173

иван

преди 8 години

Много моля, хора, които не са работили като държавни служители, да не коментират.

172

Анонимен

преди 8 години

14000 bona za teq kotornici sha umra ot smqh :D

171

Боже

преди 8 години

Боже, отдавна ти се моля тоя Содом и Гомор с територията на цяла България да ги гориш докато живо не остане. Най- простите, корумпирани, грешни най- нагли, безочливи, перверзни. Мене първо ме вземи ,че сърцето ми не трае вече да гледа, този разпад, разруха , лъжи и тези *** да налагат на всички глупави правила и привички. Патриарх Евтимий Търновски

170

Митко

преди 8 години

Стига вече с тези кредити-те не са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ,за каквито ги изкарвате.

169

Справедливост

преди 8 години

Ако трябва да оценим полицията по действията и делата им, оценката е крайно негативна. Тогава защо при липса на ефективност да плащаме ние. Да си реформират системата отвътре да заработи и тогава с две ръце ще ги подкрепя.

168

Ханко брат

преди 8 години

Едно не разбирам, вадели хора от коли, придружавали психично болни, да не би да са спешна помощ. Като полицаи да се борят с престъпниците, а не да си търсят извинения с други дейности. Ама нямали компютри,ми ще пишат на ръка ама май правописа им куца. Съкратете ги наполовина и им запазете придобивките, а не да храним куцо, сакато, просто *** уредено от вуйчо в полицията. Че и 20 заплати, че и висока пенсия, наглост и безочие.

167

Meche

преди 8 години

Bravo, bg patrioti i bg patriotki - novoto ime na bg policai i policaiki!:-):-):-):-):-) Neka v c*gan skite mahli da utivat politicite, deputatite, partiicite, popovete, muftiite, bankerite, architektite, doktorite, profesorite, aka de micite i drugite uche ni ot ban, bnb, stop! anskata kamara, moriacite, pilotite, bibliotekite, fondaciite, agenciite, komissiite, sdrujeniata, za drugite zanaiatchii - i tam horta obichat hubava masna kaima?!:-):-):-)

166

Анонимен

преди 8 години

Lekarite wijdat oshte po razpleskani trupowe ce I byrkat w tyah. Nyakoi daim dawa po 20 zaplati. Da se pensuonirat na 50....

165

Анонимен

преди 8 години

I nie isplaschtame saemi i ne Imame Sem. No nikoi ne ne dava ruschveti sa vs balgari trabva. Visoki saplati i pensii ne samo sa mvr. Goranov unijava balgarite Kakto i Dankov a te Mafiata stanaha milioneri

164

Анонимен

преди 8 години

А на тази гъска с кредитите конкретно искам да й напомня, че кредит се плаща всеки месец и се отпуска на база на дохода ти преди да го вземеш, а не с идеята, че банката ще си вземе парите като се пенсионираш. Хайде малко по-реалистично да се жалиме, че вече ставате за смях.

163

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че никой не съди конкретно полицаите "на терен". Аз например съм против това някакви дебели лелки-деловодителски, счетодовителки и тн, барабар с байчото, който оправя парното в сградата на Министерството, да се водят МВР-служители с всички полагащи се привилегии. Да ги роежат на тях и тогава за истинските полица ще има не по 20, ами по 30 заплати при пенсия. Ама не искаме, защото роднините на всички от министерството са на щат из МВР и си барат лимоните по цял ден.

162

25g.

преди 8 години

194Виж процента им на разрешени престъпления, после на американските им колеги, виж техниката с която работят нашите, виж американската. Тогава ми говори кой си върши работата.

161

Анонимен

преди 8 години

От друга статия в ДНЕС.БГ: "Полша делегира 43-*** служители на граничната охрана в помощ на полицията в Унгария за защита на външната граница на Европейския съюз във връзка с мигрантската криза, предаде ТАСС."Ами нашите полицаи ако не вършат работа, може да се наложи да си внасяме. То и чуждите бият. И чуждите могат да вкарват в ареста.

160

Анонимен

преди 8 години

Oт пред компютъра работа не се върши.

159

Анонимен

преди 8 години

"Едва свързвали двата края, а с 20-те заплати погасявали кредити" - това е подзаглавието на статията.Само да отбележа, че нормалните хора в България, повечето взимат по-малки заплати от заплатите на полицаите. И по тая логика, питам се аз, как те свързват двата края?Полицаите и военните пък взимат кредити на поразия, понеже държавата им става гарант пред банката.Един скапан редник в армията пък, който с нарядите които дава, накрая излиза, че работи по-малко от 6 месеца годишно, взима 1000 лв!

158

Въпрос

преди 8 години

Погребалните агенти доста чести виждат разплескани трупове, това означава ли, че трябва да имат привилегии като на милиционерите? Все пак съпътстват човек в последните му мигове в материалния сват, морално издържано е?

157

БАБА КУНА

преди 8 години

ДО 188. НЯМА ПРОБЛЕМ, МОЯ ДЕДО ДА ГИ НАКЪРМИ ТЕЗИ РАЗПЛАКАНИ ДЕЧИЦА, А И ТЕБ САМИЯ С ГЕГАТА СИ. ЩЕ ВИ БЪДЕ МНОГО ВКУСНО И МАЗНО В УСТАТА.

156

Анонимен

преди 8 години

Дерзайте,момчета!!!! Само детоне трябва да ви оставямесами!!!!

155

Сп???нс

преди 8 години

за едно са прави :КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ !? , както парите от здравната каса и т.н.

154

БАБА КУНА

преди 8 години

НЕНОРМАЛНИК, ЩЕ ХОДИТЕ ТАМ КЪДЕТО ИЗЛЕЗЕ РАБОТА ЗА ВАС. АКО ВИ СЕ Е ХОДИЛО НА БАЛЕТ ДА НЕ СТЕ СЕ НАТИСКАЛИ ЗА ЧЕНГЕТА.