26

Анонимен

преди 8 години

Започваш с толерантен мултукултурен колониализъм в началото и се стига до тероризъм. От обратната гледна точка те са борци за свобода. Нашите Ботев и Вазов ги спазариме за евротолерно уреждане на наши послушковци. Родолюбците изведнъж станаха терористи. Сега ми кажете Брайвик какъв е, защото не е толерантно да давам мнение. А и не съм учил евротолерантен мултикултурен колониален ***'дераски учтиво безполезно философски популизъм.

25

Анонимен

преди 8 години

Свободата е там където парите нямат значение

24

партиен член

преди 8 години

Клер?? Добро утро.

23

Джон

преди 8 години

Клер, тероризъм е когато тези на позиции на власт не действат в полза на народа а са маши в ръцете на тайни общества изпълняващи волята на дявола. Които отварят широко границите на страната за да нахлуят чужденци които ни мразят, които мразят начина ни на живот и нямат капка благодарност, които са с манталитет на убийци и разбойници от ранното средновековие. Тероризъм е Клер, когато хората на властови позиции са с толкова промит мозък че не правят разлика между своя собствен народ и ислямистите.

22

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Определението за тероризъм на ООН Използване на военни средства и методи над цивилно население за постигане на определени цели, блокирано от ветото на ....САЩ. Не са го приели, защото тогава САЩ ще се окажат най-големите терористи - бомбене на градове населени изключително от цивилни: като се почне от Дрезден, Хирошима и още стотина други.

21

Анонимен

преди 8 години

В Природата ако Лъвът беше толерантен към газелите, то той нямаше да е Царят на останалите животните.А в Европа газелите искат да са толерантни с лъвовете.ДЕМОКРАЦИЯТА съществува само в холивудските филми!

20

ШЪРЛИ

преди 8 години

Хора , хора.. не ви е видонве върли , мислете малко. За да може една групировка да просъществува , то тя трябва да е финансово несазивима, каквто всичко на този свят. от къде ИД имат пари за оръжия? Давай и ще получиш-още от край време е така . Петрол за оръжие. Американците създадоха това, не е трудно да се види.Изгубиха войната във авганистан , 10 годишна война, изгубиха и тази в ирак. познай сега какво ще се случи :)

19

Анонимен

преди 8 години

Гнусния п.арцал Шарли Ебдо само преди няколко дена се шегуваше с жертвите от руския самолет.Предизвикаха съдбата и сега си носят последствията.А иначе Либерализма е не по-малко опасен като идеология от фашизма.Той покварява хората,втълпява им измислени ценности и ги превръща в блеещи овце.Унищожавава имунитета им към опасности.Кара ги да се прегръщат с врага си.За французите лекарството е едно и се нарича Мари Льо Пен!

18

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли колко е тиражът на шарли в нормален ден - под 200 000 бройки. А знаете ли колок беше в първаат седмица на атентата - над 1, Милион. а знаете ли колко беше втораат седмица - 800 000. А третата слеез на 500 000. Това е все едно вестник ШОК. и изведнъж - НОВИНА.

17

Анонимен

преди 8 години

не само с руснаците се подигреа шарли - когато почина момченецето на 5 години в черно море - целият свят в трауд, те го изтипосаха като ХАМБУРГЕР.И също - труп на момченце и до него Христос, върви по водата и казва "Само християнтите го могат". ТОВА Е ГАВРА! Защо сега не се смеят!

16

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден като отивам на работа около мен е пълно с араби - защо един не ме нападна - защото не ги предизвикам?Ако отида да им кажа - знаете ли колко е гнусен арабският свят ще си отнеса боя.Същото и с Шарли ебдо.пускат Араби със вампирсик зъби, карикатури на Мохамед, който за тях е почти равен на Аллах и искат търпимост. Е няма как да стане. през 16 век църквата е горяла хора ако са изказвали мнения срещу възприетите становища.

15

Анонимен

преди 8 години

А дали щеше да има ЗЛО ако нямаше Шарли?Ти дразниш една религия, която е иизвестна със совята нетолерантност, а искаш да те толерира. откъде накъде?Все едно еаз да почна да ритам едно бясно куче и д а искам то да не ме ухапе!

14

Анонимен

преди 8 години

Още като бяха първите атентати си казах - във Франция ще повторят. В Белгия пипаха здраво - отцепиха района, простреляха човека в крака, теглиха му един здрав лабут, и той си издаде съучастниците.....Във франция двама душ минаха като на праад през 20 души охрана и полиция изпозастреляха ги, измъкнаха се.... а накрая полиицята не се сети да ги рани, а гърмеше в телата им.....като добавиш факта как Франсетата от чуждестранния легиони бяха пребиит от 4 селяни със сопи....

13

Шарли

преди 8 години

Не е лесно да си смел и особено да останеш такъв, когато всички наоколо стават страхливци. Щяхме ли да видим лицето на злото без Шарли - не! То щеше да ни залее и удави изневиделица, учудени и беззащитни. Сега поне го видяхме и всеки има избор - дали да мълчи, дали да се крие, дали да бяга, дали да премине на негова страна или да се изправи срещу него. А злото е Всичко, което носи см.ърт и причинява страдание.

12

+

преди 8 години

там е работата, че не е съвсем без никаква причина. Защо няма такива атентати в Швейцария, в Корея, в Исландия.

11

Анонимен

преди 8 години

може ли да се гавраиш със С- М - Ъ - Р -т -А? е очевидан Шарли ебдо може. гаврете се СЕГА!

10

Историк

преди 8 години

и заради още нещо не съм Шарли - тоя гнусен па.рцал Шарли ебдо де подиграва със всичко - религия, с.мърт, ржадане. Бройките ме са жалки, и след някъкъв подобен атентат скачат. Миналия път бе за Мохамед. Пошли карикатури. по-после едно дете на пет годзини почина в Черно море. Шарли ебдо направи карикатура - детото удавено и до него Христос ходи по водата "Само християните го могат". също и детето като Хамбургер. Като падна Руският самолет - също карикатури.На умиращи хора.Защо сега няма карикатур

9

ИСторик

преди 8 години

и аз не съм ШАРЛИ - Франция участва въ разбутването на Либия заедно със САЩ - бумерангът сега се връща. Пришълците от разпдналаат се държава дойдоха във Франция и се захванаха да правят атентати. Ама преди 2-3 години като купувахте 40 процента от евтиния газ на хората дошли след Кадафи ви беше кеф, нали? и евтина работан ръка имахте? А сега ревете, че имате атентатори! нагли франсета! БУМЕРАНГА СЕ ВРЪЩА! КОЙ участваше в първата война в персийкия залив освен САЩ? Чий бяха Миражи-те?

8

анонимен

преди 8 години

кои народи успя да интегрира франция в продължение на векове само това че научихафр език нищо друго на л ибия продадоха самолети за 18 милиарда къде са сега тезисамолети освен да изнася петрола нищо друго не е направила франция а малка българияколко младежи изучи от арабските страни какво построи в техните страни

7

Кратунко

преди 8 години

Скъпа Клер! Това,което става във Франция е чудовищно! Налага ти се да обясняваш какво е това "тероризъм"?.Ела да поживеше в България и ще разбереш."Тероризъм" - това е животът ни в България, от 1989г. до сега определян от крадливи, корумпирани, продажни,полуграмотни,но дипломирани простаци.