13

Глория

преди 8 години

Бъдете по-точни : касиране или повторно преброяване? ЦИК вече отговори - няма да се брои отново. Бягайте в съда, ако ви стиска, но да не се получи ефектът на бумеранга!

12

Анонимен

преди 8 години

Защо само след избори ги говорим тези истини.Прав е Каракачанов но за съжаление само статистика.

11

Петърчо

преди 8 години

@Дръндер резултатите в Плевен са 59,3% на 40,7% и ГЕРБ изгуби. Други въпроси? Твоя отговор е от типа кой е по-лош Хитлер или Сталин. Нищо че жертвите и на двамата се броят в милионни. Но на кой му пука от подробности. Ясно е че само ГЕРБ фалшифицират избори, а другите едни добрички едни справедливи, нямат си те даже и желание да купуват гласове защото според тях това е неморално! Но я покажи протоколите от римските гета в Плевен та да видим дали право думаш или не.

10

Дръндер

преди 8 години

До Петърчо 12Абе мамин сладък, къде се изказваш неподготвен! За пример ще ти дам в Плевен 90% от ромите са гласували за ГЕРБ, каква е тази внезапна любов към ГЕРБ а? За това мамин сладък не се изказвай неподготвен защото ставаш смешен!

9

Петърчо

преди 8 години

Агент Каракачанов да обясни как така в Добрич ГЕРБ изгубиха кмета със почти същата разлика. Или когато ГЕРБ губи значи изборите са наред а когато печели са фалшифицирани нищо че става въпрос за едни и същи избори. Да отиде агента да провери протоколите от гласуването . Там хубаво ще види че на всички избори до сега първи и втори по брой на гласове са ДПС и БСП. И отново въпроса как така след всичко другарю Каракачанов при вас изборите са местени а в Добрич и на другите места не?

8

Анонимен

преди 8 години

Не знам какви сметки си прави Каракачанов, но Атака пак събра повече гласове от ВМРО и НФСБ. В общи линии ако Сидеров не се беше дънил толкова много, процентите на НФСБ и поне половината от тези на ВМРО щяха да са за него - това са бившите му избиратели.

7

Анонимен

преди 8 години

Ех, Каракачанов, ти във властта ли си, там си, няма какво да обясняваш колко сме зле. Участват ли вашите хора в общински съвети, участват, какво са направили те, за да се промени нещо? Прав си за едно, хората не вярват в политиците, ама това не е от вчера и вие продължавате да се правите, че няма проблем, самофпокряй избори малко шум и после тишина.

6

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До Анонимен6Да ти имам и проблема.Роми римляни татари индианци-всичко е купено.

5

Анонимен

преди 8 години

Агент Иван, няма ли поискаш касиране и в Русе?Твоето *** Исенцето Веселинов пак нищо не направи.Не че има смисъл, при тази огромна разлика, но поне от кумова срама.

4

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Прасимире кажи си колко пари взе от бургаския бек Валери Балевски?Бойко ще те разбере.Нали сте в коалиция все пак?Кво толкова ривеш сяаа?Не ти ли ясно-няма идеи и платформи има свързани фирми-анланге группе или просто евросоциализъм...

3

Анонимен

преди 8 години

Тази гнусотия която сервира ГЕРБ на народа като честни избори е гавра с Нормалността в живота ни. Тази нормалност намалява и скоро ще изчезне. Ще заживеем като в комунизма, в страх и насилствено подчинение. И на герберугите няма да им хареса защото Рапона и тях ще удари. Него го интересува да стои във властта и да краде. Нищо друго. Не успя да убие Трактора, много знае, утрои си охраната. Защо търпим и се лъжем, че няма страшно. Страшно е, помним комунизма. Отново ли го искате начело с един бивш

2

Анонимен

преди 8 години

Споко, с електронното гласуване няма как да докажете фалшификациите! Тогава и устата си няма да може да отворите. Което е и целта на занятието. Изборите ще се сведат до гола формалност. А сега са просто видимо извращение.

1

Анонимен

преди 8 години

Na vseki umen 4ovek e jasno kak se spe4eliha i tosi Pat isborite jalko sa 5o miliona i To sa gerb vse edni i Saschi sa Tova balgarite ne glasuvat sa koko sa Mutri milizioneri. Sa bkp a se sa v gerb Pusni im e na bG narot eto kak selskata u4itrljs fandakova kojato Kakto sofianski sabogata s nischtoNovo v Sofia mrasno Schumno tobtest Kafeta ne moje da se varvi Po trotoari sa kakvo plaschtame danazi sa da i plaschtame saplatite i schofiorite imotite na sof obschtinari s fandakova posluschniza