19

да

преди 8 години

Така ще е, като всички ВИЕ назначавате, вашите хора, които са толкова некадърни, че и един картоф не могат да обелят, камо ли да осигуряват сигурността!

18

Анонимен

преди 8 години

Полицайте да гледат от местопрестъплението има какво да научат, дори само от сериала.

17

М.М.

преди 8 години

"Аз не се притеснявам 10 000 души да напуснат МВР. Така може наистина да се направят реформи", допълни той.Генерале и аз не се притеснявам ако 240 депутати бъдат сменени ,тогава наистина ще тръгнем напред.Докато такива хиени като теб присъстват на жълтите павета още много дълго ще се тресе българската земя.

16

Н.Филчев

преди 8 години

Той го знае ,нали беше задържан за корупция ,ако помните.Що не е в затвора,а по телевизиите само може да предполагаме .

15

Анонимен

преди 8 години

Тоя не е ли на щат в няколко телевизии. на всяка манджа мюрдия.

14

Анонимен

преди 8 години

И за какво им е на редовия полицай да знае да снима отпечатъци като затуй си има готови отпечатани пари и като се знае,че сумата ти цивилитета са на хранилка към тях,а това значи,че и тия ще получат тия пенсии като пари то,ако се раздават тия белязани пари като пенсии ще се види по отпечатъците кои получават без да вадат карти от всите МВР-та,така че кои пари ще се съкращават белязаните и от кои белязани преди,сеги или ели когиз.

13

Анонимен

преди 8 години

аз имам познати полицаи- полицията последна научава новините винаги......А пък доскошният шеф на СДВР в един областен град е крал луканки заедно телта, на млади години...

12

Снемаме

преди 8 години

отпечатъци, ама слагат ръкавици вече, ***. Това, че гледаш "От местопрестъплението", не означава, че разбираш от разследване. Даже и нискоинтелигентните вече не крадат с голи ръце. А знаеш ли например, че от година не се взима от обвиняемите ДНК материал. И знаеш ли защо? Защото няма консуматив (тампони) за това. Това са едни от многобройните причини, а не мързел, за да не се разследва качествено. Попитай на каква цена министерството плаща тонер касетите и я сравни с цените на свободния пазар.

11

Данчо

преди 8 години

Този от 25 години трябва да е в затвора ...

10

Анонимен

преди 8 години

добре де,айде да сме честни!!всеки един от Нас има или приятел,или поне познат полицай,и?какво им е отношението към работата им?чувствате ли ги отговорни,загрижени за вас,за реда,за справедливостта???можете ли с ръка на сърцето да кажете,че ако стане страшно ще се обадите на 112 и проблема ще се реши??НЯМА нали!я идете в друга бяла страна да видите що е то ред и как си върши работа полицията.Тука немогат едни пияници да накарат да млъкнат в 1 през ноща,да не говорим за нещо друго.

9

Анонимен

преди 8 години

Имам следните два въпроса: Възможно ли е от МВР да отговорят например за 2014 год./може и за предходни години/ колко преписки са образувани при тях и по колко от тях са снети отпечатъци от местопрестъплението? При какъв процент от кражбите в домове са снети отпечатъци?

8

Анонимен

преди 8 години

Ама да дремят в патрулките и да изнудват хората могат. А в реването за заплати и привилегии са най-добри!

7

Анонимен

преди 8 години

Тоя "генерал" не знае две неща:1. На българските полицаи всъщност по закон не им е позволено да вадят оръжие. Може би е забравил за случаите с полицаи, които бяха принудени да извадят оръжие и го отнесоха мощно.2. Не е работа на всеки полицай да снема отпечатъци. За това си има следствие, което праща лабораторен екип да обработи мястото.Явно генералът е престарял и с наченки на деменция.

6

Анонимен

преди 8 години

в тая държава няма полиция,има някакви си там ,някакви си,нито защита на обществото има,нито пък на тия ще си поверя живота,пращат ги там да пазят границата напоследък.добре,че иначе само си седяха в колите зад някое храстче,аман от мързел и некомпетентност в тая полиция

5

политическа нула

преди 8 години

Точно когато политическата нула и джобна болонка на Кощофф, Атанас Атанасов, беше шеф на контраразузнаването, не беше заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те бяха поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Атанас Атанасов, чрез бездействието му! А сега Атанас Атанасов леко приджавква от време на време, за да не го забравят окончателно.

4

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости, Атанасов скрий се!!!!!

3

1

преди 8 години

Така е, гоните старите полицаи с опит и оставяте младите момчета да се оправят както намерят за добре, без да бъдат обучавани и без да има кой да ги въведе в работата. И наричате това реформа. Сега като са напуснали старите от криминална -пловдив, кой ще обучи новичките дето идват от випонд без подготовка и само мигат по бюрата? Ти ли бе,атанасчо мамин?

2

Анонимен

преди 8 години

Това с оръжието не съм сигурен..

1

към изрода нап снимк

преди 8 години

но сигурно знаят как да ти турнат *** между подопашните бузи