14

98

преди 8 години

И как ще се изравнят икономически севера и юга? Като заводите на юга вече не функционират след 25 години демокрация. За една и съща работа в южна страна получаваш 100 пък в северна 500. Ако е орав то трябва да има конкретна стратегия за повишаване икономическата сила конкретно на юга. А такава едва ли има. Само с държане на хората там където са едва ли ще стане. Пък западняците ще си пътуват където искат, а южняците ще трябва да си седят на юг. Няма как да стане...

13

биров

преди 8 години

Камерън е прав за много неща,и ако това го каже примерно Орбан или Бойко ЕК веднага ще го обяви за националист и комунист,но как да обвиниш Англия.Много точно изказване че стандарта на новоприетите страни трябва да се изравни с западните акули,а не да се отворят границите и повечето хора в трудоспособна възраст да емигрират на запад оставяйки в източна европа без население което да гради икономика.Колко години минаха а стандарта на живот не се вдига,нито има изгледи за това.

12

Хей, г-н Камерън!

преди 8 години

Запомни какво казваш сега.Ще ти го припомним след 20-30 години, когато ти или децата ти хукнете към България, Полша или Естония, защото ще бъде вече невъзможно да живеете в Лондон, ако не приемете исляма!Тогава ще разбереш защо скачаме срещу насила натрапваната ни толерастия спрямо *** и Пульо и настояваме този *** или Пульо да измине етапите на културно-историческата еволюция, през която сме преминали ние и тогава да дойде в Европа.Религията им била "млада"! Сърбахме й попарата пет века!

11

Значи,от нас се иска

преди 8 години

ежегодно да внасяме в касата на ЕС милиардите, които дължим като държава членка на ЕС.Иска се обаче и нещо друго - да бъдат ограничени правата ни да посещаваме други страни на ЕС и особено Великобритания. Но повечето от нас искат да отидат там не за да живеят на соц.помощи или от кражби и просия, а за да преценим дали ни е изгодно точно там да упражняваме професията си, да развиваме бизнес или да запишем децата си в някой от тамошните университети.Защо искаш да ни пречиш, бе Камерън?!

10

нов свят

преди 8 години

Англия отново влиза в световната игра .Хубаво е ,че те никога не преживяха комунизма .А с ислямизацията ще се справят ,но при съвсем други условия ,за които намекна и Камерън.

9

Анонимен

преди 8 години

Мислещите и свободолюбиви хора(от които са изключени повечето коментари отдолу.."черни","бели",вазелина"и тем подобни глупости)ще се запитат"Какво добро може да се очаква от един от хората унищожили най-проспериращата страна в Африка-Либия базирано на лъжи и защото нямаше подчинена на Ротшилдови банка?И има още мераци.."..иска промени ..вкл.защита на страните,които не са в еврозоната..".

8

Анонимен

преди 8 години

бля бля ФАЩ са им забранили да излизат от ЕС и затова сега да се реформира спрямо желанията на този задръстен и отдавна незначителен остров

7

махайте се

преди 8 години

Тези няма ли най накрая да излизат и да спрът да се оплакват. Защо отлагат референдума ,да го провеждат още тази година.Пожелавам им успех на референдума.

6

Евромикс

преди 8 години

Евро политиците са много некачествени хора, потъпкват волята на избирателите си ежеминутно, като я подменят с интересите на Вашингтон... Всичко, което се стоварва на главата на "обединена" Европа е в следствие на безхаберието им... Трябва да се съвземем преди да стане прекалено късно...

5

Анонимен

преди 8 години

А бе я се разходи из центъра на Лондон, ако видиш бял човек ми се обади. В Лонон има няколко гета, където полиция не влиза. А този *** срещу българи, полаци и балтиици тръгнал да рипа. Айде марш от ЕС!

4

Манафов

преди 8 години

Наблягай на вазелина, Дейвид ... болката и срама няма да дойдат откъм страните от ЕС.

3

Аха

преди 8 години

Този иска да каже: не искаме българи и румънци да идват при нас, но с радост ще приемем цялата *** от Африка и Азия!Ами да са ви честити! Отглеждайте си ги със здраве!

2

Анонимен

преди 8 години

Да се махат от ЕС,какво само плашат тия меки китки..

1

факт

преди 8 години

ЗА ТОВА СЛЕД 20 ГОД. ,ЩЕ СЕ ЧУВА САМО АРАБСКА И ТУРСКА РЕЧ В ЛОНДОН , А БЕЛИТЕ ЩЕ ИМ ЧИСТЯТ КЪЩИТЕ !!!