9

Анонимен

преди 8 години

и на запад ли продават оценки ?? и там ли половината от професорите са некадърни пияници

8

хатака

преди 8 години

Има ли нещо предвидимо при нас, особено при образованието.Ту се въвежда нещо, ту отпада, ту малките ще са до 4.клас, ту отпада, ту ще има повтарачи, ту няма да има...абе големи мишки са тия в министерството, а за Танев да не говорим - като те погледне, прилича на току-що излязла от дупката си къртица; иначе изглежда много любознателен човек.

7

Анонимен

преди 8 години

Като гледам този тип - Танев, ми става ясно защо образованието ни е на това дередже.Щом такъв екземпляр може да стане професор и да е министър, нататък няма какво повече...Сега пък заявява, че нашите Университети били като чуждите?!?Ами какво ще каже за феодалния университет в Свищов?Той сигурно не знае, че "образованието" ни се е превърнало в гнездо на корупция, в което се продават и купуват оценки от изпити, дипломи и професорски титли?Нищо чудно и той да е купил неговата.

6

Анонимен

преди 8 години

Започна се. На никого не му пука за децата. Става въпрос за едни пари. Преди време един се изцепи, че политиците зависят от спорта. И си е така! Танов бързо даде заден...

5

az tam

преди 8 години

Тоя трябва да си отиде незабавно. Бодряшкото изказване е като да си сложиш розови очила и да не виждаш разрухата и корупцията в тая сфера, третираща хората като касичка.Замисля ли се Танов как така има 40000 завършващи годишно и 70000 места в университетите. ... всъщност замислил се е - миналата зима университети за бабички щеше да отваря.

4

Анонимен

преди 8 години

абе егати държавата брат!!!!!абе за НАС работят уж,а нищо в НАША ПОЛЗА!!!!еййй ние НЕ искаме физическо насред нищото,нито залите зали,нито ДУШОВЕ ИМА,нито е нормално да тичкаш после *** в другия час и учи,ТЪПОТИЯ БРАТ В ТАЯ ДЪРЖАВА,АБЕ Я СЕ РАЗКАРАЙТЕ

3

спортист

преди 8 години

За мен часовете по физическо "възпитание" са пълна безумица. За 45 минути детето трябва да се съблече, да тренира, ДА СЕ ИЗКЪПЕ и да се облече. От това полза никаква, дори да се пропусне къпането, от което ще свикне да мирише на порче. Вместо това всички деца след училище трябва да практикуват спорт според възможностите и интересите си.

2

Анонимен

преди 8 години

Старческа деменция

1

СТИГА

преди 8 години

реформаторите нямат по-голям фен от мен. Ама нещо хората са им.....Това ОГРОМНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ от къде го изкопахте бе братлета?