7

Анонимен

преди 8 години

*предават

6

Анонимен

преди 8 години

В градския транспорт се придават всички възможни вируси и бактерии,особено с разни индивиди,които ти кашлят насреща БЕЗ да си сложат ръка на устата.

5

ехо 4-ти

преди 8 години

от ДНЕС.БГ - ами купи си бюро, хавърляй стари вестници и списания по него и чети нататък... ;)

4

От ада

преди 8 години

А, който не работи на бюро какво да прави ? ДНЕС БГ

3

Анонимен

преди 8 години

Бюрото да се дезинфектира ,и не смучете писалката- може да е заразена.

2

до №1

преди 8 години

Баце, и те мрът от сериозни болести. НО... ! Едно голямо "но". Повечето пари дават повече достъп до качествени медицински услуги и редовен скрийнинг. А пълния и редовен скрийниг позволява откриването в ранен стадий на различни заболявания. Медицината е доста напред с материала и когато е открито в ранен стадии, почти всяко значимо заболяване може да се излекува. Това е. Качествената медицина е скъп кеф. Така че не мрънкай ами гледай да печелиш така, че да можеш да си я позволиш когато се налага.

1

Анонимен

преди 8 години

Повечето вируси, които ей така ни връхлитат, са създадени в лабораториите на фармацевтичните гиганти и ги разпространяват с пръскане над населени места, нужно е да се разболеят определен брой хора, които да разпространят грипове, вируси и така нат. Сигурен съм, че и рака и спина се лекуват, но нарочно не казват. Да сте чули болен от сериозна болест някой с пари?! Печалбата от лекарства е по голяма от оръжията