186

Warcraft

преди 8 години

До 4321 и тъпнята му:повтарям: заплата 800-1000лв,15 дни в месеца работят,30 дни платен отпуск,събира им се да работят 5 месеца за над 10 000лв годишно.аз работя за годишна заплата от 5 000лв и ме пускат в НЕ ПЛАТЕН ОТПУСК през зимата че нямало работа.не са видяли лошо,да подават рапортите аз идвам" *** бачкай за тези всичките тези привилегии полицай,бе ***!И виж как е.

185

Анонимен

преди 8 години

гербаджиите са бандити,мошеници и обикновени нагли фалшификатори на избори

184

Анонимен

преди 8 години

И отгоре на всички привилегии , които получават няма полицай или пожарникар и най-вече прокурор или съдия да плаща гражданска отговорност или винетка, както плаща редовия българин

183

4321

преди 8 години

повтарям: заплата 800-1000лв,15 дни в месеца работят,30 дни платен отпуск,събира им се да работят 5 месеца за над 10 000лв годишно.аз работя за годишна заплата от 5 000лв и ме пускат в НЕ ПЛАТЕН ОТПУСК през зимата че нямало работа.не са видяли лошо,да подават рапортите аз идвам!

182

T.

преди 8 години

До НаблюдателНе съм станал полицай защото съм решил да се образовам, да науча един - два езика и да работя доходоносна работа незавизимо кой ни управлява. Ако ме мързеше както предполагаш щях вероятно да стана полицай!

181

London

преди 8 години

Trqbva da podkrepim policaite

180

Анонимен

преди 8 години

Ако така ентусиазирано работеха, както протестират, щяхме да си живеем и да си пеем.

179

Наакашвили

преди 8 години

Вижте кой ги води - дърти червенокожи номенклатури. Клатят държавата за да им плаща, за да лапат още рушвети, да зарибяват децата с наркотици и да пазят мафията.. Всички - вън!..защото всички са назначени по линия на партията и ДПС.

178

ВКГ

преди 8 години

След като и полицията не зачита законите на страната ни и вдига стачки когато си иска е ати страната сме. И никакви не се срещнаха на задръстванията за да облегчат трафика. Сигурно имат право в исканията си, но това все пак трябва да е ДЪРЖАВА а не блато!

177

Анонимен

преди 8 години

Щом и тези скочиха масово да протестират, си представенете бездната между народ и управляващи...

176

SS

преди 8 години

Бре! Ами кой сега ще бие демонстриращите???

175

T.

преди 8 години

Ми да напускат.Половината сигурно не могат да минат тестовете за физическа подготовка, могат само да дебнат в храстите, да спират колите и да викат "Ся какво ще правим". Пенсионират се на 48, без значение дали са на улицата, или чиновници зад бюро, 20 заплати взимат, 10 им били малко. Абе аланкоолу, това че се пенсионираш 17 години по-рано от другите хора, да не би да е малко? И без това, на глава от населението, тука са най-много в цяла Европа. Колко от тях знаят английски? Колко от тях може един акт да напишат като хората, че да не падат 90% при обжалване после?

174

Анонимен

преди 8 години

Абе това онова ама всички сме цакани ежесекундно но само полицаите се вдигнаха .

173

Роганов Невладислав

преди 8 години

Хората имат право да протестират и аз ги подкрепям. Протестът показва, че Бойко не става за нищо и никаква реформа никъде няма да има. Няма как простовато момче като него да управлвява цяла държава. Да Ви е на хаирлия!

172

аз

преди 8 години

работим за да им плащаме заплатите, а те са яки и здрави като боволи нагли самозабравили се смешни

171

Валентин

преди 8 години

Тая армия от кърлежи не само, че е безполезна ами и вредна. Да останат 10 хил желаещи да работят полицаи, а другите да се хващат по строежите и да бачкат.

170

Анонимен

преди 8 години

До сами сте си виновниЕ а Вие задавате ли си въпроса какво щеше да стане ако полицайте бяха допуснали да се разкъса веригата и протестиращите да бяха нахлули в парламента или да бяха превзели белия автобус? Щеше да има саморазправа с някой политици, щеше да се лее кръв и с мало провокации (каквито не лисваха) много лесно щяхме да си спретнем сирийска криза по балкански. Това невероятно ли ви звучи.

169

Не ми пука!!!

преди 8 години

Ние пищовите и значките ще си ги върнем,но не е в това проблема!Проблемът е,че когато утре ви натиснат Репата и Компира,при твърдия Боко ли ще се оплачете,на съседа или ще им плащате,за да не ви закачат,както беше преди години? е,може и на тия които са обучени за три месеца-в краен случай!защото ние малко или много,знаем и сме научени как да се пазим,ами мислете му вие!

168

Анонимен

преди 8 години

Спете спокойно деца полицаите масово напускат, вече няма отряд за борба с тероризма. Вече няма цели РПУта. Утре няма да има кой да бие и наритва арабската инвазия. в скоро време очакваите пришълците да ви таковат повсеместно. Нали знаете какво е казал Наполеон, "Ако един народ не храни собствената си арни ще храни чужда." е ние сме напът да реализираме това изречение за трети път.

167

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам да ги оставят гладни. Борисов и Цветанов са нищо без народната си милиция.....все някой трябва да варди нарко каналите.