17

Избори

преди 8 години

До ЦК на ГЕРББаракът е пътник.

16

Анонимен

преди 8 години

Трнаснационалните корпорации искат роби и консуматори. Без национални граници, без морални устои и национална идентичност. Уплашено стадо лесно се управлява. Честити европейски ценности!

15

майка

преди 8 години

Натовската армия щели да разполагат да защити Европа от " руската агресия". Всички обичаме България, спомнете си Ботевото стихотворение "В механата": ...и зъбим се на тирана, но щом изтрезнеем- забравяме думи,клетви и немеем. И се смеем пред народни свети жертви....Какво ще се случи с децата ни?

14

Анонимен

преди 8 години

г-н Калфин , моля ако обичате ,не се обръщайте към нас ! Обикновени и земни хора който си плащат данаците и ви плащаме , ЗАПЛАТИТЕ, КОЛИТЕ , БЕВЗИН , СЕКРЕТАРКИ, ТЕЛ , ХРАНА И ДРЕХИ , обърнете се към обама и сорос , приятел на боко , те са причината за нахлуването на муслите , ако незнаете , че в момента се води Война между ХРСТИЯНИ и мусли , така ще разбият ЕВРОПА, и тогава ще е много лесно , без граници , без ВЯРА, без СЕМЕЙСТВО, САМО БЕЛИ РОБИ ,И ДОЛАРС

13

ЦК на ГЕРБ

преди 8 години

Много си е управляем !!! Питайте Барак от САЩ...

12

Анонимен

преди 8 години

Дано стане скоро управляем.

11

Анонимен

преди 8 години

Да приемем че произволна армия нахлуе на наша територия невъоръжена и заяви че тук условията за живот са по добри какво трябва да направим според управляващите.а основният проблем за недостига на средства в мвр и мно от две години е безсмислената охрана на границата която се изразява в посрещане на нарушителите и тяхното регистриране.охрана имаше преди 25г.

10

Жибор

преди 8 години

Неуправляем ли??? Я стройте на границата три чети на Ванчомихайловото ВМРО и им дайте достатъчно правомощия,и ще видите дали е неуправляем! А вие се туткате като бабки в детмага с вашата червеникава демокрация,пък после- неуправляем бил процесът! Неуправлуеми са ви червените мозъци- на процесът нищо си му няма,само ВМРО (истинското) му липсва!

9

odessa

преди 8 години

ako ni vyrnete avtomatite sche se vyrnem. nabor1974

8

Румбо

преди 8 години

Това вече е прекалено!Някакво безумие е обхванало политиците в Европа,а гражданите не реагират на тази самоубийствена политика!Решението е елементарно просто-затварят се външните граници и толкоз!Каква е тази натовска армия,дето не може да го направи???Въобще не е сложно и е много по-евтино от щетите които нанасят "бежанците"!

7

към 3

преди 8 години

Бедната Европа е пълна с работна ръка,която е с пъти по квалифицирана.Просто Европа е беззащитна с тези политици!

6

Анонимен

преди 8 години

Владимир Владимирович постави пуделите на САЩ на колене! Русия е във възход!

5

незабележим

преди 8 години

Тези констатации отдавна ги коментираме по сайтовете но няма кой да ни чуе.Няма силни патриотични организации в Европа да изкарат недоволните на улицата от ислямското нашествие.Има само платени такива,които защитават бежанците!Колко жалко за Европа!!!

4

ДШК

преди 8 години

Всичко се оправя с повечко муниции.

3

Анонимен

преди 8 години

EVROPA IMA NUGDA OT MIGRANTI,ZATOVA GI I PRIEMA.

2

Анонимен

преди 8 години

Добро утро! Набийте в главите на европейците, които се радват, а после ще плачат.

1

Кукувица

преди 8 години

Политиците наистина са криминални елементи. В какво се опитват да ни убедят? Достатъчно е да спрат кредитите на Гърция докато не си пази границите и движението на мигранти веднага ще бъде преустановено. Гърция има най-добре оборудваната армия в Европа и може да спре мигрантите, но просто не иска защото и се плащат пари за да ги пуска. Като спрат парите ще спрат и мигрантите.