67

БХК

преди 8 години

,,Убий българин, стани личност на годината'' новият ни девиз.

66

Срам и резил

преди 8 години

Оставам с впечатлението, че главната задача на БХК е да дразни и унижава българите!Докога ще ги търпим?!

65

Анонимен

преди 8 години

НАЦИТА, никой не дойде на митинга ви в 14 часа.Изложихте се тотално. Само дето драскате по форумите.Ама зад клавитауркате е много лесно, нали.Или когато сте седем срещу един чужднец.Тогава сте много смели, знам.

64

Анонимен

преди 8 години

Баща му - комунист, а синът - неофашист.Неведоми са пътищата Божии понякога.

63

Анонимен

преди 8 години

СТИГА С ТАЗИ АНОНИМНОСТ: БХК, БХК, ... КАЖЕТЕ ПОНЕ ЕДНО ИМЕ - КОЙ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЧЛЕНОВЕ, КОЙ ВЗЕМА РЕШЕНИЯ ...А ИНАЧЕ - ТАЗИ НОМИНАЦИЯ Е АБСУРДНА, ДА НЕ КАЗВАМ А Н Т И Б Ъ Л Г А Р С К А, ТОВА Е ПОДИГРАВКА С НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН!КАКЪВ АБСУРД, КАКВА НАГЛОСТ НА ТЕЗИ ОТ ТОЗИ "КОМИТЕТ" !!!

62

хан Аспарух

преди 8 години

Търтеите от БХК- ВЪН !!!

61

Тодор Симеонов

преди 8 години

Да пуснем подписка за забраната на БХК. Те твърдо се очертават като антибългарска организация, която действа в България. Който знае как се прави да пусне подписката, а който иска нека да се включи.

60

И какво

преди 8 години

И какво от това, че бил образован, че бил чужденец, а може би е и красив??? Убил ли е човек? Съдът произнесъл ли се е? След като отговорите се знаят, този може да е най-добрият затворник, най-кроткият убиец, но не и ЧОВЕК на годината! Ако на БХК това са им критериите за номинацията, да бяха намерили някой от ИД, който освен другото и яде хора!

59

1

преди 8 години

Тия що не си пътуват за Хелзинки?

58

до 88

преди 8 години

Америка за България е дори по - опасна от БХК, лъснаха им баснословните заплати, които получават за подривната си дейност, плащат на *** като теб, плащат на протестери, плащат на подкупни журналисти. А що се отнася до руските организации, не съм запознат с тях, не знам дали ги има, а ако ги има и те ВЪН !!

57

БХК са прави

преди 8 години

Полфрийман е герой, защото защити невинни хора от расистки погром - това е граждански дълг на всеки!И е невинен, защото това беше самозащита!Добре, че ги има тези организации, да поправят грозните недъзи на болното българско общество.

56

Николай

преди 8 години

До Анонимен"един образован австралийски младеж" просто няма да дойде в Бг колкото и да ми е тъжно да констатирам това, а въпросния убиец не мога да причисля към категорията на образованите младежи, защото образованието предполага интелект а при убийците интелекта не е в достатъчно количество

55

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен от 86 Ей я по-кротко, какво бъркаш БХК с Америка за България. Или използваш възможността да се изплюеш. Ами да закрием тогава и всички измислено българо-руски дружества. ***!

54

койчо

преди 8 години

Тези наглеци от БХК заслужават съдбата на украинския блогър, изгаврил се със смъртта на руснаците от падналия самолет!!!!

53

Анонимен

преди 8 години

Докато подобни вирусни неправителствени организацийки с подривни цели вирееха в Русия, Русия беше просто една огромна бензиностанция, както се изцепи навремето МакКейн, от както им биха шута Русия отново започна да се превръща в световна сила. Подобни паразитни структори организираха войната в Украйна, ако и България попадна във визира на световната мафия, точно такива като БХК, Америка за България и други подобни ще ни докарат до национална катастрофа.

52

Жалко е

преди 8 години

До всички "ШОПИ"и тем подобни защитници на престъпници:Абсолютно нищо не оправдава смъртта на 20-годишно момче, студент!Шопе, като си толкова запознат с делото на Андрей и след като съдът бил признал действията на оня *** за самозищата, щеше ли да има 20-годишна присъда? Също така, след като си толкова компетентен защо в речта си не спомена, че на момчето е нанасен директно смъртоносен удар в областта на сърцето, който цели единствено убийство! Това ли ти е на теб представата за самозащита?

51

Анонимен

преди 8 години

В 14 часа, когато хората са на работа! Направете го в 18, в 19!

50

diavolcheto

преди 8 години

Не виждам абсолютно никакъв смисъл от съществуването на този БХК!Напротив!В редките моменти, в които " излиза " на хоризонта, следя внимателно за кого се застъпва, мотивите, сложността и важността на случаите,.......И, логично и отговорно, стигнах до заключението, че не бива да го има!

49

Анонимен

преди 8 години

Най-накрая! Това трябваше отдавна да се закрие и да се забранят всякакви подобни организации със закон!

48

Дръндер

преди 8 години

Ето това е смешно наистина, убиец за номинация за човек на годината! Абе това да не ви е сериала Готъм : Възходът на злодеите?