69

ченге

преди 8 години

Българската Полиция тотално трябва да се разтури, това е оганизация без капка професионализъм, напълно корумпирана и престъпна. При предните протести хората бяха бити, следени, подслушвани, проверявани и арестувани. При сегашният ПОЛИЦЕЙСКИ протест с блокиране на кръстовиша няма такова нещо. Това е илюстрация на двойните стандарти в България. Закон има ама той не важи за БЪЛГАРСКАТА ПОЛИЦИЯ. Всички престъпници СА полицаи или СА БИЛИ полицаи или СА БИЛИ СВЪРЗАНИ с полицаи (Баретата, Галеви, Ал.Петров ...., нарко пазара в София е разпределен според РПУтата им...)

68

Цък

преди 8 години

Въх, малииииии......Ми ся, кой шЪ пази Буда-лата и власта от "народната любоффф!?!?!?

67

Ученик

преди 8 години

Нямате ли срам,бе?! Губите и малкото уважение,което имахме към вас! Долна работа! Лакомия!

66

Okto

преди 8 години

V drugia vestnik ima iasni vasdushni snimki :-)

65

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 85какво събрала държавата??? пари за къщето на Горанов и за заплати на верните ***, айде махни се с твоите глупости и замлъкни днес на деня на Михаил душевадеца

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89ми да се маха тази тиква пожарникарска, единственото което се чува от него- някой друг ми е виновен, проевропейски лази по килима на Юнкер и се съгласява да населят държавата ни с разни муджахиди, провали всички енергийни проекти за да угоди на господарите, изчезни и ти с него *** протестърска

63

Анонимен

преди 8 години

До подигравателинисе?***, с това вечно гледане в канчето на съседа за 25 г. орязаха социалните права на всички съсловия, не се ли усещаш ***, че властта прилага старата максима- разделяй и владей, от това наше примирение съсипаха всичко за последните 25 г., нямало пари за нищо- ми няма реална икономика, която да произвежда, от седене пред компютрите и правене на пари от нищото, бюджет не се прави, пари за нищо няма да стигнат, народа тъне в мизерия на "минимални" заплати

62

подигравателинисе?

преди 8 години

20 заплати при уволнение?!? Що за шега е това? Къде го има това в частния сектор? 1312 мръсни прасета!

61

Георги

преди 8 години

Аз подкрепям полицаите. но като стачкуват те да стачкуват и другите професии за да се вдигнат заплатите на всички хора.

60

ККК

преди 8 години

Мисля че е редно сега протестиращите от по миналото лято да направим стена и да пазим Парламента от куките ... ако трябва и с рейс ще ги ескортираме :):)

59

факт

преди 8 години

1500 полицаи....?Това е една въоръжена армия,застанала пред парламента..Управляващите да се замислят..

58

бореца

преди 8 години

До вниманието на всички които се правят на коментатори сега ще ви кажа една новина по "БЛУМБЪРГ" излезе следната информация всеки може да я провери за една година дългът на България е скочил от 16% на 26,6% като пари от 16 млрд. на 25 млрд. лв и сега да попитаме велият везир за какво се изхарчиха близо 11 млрд. и сега сме подали искане за оше 6 млрд. облигационен заем!ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМЕ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ от ГЕРБ,РБ,БСП,ДПС и разните им там разклонения!Сега са необходими нова Скравена и лагери!

57

Анонимен

преди 8 години

И сега какво още искат тия хулигани с пагон?

56

Елизабет

преди 8 години

Като гледам колко полицаи са на протестта , сами подсказват , че са излишни. И този "синдикален лидер" кога работи като се занимава със синдикална дейност и е на протест? Как не ги е срам от колегите им , които помагат да се намерят двамата затрупани на Крушунските водопади , а те се разхождат по Царя???

55

sofeto

преди 8 години

"и като отговор на атаките срещу служителите на МВР, чиито авторитет е бил свален до минимум."Изключително нагли и дбелооки мильовци! Корумпирани дебелогъзи мързеливци на които държавата е дала оръжие!Боко нещастнико, вкара си го много навътре!!!

54

se

преди 8 години

Само така ! Изритайте герберите от властта.Те се оказаха най големите предатели на бълраския народ и клекнаха пред чужди интереси.

53

Букурещ

преди 8 години

Ако ГЕРБ и респективно Бойко и Цветанов командват още някой месец,то тотално ще затрият Държавата!...и все пак последния останал да дръпне шалтера и да се спасява.

52

:)

преди 8 години

- Имали ли сте взимане даване с МВР?- Взимане не съм имал, само даване

51

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО НА ВСЯКО НЕДОВОЛСТВО АКО ГО ИМА МУ НАМИРАТ ПРОВОКАТОРИ? ПРОВОКАТОРИ ? МОЖЕ БИ ОРГАНИЗАТОРИ ? НАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО И МОЖЕМ ДА ИЗРАЗЯВАМЕ МНЕНИЕТО СИ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ НАЛИ? ИЛИ СМЕ ДИКТАТУРА ЩОМ КАТО СИ НЕДОВОЛЕН ТО СТАВАШ ПРОВОКАТОР?

50

Мишо бирата

преди 8 години

Променете посланието на Оставка на мутрата! Целия народ ще ви подкрепи!