22

Бачкатор

преди 8 години

Как може в най бедната държава вЕС никой да не стачкува за по високи заплати ?

21

Анонимен

преди 8 години

НЕ СТАЧКУВАТ ! Протестират. Разликата е огромна. А как може, питайте белгийските полицаи, които също протестират по сходни причини.

20

22

преди 8 години

Полиците не стачкуват, не са прели да изпълняват дежурства, те протестират в извънработно време.

19

До 24

преди 8 години

Защо не стачкуваш срещу ГЕРБ и Боко къде отидоха парите а ? Как до скоро пари имаше? Как откакто Боко е на власт затъваме все повече със заеми а ? как преди това имаше. Кой прави бюджетите кои създава икономиката. Ако мутрите не бяха съсипали икономиката пари щеше да има. НЕ СА ВИНОВНИ ПОЛИЦАИТЕ.

18

До 22

преди 8 години

Проблема е в мутрите и олигархията в България. Не е в полицията не е при лекарите........ Политиците НПО-та (на издръжка от други държави) и олигрсите са тези които създават правилата. Те направиха лекарите счетоводители те направиха МВР и КАТ отдели на НАП за пълнене на хазната. Никой не пука за разкриваемоста просто искат да вземат едни пари. Като ги вземат дали разкриваемост ще се повиши

17

тодоров

преди 8 години

Негодници и мързеливци ! 25 години власта ви дондурка и отгледа най - голямата престъпна групировка в България! Има малко свестни полицаи, които са отдадени на работата и хората !!!

16

Милиционер

преди 8 години

Проблем са10000 администрация,неработещи закони и източване на МВР!!Това важи за всички администрации!

15

Питам

преди 8 години

*** от ГЕРБ и РБ защо не обявиха оразването на парите преди изборите докато се хвалеха за огромните постъпления а ?Може би защото много пари са отишли за купуване на

14

До 13

преди 8 години

Как до сега имаше пари а ? Защо не попитаме ГЕРБ защо няма пари . Преди изборите нали имаше огромни постъпления или те отидоха за фирмите на МУТРИТЕ и РБ

13

анонимен

преди 8 години

СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ УВОЛНЯТ 15 000 ПОЛИЦАИ И СЛУЖИТЕЛИ НА МВР ЗНАЯТ КОИ СА НЕПРИГОДНИТЕ И ОТВРАТИТЕЛНО КОРУМПИРАНИТЕ !!!! КАКВО ЧАКАТЕ ?????

12

Кака ти

преди 8 години

Един американски президент беше казал, че не вярва на власт, която не може да преговаря с гражданите си, ако последните са въоръжени.

11

М да

преди 8 години

Протест с оръжие е революция. Мутрите от ГЕРБ и техните *** от РБ ако продължават гаврите с пожарникари и полицаи, учители ,лекари, БАН наистина ще видят протести с оръжие.16 милирда откраднаха къде са. Преди изборите ББ нали се хвалеше че от контрабанда се постъпили 2.6 милирда. КЪДЕ СА а?

10

Икономика за 8 клас

преди 8 години

Казуса е такъв!!! Външения ни дълг 30%от БВП. И сега е следното.. има три варианта:1. Режат от бюджета други министерства(МЗХ, Мин. На Образованието и тн. Или мин на здравето) за да даде на военни и полиция2.Тегли нов заем3.Подава оставкаЗащото просрочи ли месечната вноска към МВФ лихвите стават главозамайващи.... Та така във всеки случай е коалиция "Бостан" е свършена..

9

Ясна

преди 8 години

70г.никой не е закачал МВР-то.Дори,когато бюджетът им стига само за заплатите им/по думите на ББ,95%-заплати;5%-друго/.И останалите искахме да си защитаваме правата,но вече десетилетия не висим на обща хранилка.Когато свършат парите, реформите стават спонтанни.И да си "запазят" 20-те заплати,може и месечните да не могат да си вземат.Така,че теоретично можем да имаме много права,но практиката да е друга/като в зравеопазването/.

8

Подкрепа

преди 8 години

Подкрепа за полицаите. Каква реформа тук не говорим за реформа тук говорим за ограбване на правата на хората. Ако не ги подкрепим тях утре ние ще сме следващите. Правата се отстояват.Тези които мрънкат за пари Тук ства въпрос за някакви 25 милиона. Само за ВЕИ и Американските ТЕЦове на година даваме около милиард. Само че те отиват за олигрсите

7

Авджия

преди 8 години

Тъкмо щях да стачкувам, но този ме разубеди.....

6

Анонимен

преди 8 години

Аз не разбрах тая мишка герберска какво се опитва да каже, НО само да се молят тия 1000 000 души с ловно и бойно оръжие да не се включат в протеста на МВР, щото Бойко ще го чака зловещо опърдяване на кочана!!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

и и и..ноо кофти ,значи да знаеш ,че въоръжени стачкуват...

4

Анонимен

преди 8 години

Господа какви ги ввършите искате добрите полицаи да си идат та да останат само вашта *** . Наи добре е да влезат в НС и всички под ножа

3

недолюбващ

преди 8 години

Полицаи, народа не ви обича и вашите нагли протести още повече засилват всенародната омраза! Преди да искате облаги и подкрепа се запитайте, какво направихте за тези, които свръх сили ви изкарват заплатите! Подкрепят ви само жените ви, работещи на някоя изкрънкана службица и децата ви, бъдещи полицаи! СРАМ!!!Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2015/11/05/protestirashtite-policai-blokiraha-orlov-most-v-sofiia.282266,3