11

ф

преди 8 години

не може вълка да си сменя козината, но може овцата да направи грешка да прости и да забрави, което е равносилно на подаване на дупето за втори път:)

10

vlady

преди 8 години

Може при адекватно превъзпитание със съответните средства - бой с палки, оковаване във вериги, постоянно заключени помещения и т.н.

9

AZ

преди 8 години

нема лошо, Поправил се е ЧУДЕСНО!!!!Да си доизлежи докрай и да си ходи.Белким някоя акула се заинтересъува от него докато кара сърф.Не може да убиеш някой и после ХОП АЗ СУМ СЕ ПОПРАВИЛ!!!Да си мислил бе ***.Лежи там и белким някой го е взле за любовница.Няма прошка.

8

Анонимен

преди 8 години

Разбира че, че човек може да се промени и след най-голямото престъпление, което е извършил. Просто трябва много размисъл, за да си дойде всичко на местото. Има хора обвинени за най-тежки престъпления, които изобщо не са направили. Времето ще покаже. Почивката е най-доброто лечение за всичко.

7

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости - в затвора не се лежи за да се поправяш и да осъзнаваш вината си, а за да има възмездие за жертвите. То ако пускаме всеки който е поправен ще стане, така че убиваш някой и още в ареста се поправяш...Близките на този австралийски *** са решили да го вадят от затвора и затова плащат на медии и БХК, свещеници и кой знае още кой. Вижте статията колко финно ви обработва мозъка да ви накара да ви убеди, че човека трябва да се пуска.Ще го измъкнат като онзи *** от Ливърпул.

6

рам

преди 8 години

Как ли да Вярваме ,че един УБИЕЦ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ след като самият той не е казал "извинете и ако можете простете"? За такива народа ни има изключително вярна поговорка "Вълкът козината си вени на нрава си на УБИЕЦ не. Това е!!!

5

Анонимен

преди 8 години

ОТ ЖИТЕЙСКИЯТ МИ ОПИТ СЪМ РАЗБРАЛ ЧЕ УБИЕЦА СЕ РАЖДА УБИЕЦ. НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА УБИВА. КРАДЕЦА СЪЩО СЕ РАЖДА КРАДЕЦ ТОВА НЕМОЖЕ ДА СЕ НАУЧИ. ТАКА ЧЕ ПРОМЯНА В ТЕЗИ ХОРА ЩЕ НАСТЪПИ ЧАК В ДЪЛБОКИ СТАРИНИ КОГАТО НЯМА ДА ИМАТ СИЛИ ДА ХОДЯТ.

4

Преподобния

преди 8 години

А според пастор Иводор Ковачев може ли неговият приятел пастор Светослав Петров с фалиралата финансова пирамида SCI- SAVEWAY да се поправи и да върне парите на хиляди хора, които му платиха за кухи бизнес центрове? Ковачев и той беше бизнесмен в пирамидата с нелош ранг "Стар 3", да не поучава много-много,че и той намаза някой лев от бума на балъците.

3

Анонимен

преди 8 години

Може ли от паламидата да ожънете жито?

2

Анонимен

преди 8 години

1 - Като те гледам знаеш български, очевидно умееш да работиш с компютър... защо не си я напишеш сам статията?

1

БЕЗ ЦЕНЗУРА

преди 8 години

Я направете една статия за горивата във Варна как дизела и бензина е под 1,80, а в другите градове се правят, че не могат да ги смъкнат тея гадни монополисти.