11

222

преди 8 години

е като запнат на всеки 10-15 минути да ги връщат обратно нещата ще се оправят

10

Анонимен

преди 8 години

браво хората са си прави. ето снощи са се клали като овце в на лъвов мосот.

9

Анонимен

преди 8 години

Сега всички бежанци да се депортират към СащТака е справедливоКакто си взеха виетнамците, така да си приберат всички хора, на които унищожиха държавите

8

Анонимен

преди 8 години

"Ес се разпада"Мисля това, като гледам телените мрежи

7

Анонимен

преди 8 години

...миграционната вълна няма да секне и че Европа трябва да се учи да свиква с него...Изобщо не търсят разрешение, те искат точно това.

6

Анонимен

преди 8 години

До Djihad и Анонимен 7Знае се кой финансира този завоевателски ислямски поход. този, който финансира Хелзингския комитет, разните ромо-защитни организации и такива подобни по цяла Европа. Това е унгарският евреин, избягал в САЩ и спечелил най-много от бутването на кулите-близнаци в Ню-йоркс. Порад този причина, изгонен завинаги от САЩ. Това небезизвестният спонсор на Отворено общество господин Со*рос*. Уважаемият сигурно вече бере плодовете от падането на курса на Еврото и акциите на фирмите.

5

Djihad

преди 8 години

Кой да я финансираникой как си живеехме добре доидоха поиграха си на наш гръбсега нищо не може да ни спре искаме добър стандарт на живот който го имахме е в бг никога го е нямало

4

Анонимен

преди 8 години

Кой ли финансира тази мащабна логистична операция?

3

Мидни

преди 8 години

В Австралия има само един нелегален имигрант. Това е тоя който пише глупости тук. Сидни. Държат го за показ да видят австралийците колко опасно луди може да са пришълците и да не си помислят да пускат други.

2

Анонимен

преди 8 години

Елсен Алтюг: " не Турция да не ги пуска към Гърция, а да се задейства споразумението за реадмисия и подпомагтане на страните, от които идват мигрантите".Хем Турция да си прибира 1500долара на бежанска тиква, хем ЕС да и плаща за да ги връщат обратно в Турция.Голямо изнудване!!!Не е ли по-добре да се спре всякакъв прием на бежанци и да се държат в зони на открито, с елементарни санитарни условия, и да им се повтаря през 10 митути , че ЕС не може повече да ги преима, за да се върнат обратно.

1

европеец

преди 8 години

STOP!!!! Тук е границата на Европа,стреля се без предупреждение!!!