17

vilidimdim

преди 8 години

Какъвто грип ме е натиснал , а нямам пари за лекарства - да взема да утрепя някого , та да ме вземат "под лекарски контрол"?...Каква е тая държава - а ИСКА човекът да се самоубие и да не му се разреши ,не демократично , някак си ...

16

До 17

преди 8 години

Сигурен съм, че даже и понятие си нямаш за арийската раса. Всеки път когато има насилие или расизъм и някой направи асоциация с арийците ми става доста смешно. Показва некомпетентност и предубеденост. Скинарите по улиците нямат нищо общо с арийците, въобще не знаят какво е националсоциализъм (нищо, че се пишат нацита) и тяхната идеология е предимно на расистка основа, не толкова политическа. Те просто са глупави. Не ги наричайте арийци / нацисти ... не ставайте глупави като тях.

15

Анонимен

преди 8 години

Не бива да ходижв затвора защото масоните и новият им световен ред имат нужда от хора като него.Тоя има качества за масон. Също едно добро компютърно обучение и е готов агент- закрилник на новия световен ред. Там сред останалите психо'пати ще си е като у дома.

14

Анонимен

преди 8 години

нямало е кой да го застреля на време ... да го отърве от мъки както се казва и сега гледай какво става.

13

Жоро

преди 8 години

като няма смъртно наказание, поне да има вариант да му закачат едно 30кг. гюле за крака и да копа камъни в някоя кариера докато изсъхне!

12

Българин

преди 8 години

Как така "Не на насилието"? Този се е провинил и сега трябва да си получи заслуженото. Ако това включва насилие,значи ще има насилие. Зъб за зъб!

11

Анонимен

преди 8 години

В никакъв случай,не трябва да се оставя тоя *** да се самоубива и да се измъкне.Трябва да изгние до живот в най-тъмната дупка,при строг тъмничен режим до живот!!!

10

Умник

преди 8 години

Магистралите трябва да се строят точно от такива типове. Надницата директно за обезщетение на роднините на пострадалите. За престъпника остава топла храна и нощувка на закрито, не мисля че е малко. Печели държавата и данъкоплатците в частност, печелят (до колкото могат) и пострадалите или техните роднини. Който не иска да работи - сам в килия, с храна един път на ден. Това е превъзпитание, не по цял ден да се друсат всичките затворници на куп и да лентяйстват.

9

anonimen

преди 8 години

na 28 zakvo q zadirql iskal da sa jeni za neq li da be6e si nameril po golqma

8

:)

преди 8 години

В едно друго такова , едно ЛОШО такова време , тоя нямаше да смее да се усмихне ... но уви нали демокрацията била хубава :)

7

Анонимен

преди 8 години

Като е бил отчаян защо не е убил себе си ? Това си е 100% убиец

6

Анонимен

преди 8 години

Ох, горкият! Плачел бил. Я да се освестят! Той Е убиец. Да го ползват за експериментални лекарства, не да реват

5

...

преди 8 години

Да се беше самоубил, сега 20 години ще яде с наши пари.

4

Мартин Марковски

преди 8 години

Никакво самоубийство ! Такива като тоя не се самоубиват...

3

Анонимен

преди 8 години

КАК Е ВЪЗМОЖНО БЕ ДА ГО ЗАДЪРЖАТЕ МОМЧЕНЦЕТО! Я ГО ПУСНЕТЕ ДА НАРЪГА ОЩЕ НЯКОЕ ДЕВОЙЧЕ. ТЕ И БЕЗ ТОВА СА МНОГО! НЕКА ПРОЧИСТИ РАСАТА. ...... ТОЗИ АКО БЕШЕ ПО ТАТОВО ВРЕМЕ ЩЕШЕ ДА Е В БЕЛЕНА ЗА ХРАНА НА ПРАСЕТАТА. А СЕГА ЩЕ ГО ДОНДУРКАТЕ И НА КРАЯТ ЩЕ МУ ДАДЕТЕ ЕДНА УСЛОВНА ПРИСЪДА С 2 ГОДИНИ ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК.

2

cc

преди 8 години

Е защо са го спрели?

1

Анонимен

преди 8 години

Да го пратят в затвора и там да плаче на бургиите на затворниците, мешок, що не плачеше срещу 15 годишното момиче, жена! Сега ше ти обърнат карантиите в затвора!