30

Анонимен

преди 8 години

До топки трябватТи как разбра, че се радват на една перфектна полиция?Аман от разбирачи!

29

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се уволнят всички до един както е в Грузия и се изгради нова структура за да се прекъсне корупцията в държавата

28

Анонимен

преди 8 години

Измамници са милиционерите

27

Анонимен

преди 8 години

Трябваше първо да уволнят половината милиционери и после да им орежат привилегиите!

26

DreamTheater

преди 8 години

Полицията поглъща огромни средства,а резултатите са скромни.Трябва да има реформа.Съкращения и конкурси за кадърни хора.

25

До 30

преди 8 години

Слава Богу има малък процент нормални хора, като теб сред тук.

24

Анонимен

преди 8 години

Наскоро ме привикваха в едно РПУ за техните си справки и отчитане на дейносп в немалък град!И каква е обстанолкана вътре-стените облепени с ог,омни афиши на разни Рамбовци..Джеймс Бондовци и подобни холивуднки екшъни!ПЪЪЛНА ИНФАНТИЛНОСТ!!ТОВА МИ БИЛО НЙЦИОНАЛНА ПОЛИЦИЯ КОЯТО ДА ПАЗИ ЗАКОНИТЕ!ХА.ХА.ХА!

23

Анонимен

преди 8 години

много ясно, че трябва орязване на броя служители..и то точно служителите, онези лелки, стоящи зад компютри и гледащи телешки в монитора.

22

Анонимен

преди 8 години

рязането на бюджета не е реформа, а националната сигурност не е счетоводна операция...няма какво повече да се добави!

21

Трябваше да се каже

преди 8 години

При положение че 95% от бюджета отива за заплати, как Бойко Ноев предлага да се "преразпредели по ефективно " ..:) . При това положение има само 2 варианта - или орязване на привилегиите и запазване броя на служителите, или орязване на служителите за сметка на запазените привилегии. Едва тогава ще се освободи ресурс който да може да се разпределя ефективно.

20

Анонимен

преди 8 години

Автогола май не е за Борисов а за нас, щом едно министерство с най много пари и най много хора не може и не си върши задълженията както трябва че и нарушава закона!И какво се получава-едни са над другите и над закона! Да ти е.. и държавата и полицията!

19

?

преди 8 години

Българската "полиция" разкрива по 1/3 от престъпленията годишно. Явяват се избирателно на сигналите, подминават спокойно "работничките" по магистралата, все "познати на полицията" извършват тежки престъпления и т.н. и т.н., и накрая се чудят защо хората не ги подкрепят за протестите. Защото никой не плаща при липса на резултати, да не говорим, че няма човек който да не е пряко или косвено потърпевш от мързела и корупцията на поне 70% от униформените.

18

Република на чалгата

преди 8 години

Най -тъжното на митинга пред парламента беше падането на колене под звуците на Слави Трифонова чалга. Това някак описва окончателно какво представлява днес България.

17

например

преди 8 години

Значи Борисов има проблеми с този кабинет.Има министри ,които не разбират нищо .Бъчварова например.

16

койчо

преди 8 години

Трябва си акъл!!! Обявяваш, че вдигаш заплатите в сектор сигурност с 10% и за да има пари за увеличението намаляваш 20 заплати при пенсиониране!!! Като премине началното вълнение махаш 20те без да вдигаш заплатите!!! Толкова е просто, че направо гениално!!!

15

равносметката 26 г

преди 8 години

Мафия и държава са омесени в едно и също нещо наречено Република България.Републиката на мафията.Бойко е нещо като Джулио Андреоти - няколко кабинета и все той . И чисти ръце да дойдат с натовска операция пак няма се измъкнем И ако Костов влезе в историята с думите"ДПС е проклятие" ,то Бойко ще влезе с:" такъв е матряла".Такъв е ,да .И от тоя матрял Бойко стана и премиер.

14

знаещ

преди 8 години

Баце да си признае, че е сбъркал!!!!! Ко-оо-о-о - не-ее-е!

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Дам, но за да се получи едно от първите неща ,които направи е да изгони МВФ. А тук се молят на колене и с голи ***... Сакън да ги огрее "щастието"

12

смях

преди 8 години

Вашия Командир призна ли нещо навремето .Също и тоя е такъв.И така ще си отиде.После до другия командир. А декомунизация нямаше.За да може всички дружно да реформирате както си знаете .

11

Анонимен

преди 8 години

До арх. соц единица. Ами ти наистина си такава ,след като не си усетил иронията в коментара на номер 3.