32

без пардон

преди 8 години

ЕС измисли нов вид концлагери, пардон, центрове за бежанци

31

Анонимен

преди 8 години

господа европейци трябва и родилни домове да направите на границата защото всички жени са бременни

30

Анонимен

преди 8 години

Така ви се пада европейци дано да се напьлните с ***

29

Е - Ник

преди 8 години

Необходими са масови кастрационни центрове по места - за тия дето искат да се установят за постоянно. Иначе - един истински европеец няма да остане.

28

Моисей

преди 8 години

Отдавна трябваше да направят такива центрове.1. Без документ от европейски център, снимка и отпечатък на пръста никой да не влиза в Европа.2. Документите които носят от азиатските страни да им бъдат вземани.Това е първата задължителна стъпка към интеграцията. При добра организация и високо технологична компютърна обработка това става много бързо и лесно,Такива центрове да има във всяка европейска страна със средиземноморски бряг.

27

Масови изнасилвания

преди 8 години

Пишете за изнасилванията

26

Один

преди 8 години

Тая група кан Телериг няма ли някой телефонен номер да си даде? Пишете срещу панелните тролчета, а се държите като провинциални мишоци.

25

12345

преди 8 години

Петиция за забраната на Българския хелзинкски комитет събира по над 2000 подписа на денНЕКА ПОДКРЕПИМ:peticiq/129340

24

Orban

преди 8 години

А газови камери ще има ли в теци центрове?

23

Анонимен

преди 8 години

Понеже видяха, че се 'с'аха и сега се чудят на кого да прехвърлят отговорността. Рибата винаги вмирисва откъм главата. Скоро и собствените си граждани ще изхвърлите, само и само да идват нови и нови, които нямат стабилност, да немогат да ви се противопоставят, и да гледат само да оцеляват.

22

каймакАМ

преди 8 години

АЛооо ЗАЩО в Ав$тралия НЯМАМЕ нито 1 нелегален имигрант???*********Няма да го имате този късмет ! Континента в който живееш ( ако е верно ) преди е бил затвор. Само мъже са пращали там . Бандити , *** , откачалки ...... а тебе. .. :) ..... не те знам при какви стечения на обстоятелствата си там . Кой знае. Може и на правилното място да те е отвял вятъра.

21

от Сидни Ав$тралия

преди 8 години

a въпросния кан Телериг е някакъв шизофреник който искаше да се срещал с мен в Сидни. Ок няма проблем. Само че вместо да дойде на Премиер стрийт където съм, почна да ми дава някакви отнесени координати от болната му глава. И накрая стигна до заключение че "връзката с мен е прекъсната" и кораба майка почна да му спуска объркани указания които той самия не можеше да обесни..Абе явно е луд на свободна шайба. Ама доста се посмях, още го чакам на гости в Сидни.

20

ИЗВОД

преди 8 години

Е.С. ни подготвя ПАК едни "благинки"....отново сме в стойка Г.......

19

Анонимен

преди 8 години

До муспиДа те убие тебе Господ!

18

Mюсюлмани-бежанци

преди 8 години

А ТАКА, браво бе, давайте снимки на малки дечица и жени с торби по главите и създавайте представата, че това са нашествениците-***, които някой, някъде по някаква причина е наредил да се наричат "бежанци"! Така наивните ще са изненадани и в шок като открият какво значи поговорката "ножа прави кол-кол-хръс-кол-кол, а шията прави шуррррр кръвчицата!"

17

Анонимен

преди 8 години

До муспиТи чуваш ли се? Да преминем към Русия, че и тя да се разпадне. Не. По-добре да довършим ЕС първо...:))

16

муспи

преди 8 години

Ако нищо не правим срещу евреите, можем поне да убием Тиквата. Преминаването на България към Русия, влизането в рублевата зона, предоставянето на територията ни за свръхвъоръжена база за срещу външния семитски свят, избиването на всички и турци - за евреи да не говорим - първи! ще е нашето спасение. Но трябва да се почне с тиквата! Бяла раса има - това е от България до Сибир, останалото са диваци.

15

Ностраебамус

преди 8 години

Скоро европейците ще се наредят като бежанци пред границата на Русия, бягайки от ислямисткия ке ***, в който ще се превърне Европа! Еднофамилна съща в Сибир сред девствена природа, бял сняг и истински бели хора ще стане мечта за бившите бургери и важни евротикви.

14

Анонимен

преди 8 години

Гробарите наистина погребаха България. Толкова безпринципна и слугинска политика със свалени ***-отвратително. А нас кучета ни яли.

13

neee

преди 8 години

не горещи точки ,а места за почивка ги бяха кръстили ,но Бойко подписа ,че ние ще сме такава точка каквато и да я кръстите..