8

Анонимен

преди 8 години

До inedАми, както се казва негърче от Африка - афроафриканче! По-голяма лицемерна глупост не намериха краварите преди години, за да замажат някак си използването на *** като роби унищожавани с оръжие и глад, продавани като животни. Та, затова, като "инкриминират" използването на истинското наименование на тази голяма част от човечеството и хоп - историята ще забрави именно презрението на "белите" към ***, изтезанията, линча, сегрегацията. Не името е обидно, а действията на белите.

7

Rado1968

преди 8 години

Кой каза, че прясно изцедения сок от плодовете е полезен? Останали са само захарите а полезните фибри в сокоизтисквачката

6

съветче

преди 8 години

Хора, влезте в колибка.сом и изгледайте филма Храна ООД, foods inc, но само ако имате здрави нерви

5

Анонимен

преди 8 години

do 3 Vute! Kakto se pravi airan bes kiselo mlqko!

4

Анонимен

преди 8 години

Поздравлени за госпожата, намерила е оптимален начин за приготвяне на храната в къщи, но статията не е коректна, заблуждава малко. Какво значи здравословно, червеното телешко, агнешкото ли? Риба, каква, замразена? Мая?! Безглутеново също не е равнозначно на здравословно. А нещо да сте чули за хистамин и алергии?

3

Анонимен

преди 8 години

До Вутеей сега ще ти кажа.Моята баба лятото е яла ситно нарязана сланина ,счукан чесън и оцет, като всичко това сложено в студена вода.

2

Вуте

преди 8 години

А как се прави таратор без мляко и краставица?

1

ех, Ани

преди 8 години

Ела да ти изпържа едни яки селски мекици както ги правеше баба ми и после ще си говорим кое е вкусно и кое не.