69

Лекар

преди 8 години

Първа работа след арестуването да ви бъде снемане на психиатричен статус и обстойна психиатрична експертиза! Всичко друго е безсмислено без това!

68

Жибор

преди 8 години

И защо до днес още не е арестуван? Руснаците след 1944г. арестуваха нашите борци за свобода още в Народното събрание,в минутата на свалянето на имунитета!

67

Анонимен

преди 8 години

Нарко-мафията си има държава. Който тръгне срещу нея бива унищожаван психически и физически. И естественно дрогирантите (протестъри, *** студенти, пласьори и всякаква криминална ***) пишат по всички вестникарски форуми срещу всеки дръзнал да наруши спокойствието им.

66

Анонимен

преди 8 години

Волен президент!

65

Селянин

преди 8 години

...отвличане на вниманието за подправените кметски избори от ГЕРБ.Има надежда нещата да се оправят само тогава когато Бойко Борисов-ото правителство падне и всички тези некадърни и неспокойни и.диоти им се вземе сметка и им се одържави цялото имущество.ГЕРБ си правят законите както им е удобно и не за тях а за съветниците им американци.И както казах зъбите си главите като щрауси и си мизерствате,защото нямате волята и Вярата.Нека Ви се набие в тиквите.

64

strong hold

преди 8 години

kade sa sega tezi narkomani i prostitutki , da vzemat da prebiat i policaite koito bez4instvat iz cialata darjava zatvariat pati6ta prohoti i t. n. pitam az

63

Анонимен

преди 8 години

народния представител е такъв,защото еди колко си хора са гласували за неговия избор и са го избрали!народния представител не "нахлува",той може да влезе където пожелаеако там е държавна собственост!а вече дали даден народен представителе луд или с психични отклонения,го решават докторите и Избирателниязакон дали има право да бъде избиран!ясно и просто!

62

до 90

преди 8 години

Да не сте се дрогирали?

61

заклет антиседераст

преди 8 години

Сидеров ще ги направи радногледи в съда и накрая ще осъди България в Страстбург. Но обесщетението трябва да се изплати от протестъри, студенти от НАТФИС и цялата нарко- софийска сбирщина.

60

456

преди 8 години

е що ми затрихте постчето? само написах че управленския мат,л е некачествен!!

59

То6

преди 8 години

Ако това се случи под диктовката на улицата, край на т.н. демокрация. Идва див тоталиризъм.

58

На Буров чичата

преди 8 години

Нали сте наясно ,че не могат да го осъдят ?! На 11 септември Сидеров прави на пух и прах западните посланици и от тогава Цвъки му крои шапка...Това е истината...

57

до 78

преди 8 години

те са итрещели най вече от "модерните евро-атлантически наркотици"

56

АТАКЛАР

преди 8 години

Сидер Ага Оглу Бей и Чуколина да идат на топло. Там им е мястото.

55

Анонимен

преди 8 години

Сидеров се бори против колониалното робство и дрогата и държавата иска да го арестува . Това не е държава, а фа,шист,ка диктатура. Малко ви остава *** и продажници, не забравяйте, че 80 процента от българските избиратели не са съгласни с вас и вашата политика и много скоро ще ви пометат, запомнете това.

54

Анонимен

преди 8 години

Волен трябва да бъде лекуван, а не арестуван.

53

Анонимен

преди 8 години

Да вземат и го утепат. Но... Кой ще разиграва театри да отклонява обществения интерес когато Рапона направи следващата голяма простотия?

52

патриот

преди 8 години

От военна служба-дълг на всеки българин ,избяга но от затвора няма къде да иде освен в Сибир. Да наблюдават през нощта границата да не вземе да избяга и да търси политическо убежище в Русия.А и полицията стачкува....

51

1000 лв заплата

преди 8 години

Арестувайте го! Освен да тормози хората и да харчи народни пари по скъпи хотели и почивки в Куба за друго не става.И той е част от политическата мафия.

50

до 74 иво

преди 8 години

Методите му не ви харесват. Предпочитате както до сега. " мълчи народът, глухо и тъжно звънтят окови". Не ви ли се иска някой да ликвидира тази ***....ска 25 годишна антибългарска система?. Или искате да напъснат Бтлгария и малкото останали трезво мослещи , кадърни хора и да останат само дрогиранти, некадърници и криминален ***?.