите за купуване на местните избори. Просто когато е станало нещо голямо и лошо в Европа или света, което касае България Волен се активизира мощно. Явно този път не са могли да му предложат добра оферта:))).на неговите симпатизанти ще кажа: когато Сидеров казва когато стана премиер ще променим държавата защо тогава се пробва за Пр

69

Алекс

преди 8 години

Емблематичното лице на Атака - качулати, свенливи момчета които не обичат да се почвяват пред камера. Много ми напомнят за няколко клипчета в ислямските квартали на която и да е страна, кадето ако видят камера се крият като ***. :)

68

Анонимен

преди 8 години

Златката и да е в затвора, какво ще правиме с интелигентните и симпатизанти?

67

ядосан

преди 8 години

Докога 20 бабаити от село 20 изкуфели дъртаци ще дерибействат из София?Изтребете ги!

66

ББ

преди 8 години

Дайте Сидеров и Чукалов на народната любов и ще разберете виновни ли са или не!

65

Анонимен

преди 8 години

Време е "Златният пръст" да си бръкне отзаде и после да му го сложат в затвора. Ако имаме късмет по стълбите може да падне по врат. Чуколина и Болен са за народен съд за национално предателство и обслужване на чужди интереси. Това е дефакто държавна измяна, за която се полага най-суровото наказание.

64

Бутафория

преди 8 години

Не харесвам Сидеров, обаче блъскаш човек на пешеходна пътека, мярка за неотклонение-подписка или парична гаранция, след това условничко и нито лук ял, ни мирисал.

63

Анонимен

преди 8 години

Пробават съдебната система. Има ли реформа няма ли !?

62

Анонимен

преди 8 години

Волене, на кой ги оставяш тези магали? На когоооо!?

61

Анонимен

преди 8 години

Останките от Атака... жалка картинка :)))

60

ВИ

преди 8 години

Много кратуни ще узреят и ще разберат,че Сидеров и Чуколов са истински достойни български политици,милеещи за народа и Родината. Убеден съм, че узряването ще настъпи скоро.

59

Анонимен

преди 8 години

дмамцата ша са радост за пандизчиите

58

Воленчо

преди 8 години

До 79 (Багай Волене)Ами пробвах се, но на границата руснаците ме върнаха! Казаха че съм пенсиониран вече и нямат нужда от мен! А и трябвало да си отслужа военната служба първо!Ще се пробвам в Северна Корея!

57

Анонимен

преди 8 години

Тези потенциални терористчета не ги ли нашляпате сега дами и господа от МВР, след накой и друг месец те ще шляпат по улиците и ще правят зулуми. Вземете им страха докато е време. Спомнете си за хитлеровите банди. Народа ще е с вас, не срещу реда и спокойствието. Чудя се какво чакате и от какво се плашите в днешното размирно време.

56

TV BETA

преди 8 години

Къде са снимките, че е влязъл в следствието? Къде са разтревожените физиономии, къде са разплаканите жени? Видяхте ли белезници?Няма никакво влизане в ареста, всичко е медийна пушилка и огледала.

55

ДЕМОКРАТ

преди 8 години

АБЕ АРЕСТУВАЙТЕ И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.....ИМА МАГИСТРАЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ ...ДА ЧУКАТ ЧАКЪЛ ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА.

54

Анонимен

преди 8 години

До Бягай ВоленеДреме му на великия руски народ за нашия ***...