32

66

преди 8 години

До АнонименНяма "всички са виновни"!В законите и правилниците за приложението им са разписани задълженията на всички длъжностни лица в държавата до най-малката запетайка.Сега следствието и прокуратурата трябва да влязат там и да устанановят кой и доколко не си е изпълнил задълженията и да им предявят съответните обвинения!Веднага следва РИО да отстрани целия ръководен състав на училището,охраната,а полицията-отговарящите за района полицаи!

31

Емигранта

преди 8 години

Винаги като повечето хора тук съм заклеймявал нашата държава по един или друг начин.Преди малко повече от 4м най накрая избягах от България.Немога да крия и повярвам обаче,че ми липсва.Аз съм на 31-год,всеки ден чета безумията които се случват.Незнам как и кога,с лека доза и майтаб ще го кажа но:ЕДИН ДЕН ЩЕ ДОЙДА И ЩЕ ВЪДВОРЯ РЕД,ПОВЯРВАЙТЕ МИ

30

me

преди 8 години

Ама защо се опитвате да го изкарате убиеца жертва не разбирам?! Няма никакво значение момичето дали му е давало сигнали или не, никой не дава сигнал "Убий ме!". След като е посегнал на живота на друго човешко същество - дали от ревност или не, да си лежи 20те години и това е! Не ме интересува дали ще се опитва да се самоубие в килията или дале е опитвал преди да се самоубие. Факт е, че е отишъл в училището й, въоражен с нож и газов пистолет. Отишъл е там да УБИВА! Предумишлено убийство е!

29

Горан

преди 8 години

Да почива в мир момичето! А, този... Хората са се опитали да го спрат и не са могли... Много жалко...

28

Анонимен

преди 8 години

Искрено се надяваме Митьо *** да направи трети опит за самоубийство - по възможност този път успешен! Ако трябва да му се помогне!

27

Leni

преди 8 години

Ами то цяла България се превърна в най-голямата психиатрична клиника! Има само пациенти.... и няма кой да плаща за такава екстра, която е част от 21 век

26

Анонимен

преди 8 години

***. Къде е общността. Вместо съответните органи да се алармират и да се изисква от тях да си свършат работата, те тръгнали да си разрешават проблемите с побоища, трошене на коли, и накрая станала каквато станала. Такива неща са характерни за страни като Мексико, Белизе с огромни безпросветни маси и ценностна система, която се върти около лесни пари и латино чалга.

25

!!!!!

преди 8 години

На хора без основно образование не трябва да им се дава нож за масло, а камо ли газов пистолет!Да почива в Мир детето! Съболезнования за близкитеИ дано този път има съд!

24

Анонимен

преди 8 години

До провал на всички: Ти чуваш ли се? Тук намират труп на улицата и се чешат по главите, не знаят откъде да го почнат, ти искаш да се загрижат за една потрошена кола. Ха-ха, помнете къде живеете. И после пак твърдете, че не искате полицейска държава. Аз пък съм с две ръце...

23

провал на всички

преди 8 години

Първо няма образование. Второ, девойката се занимава с младеж, който няма дори средно образование. Трето, настойника на девойката е пребил неграмотния младеж. Четвърто, той е потрошил цяла кола и само дето орден не са му дали за тая работа, никакви последствия. Пето, направил е опит за самоубийство, едва са го спасили. Отново никаква реакция от нито една институция. Някой полицай или социален работник да се почеше зад ухото и да рече. Брей, туй момче нещо не е наред,да видим. Цъкаща бомба.

22

Анонимен

преди 8 години

Номинирайте го за Човек на годината! Това е човек, който не се спира пред нищо пред любовта!

21

Анонимен

преди 8 години

И да се следи супер стриктно в училищата кой влиза и кой излиза, такава трагедия е по презумпция непредотвратима, защото ако не в училище, ще я причака на улицата, зад някой ъгъл и пак ще я убие! Моето успокоение е, че поне ще го осъдят. Помнете ми думата.

20

Садист

преди 8 години

Дайте ми го на мен да го преобуча, за една вечер нов човек ще го направя!

19

Анонимен

преди 8 години

Тук малко нещата се извъртват ...това момиченце е въртяло на пръста си двама мъже и то 30 годишни, и да ми говорят че била много добра,хич не се вярва,като е сърбяло що не се занимавала с с нейни връстници а с двойно по възрастни от нея,така че да му дадат и доживотна все там ,той и е бил съсед,а казват че нямало никаква връзка

18

Анонимен

преди 8 години

Ne ne sme prosta strana, a strana v koiato zakonite ne se spazvat, delata se vlachat s godini, a prestapnicite vmesto da se izchistiat za da ne ubiat otnovo se izprastat na obmiana na opit v zatvora za 5 godini za smetka na naroda. Tova e naj goliamata gavra s Balgarskia narod. Ako tozi chovek znae che go caka smart - ste ubie li publichno tova dete?

17

Анонимен

преди 8 години

До Алоо! Ей Алоу, ти правиш ли разлика между разрешителен режим за бойно оръжие и регистрационен режим за газов пистолет, знаеш ли какви са изискванията за едното и какви за второто или само пишеш да впечатляваш аудиторията като тебе и да плюеш държавата, без да си направиш труда да се информираш.

16

?

преди 8 години

И сега, като го изкарат психичноболен, НЕ МОГАТ да го СЪДЯТ!!! Ще се върдаля по психиатрии докат го пуснат.Там ги държат до 20 дни, пускат ги..След време- при сигнал- пак ги прибират..И така..???

15

до 16

преди 8 години

До !!!Може да се лекуват и то на 100 %. И не какви да е шизофреници !!!Лекувани задължително месеци наред в специализирани психиатрични заведения ( лудници ) и освидетелствани с 0 % увреждания от психичните ТЕЛК-ове. Какво ще кажете ? Обратно на твърдението, че всички в БГ са поне с 10 % психически увреждания.

14

психичноболните

преди 8 години

Имам наблюдения за психичноболни, лечение, грижи, тенденции:1. ПО цял свят се прилага СОЦИАЛИЗАЦИЯ на психичноболните, а не ИЗОЛАЦИЯ.( самата съм потърпевша, тъй като съседка по апартамент е псих.болна .Какво ли не сме претърпяли във входа, асъщо и съпругът й- преди един месц му разби окото, за лечение я вземат с белезници)Тази социализация е голямо тегло за всички, но такива са тенденциите на световно ниво. Не може да им се откаже и работа....Имат мнго привилегии;не могат да ги съдят, не могат

13

Папата

преди 8 години

Милиционерите могат да се активизират да торзмозят гражданите понеже имат пробелм с начлаоството, но да шпазаят училищата не могат... Защо да плащаме на охрана при положенеи, че плащаме на най-многобройната милиция на галва на населението в ЕС...