15

Анонимен

преди 8 години

Тази изкуфяла бабичка преди няколко дена се беше загрижила за Балканите. Алооооо, в Германия назрява гражданска война - гледай си своето канче. Докъде докара собствения си народ и цяла Европа ! Поне се извини на хората. Как така тя еднолично ще определя съдбата на милиони хора в Европа и извън нея.....И всички в Брюксел спят, никой не иска да носи отговорност, скатават се, мазнят и се /като наш Бойко/.......ГОЛЯМ ОТВРАТ !!! И ДА Я СЪДЯТ, И НА ПЛОЩАДА ДА Я ОБЕСЯТ - МАЛКО ЩЕ И Е!!!

14

ha ha

преди 8 години

фрау Меркел да бръкне по дълбоко в германската хазна и да изкара 12.000.000 за журналистката, да не стане зян жената. Пък после ако иска и у тях да си ги настани бежанците, хем по цел ден ще си прави "селфита" с тях.

13

Анонимен

преди 8 години

Не е луда Меркел! Напълни Европа с мигранти и напълни джобовете на германските и брюкселските продажници. Луди са европейците, че само стоят, констатират и гледат края си, без да предприемат нищо, просто чакат заколението си...

12

Кукувица

преди 8 години

Меркел не е нормална. Прекалено много журналисти писаха колко била велика и тя верно се помисли за такава. Жалко, че няма кой да я прати на неутрални лекари да я прегледат. Според мен ще констатират мегаломания и промени на личноста. Тази бивша комсомолка просто е побъркана. Тя не знае какво прави с глупавите си и безотговорни брътвежи."Wir schaffen Das!"- Wer sind "Wir"? und was ist "Das"? се пита в задачката. По-глупави лозунги имаше само при комунизма.

11

Анонимен

преди 8 години

германия за пореден път ще съсипе европа. правили са го в две световни войни.това е народ и държава които не могат без издънки.

10

ефр. Шикългрубер

преди 8 години

подгрявай пещите , за да ги стоплите

9

Наблюдател

преди 8 години

Тая такива ги забърка....

8

Анонимен

преди 8 години

Ну что там мигранты вс идут? пускай идут, это компенсация за потерю Российских туристов .Меркель пиндосовне надо медаль дать,будем Володю Путина просить чтоб наградил е золотой медалью СУТУЛОГО !!!

7

dotka

преди 8 години

Задръстени селяни - от 1 до 6

6

а на бас

преди 8 години

Меркел решава как по яко да ни ги натресе тези главорези--на Балканите.Нали за "умните" палячовци от Брюксел,ние сме втора категория хора.Затова очаквайте депа за емигранти на Балканите и у нас-това е истината.

5

реалист

преди 8 години

Да ги слагат в лагери с по строг режим и труден изход сетне една камера и всичко се оправя бързо качествено ефтино

4

Анонимен

преди 8 години

AZ MRAZIA EMIGRANTITE.

3

справедлив

преди 8 години

Какво има да решава това бабе--половината да си ги взима вкъщи--другата половина да ги праща в Б.Дом на Обама...НИЕ не искаме депо за емигранти на Балканите-----да си ги взимат всичките.... Меркел и Обама са главните виновници за тази емигранска вълна---те да си "обират пешкира" сега....

2

Гневен българин

преди 8 години

Дъщерята на еврейска полякиня и виден агент на ЦРУ в Европа ще стане жества на арабо-африканците.В преносен,а може би и в пряк смисъл.Долу отвратителната бабичка,която разрушава Европа! Да ги пращат в Бойко в Сибир и да слагат Орбан начело на Европа,но е в този й вид

1

хм

преди 8 години

Новия Хитлерчо сега е на 5 г някъде из Германия и гледа телевизия.