92

Yosif

преди 8 години

"Рязането на ленти на новооткрити пътища е едно от най-често срещаните в българската политика през последните години".Някой може ли каже в Германия, Франция, Италия или пък в Русия например или където и да е, да са рязали ленти на ремонтирани пътища или отсечки от магистрали? Или си е някакъв Български синдром (протокол)? Невероятни са нашите управляващи. Вие как мислите за немислимото за запада?

91

бг франсе

преди 8 години

MADE IN BULGARIA

90

Анонимен

преди 8 години

Мачкай боце! Нека хората да се зарадват, че са гласували за теб! Сега винетките, после ракията, после цигарите, и т.н. и т.н.! МАЧКАЙ! Матрияла трябва да бъде мачкан доде спре да мърда!

89

защо?

преди 8 години

Другарке Павлова, защо винетката в България ще струва 97 лева, а в Швейцария струва само 75 лева?

88

А

преди 8 години

Ами акцизите за горивата? Къде отиват?

87

мен

преди 8 години

А за партийните субсидии?

86

Cicire

преди 8 години

I kolko bg leva sabraha ot danak MPS? I kolko bg leva sabraha ot 20% dds na MPS i goriva? I kolko bg leva sabraha ot lizenzi, mita, akzizi? I kolko bg leva sabraha ot globi? Otcheta za tesi prihodi kade e?i kolko bg leva sabraha ot registrirani MPS? I kolko bg leva sabraha za recicling, bez da sa go izvarshili?!Tosi reket ste se varne pri tiah kato bumerang.:-):-):-):-):-)

85

Петракиев

преди 8 години

Много правилно го е казал г-н Попов,но ще си позволя да допълня.За ремонт на пътната мрежа,пари се събират от:винетни такси,пътен данък,акциз на горивата.някой,някога да е дал отчет колко е събрания акциз от горива и къде и за какво е изразходван?Няма!От пътен данък-няма!От винетни такси-няма!Лъжа и чиста измама е новата цена на винетките.Щом при 145 лв. ще има пари и пътната мрежа ще е ремонтирана,то при 97 лв,парите няма да стигнат до никъде,нищо няма да се ремонтира,ще има "оправдания" и едно

84

To6

преди 8 години

Както писахме по рано, стана стария номер - заплашват, че ще струва 145 , а накрая можело 97. И ние викаме бравооооо, по-малко е. Отврът, но като СТЕ ги избрали ще си ги търпим. Докога ... А пък отворкото Главовчев се оплаква, че го заплашвали, че ще ги изгоним с камъни. Да няма да е с яйца и домати.

83

СВЯТ

преди 8 години

MAЧКАЙ БОЙКО НЕКА БЪЛГАРИНА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА

82

Анонимен

преди 8 години

смятайте:4млн автомобили средно по 100лв.....горе-долу 400млн лв?!ха-ха-ха....!пак избирайте мутро-милиСионерите!

81

Хасковлия

преди 8 години

*** смотания Горанов ***, пак ше кърпи дупки вбюджета с наште мизерни лефчета егати мизерника !!!

80

Анонимен

преди 8 години

Много добре написана статия !!! Браво на автора за смелоста !

79

Az

преди 8 години

Истината е, че ще се оправим, когато заменим бюрокрацията с ефективност. В момента в БГ администрацията работят 200 000 души, а трябва да останат 20000 и да се опрости режима за регистрации. Само от това ще се спестя около половин милиард лева. После трябва да се направи чистка и в приходните и силови министерства. Реално в момента в българия 5 души вършат работата на един и за това взимат и 1/5 от заплатата на нормален човек. Проблемът е, че това значи огромна безработица за 1-2 години

78

факт

преди 8 години

Строенето на магистрали от Борисов ще има същия ефект като строенето на заводи от комунистите.Ще дойде време ,хората ще решат да спрат производството на този тип коли и всички в БГ ще гледат като *** .

77

Анонимен

преди 8 години

От 101 до 104 вк. са правителствени опорни точки, и със сигурност с добри заплати от нас данъкоплатците. Не ги бърка нито нови оптимизирани цени на винетки, че и глоби да плащаме. Затова ли дадохте на заден с полицията. Повече полиция повече глоби.

76

Анонимен

преди 8 години

ДОКАТО СИ СПИМ И СИ МЪЛЧИМ ЩЕ НИ КАЧВАТ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО КОЕТО ИМ СКИМНЕ. А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТАКИВА КАТО ГРОЗДАН КАРАДЖОВ(КОЛЕГА НА КОСТОВ) ЖЕ СИ ПРИБИРАТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВА. КУЧЕ-КАСИЧКА Е ПРЯКОРА НА КАРАДЖОВ СЕ ЗНАЕШЕ ОТ 20 ГОДИНИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА "РАБОТИ" В СЪЩИЯ СТИЛ...А ВЗАТВОРА ЩЕ ГО ПОКАНИ ЛИ НЯКОЙ

75

Радоралин

преди 8 години

То не беше преход,то не беше криза,а сега реформа,ала всите са проформа!

74

Шаран_БГ

преди 8 години

Поговорката е вярна :"Сит на гладен вяра няма"! АЗ НЕ ИСКАМ ЗАПЛАТАТА НА ГЕРМАНЕЦА -- ИСКАМ СЪЩОТО КОЛИЧЕСТВО В ЛЕВОВЕ!! Какво не плащам? Не знам ! Даже ако един автомобил смени 5 собственника в пет окръга, пет пъти трябва да се яви в КАТ за нови номера и регистрация.Как е помогнало това, за да не се крадят автомобили, например ? Спряма доходите си *** плаща всичко по-вече от четворно, в сравнение с испанеца. И в тоалетна не може у нас без пари...Галиба и в турско го е нямало това чудо !!!

73

ШОФЬОР

преди 8 години

ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ! ДА НЕ СИ КУПУВАМЕ ВИНЕТКИ