12

Челен опит

преди 8 години

Финландия се приготви да приеме бежанци в свинекомплекс, останал свински необитаем след наложените от Русия контрасанкции.

11

Анонимен

преди 8 години

ЕС ще настани бежанците на Балканите и ако някой избяга , ще го върнат , където е регистриран. Бойко се подписа преди изборите , за да си запази власта ! Не го интересува в какво ще превърне България .

10

До Гешев

преди 8 години

С други думи, имаме солидно количество безработни български граждани,но сега депутатът от ГЕРБ иска да прибавим към тях и 10% от работещите,та техните места да заемат пришълците?!Е, не се ли намери някой да му отговори, че в момента в България пустеят около три милиона декара държавна земеделска земя?Ние имаме нужда от екологично чисто зеленчукопроизводство и овощарство,за да не внасяме безвкусни и пълни Бог знае с какви химикали плодове и зеленчуци,които са непосилни за джоба на много българи

9

Европа ще изгори

преди 8 години

Тия 100 000 хил бежанци са цял град... И кой ще ги храни ни език ни работа ни икономика.... а тия се множат като зайци за 5-6 години че станат 300 000 и после??? Ей търпението се изчерпва а тия продължават...

8

mamadarka

преди 8 години

Стига с тези бежанци, центрове за бежанци и т. н. Напълнихте Европа с маргинали. Кой ще ги храни

7

Анонимен

преди 8 години

До НЕ !!! Ами Тиквата нали поиска ,,центрове ,,да прави в България . И танте Меркел го похвали.

6

Анонимен

преди 8 години

Що не си направите един общ такъв център в Брюксел, а?

5

бай иван

преди 8 години

Това все повече започва да прилича на филмите за апокалиптична зараза надвиснала над човечеството. И всеки драпа към последното незаразено местенце.

4

Анонимен

преди 8 години

"Той добави, че Европа няма време, че някои държави вече не издържат и че ако границите продължат да остават затворени, с Шенген ще бъде свършено."Ами що ги каните и пущате? Тоя Шенген само срещу българи ли действа?

3

BG

преди 8 години

Абе до кога ще мислите как да ги приемате?Дилемата е Европа да ли ще я има,а не бежанците.***!!!

2

Анонимен

преди 8 години

"трябва да знаем кой *** на вратата ни" никой не *** на вратите ви а направо *** по главите ви. Де я тази врата в един разграден двор

1

НЕ !!!

преди 8 години

НЕ, НЕ и НЕ !!!Който ги е канил той да организира на своя територия горещи точки за регистрирането им.Предостатъчно ни е това, че ЕС смята да даде два милиарда на Африка, за да си прибере хората обратно. тези два милиарда ще се откъснат от онези финанси, които се формират от ежегодните вноски на страните членки на ЕС, тоест от нашите пари! Ще ги отгладуваме.Да не говорим пък за онези пришълци, дето вече се намират в България и един Господ знае с какво се занимават и с каква цел са тук!