19

wi

преди 8 години

Za6to se spekolira I rejisira takav predvaritelno izmislen premislen scenari

18

Анонимен

преди 8 години

28Американският народ е срещу демократите - Либерали ,начело с Обама. Защо либералите не искат да кажат истината за Радикалния Мюсолмански Тероризъм ? Който става радикалист , става и убиец на невинни хора навсякъде по света - Либия, Африка - влизат в училища и университети и избиват студентите , избиват цели християнски селище . Същото в Ирак и Сирия . Защо не се събрахте да спасите тези хора ? Сега какво следва ?- същите тези убийци са се настанили и в Европа !И на Балканите ! Г

17

От Ню Йорк

преди 8 години

В статията пише , че Ню Йорк е издържал на нападението и Лондон също . Само че американския народ се промени . Днес ако прочетете какво пишат : Не искаме никакви сирийски бежанци в Америка - погледнете ги , само мъже , къде е семейството им. Не искаме да сме следващите след Париж .А ако дойдат Джихадистите ( както обявиха ) добре са се насочили към Вашингтон . Да започнат от железната ограда на Белия Дом и след това какво ще правят ?- Обама е техния приятел и защитник ! Искаме да влязат в Бел

16

Анонимен

преди 8 години

За съжаление европейците и ислямските нашественици са еднакво лу'ди но с различни програми. Лошото е че и едните и другите не разбират в какво са замесени без да съзнават. Не знам повече какво е необходимо да се каже че да се освестите.

15

До 13

преди 8 години

Дай линк да я видим тая артистка.

14

До 2050

преди 8 години

Не виждам смисъл да оборвам безу'мното ти твърдение

13

2050 г.

преди 8 години

Западните лидери загробиха европейската цивилизация! А разрушаването на Източния блок, соцлагера отвори пътя на Исляма на запад. Добър или лош, бившият соцлагер пазеше гърбовете на западняците. Осигуряваше им един спокоен, безгрижен, охолен живот. Те не оцениха това, решиха да унищожат Източния блок и сега си носят последиците. И още по-лошо ще става. След 20-30 години ислямът ще бъде официалната религия в Европа, тая "свободна" разголеност по улиците ще бъде спомен от миналото.

12

Анонимен

преди 8 години

По скоро, ,последните измами, стил 11-септевмри ,,!

11

Поп Грую

преди 8 години

Бъдете бдителни!Човек, който върви по улицата и постоянно се озърта, е ислямски терорист!Човек, който върви по улицата и гледа право напред, е хладнокръвен ислямски терорист!Човек, който върви по улицата и гледа в небето, е ислямски терорист-фанатик!Човек, който върви по улицата с наведена глава, е ислямски терорист в депресия!Човек, който върви по улицата със затворени очи, е луд ислямски терорист!Човек, който не върви по улицата, е болен на легло ислямски терорист!

10

Анонимен

преди 8 години

Исл'яма е доктрина на мрака и не случайно полумесеца е техен символ. Той е създаден да е антипод на християнската доктрина която е символ на слънцето и светлината. И двете религии са политически натоварени и имат за цел откриването на психически немощните хора които да се използват за политически цели. Тези които създадоха християнството, създадоха и исляма.

9

Анонимен

преди 8 години

Целта е ограничаване на свободата на хората..Изгледайте поредицата "Скритата истина",също "Топ 20 лъжи разкрити"...

8

mamadarka

преди 8 години

Точно никакви. Всяко чудо за 3 дни, после живота продължава. Нищо ново под слънцето.

7

José Maria

преди 8 години

Научите ли испански? Ще ви трябва!

6

Анонимен

преди 8 години

Волен къде е да не би пак де е на клек шопа за амфурки.

5

до 7

преди 8 години

Истината е че арабите никога не са владели Европа.

4

Анонимен

преди 8 години

Какъв е шанса французите да удължат военното положение до 3 месеца? Сега по закон е 12 дни.

3

Мишо бирата

преди 8 години

Има и по добър вариант! Паспорта и живот в Уругвай, Аржентина или Чили.... Живот без джамии! Може и в Япония :)

2

Анонимен

преди 8 години

Последиците ще са война и дал господ стоп по границите с големи огради и много войска.

1

Анонимен

преди 8 години

Последиците са хората да свикнат с гледката на оръжие по улиците :)