12

socialen

преди 8 години

Рекордно ниска избирателна активност! Народът спря да гласува, за да не легитимира вече фасадната, олигархична, компрадорска, неолиберална демокрация. Разбира се, че така Борисов печели, който беше турен от Олигархията да "управлява" с 80 депутата.

11

Габриела

преди 8 години

Дописката ви е пълна с грешки. В Костенец печели БСП , Иван Гавалюгов е новия кмет на Ботевград. Проверете си информацията!

10

Анонимен

преди 8 години

Избирателната активност на тези избори няма и 20 процента, а на предните парламентарни избори беше по-малко от 30 процента, за каква победа ми говорят от ГЕРБ, това е пълен провал за Боко Цвинокио и компания. Скоро тези 70 процента от българите, които не са гласували на изборите ще ви пометат. Още 5 300 000 000 милиарда заем, кой открадна парите на КТБ, бежанци, горещи точки, мислите ли, че народа ще търпи вечно тези безобразия, аз мисля, че не и напрежението се усеща вече във въздуха.....

9

Искахте Тато , нали?

преди 8 години

ЕТО ВИ ГО "НАСЛЕДНИКА" МУ....ХА,ХА,ХААААААААААААА...ОТ ОХРАНАТА !РАДВАЙТЕ СЕ ,БЕ...!!!

8

ИМАТЕ ГРЕШКА:

преди 8 години

БСП--не е "втора политическа сила"!Тя вече е "първа селска политическа сила"!!/..защото в градовете умря-никой не я бръсне вече за нищо.../

7

Винету

преди 8 години

Дядо Мраз, дядо Мраз и 9 анонимник. В целия нормален демократичен свят активността е в подобни граници. Само в Северна Корея е 99%. Това говори ли ви нещо или като зомбирани *** за вас само 90+ % са показател?

6

Анонимен

преди 8 години

В Елин Пелин спечели личност, а не партията ВМРО. Никой не гласува за партията, а за човека! ГЕРБ е отсвирен. В София на балотажа в една от секциите сестра ми е била в комисията. От 468 души по списък са гласували едва 56.....Това какво Ви говори...че и на софиянци им писна от измами! Предполагам, че на всякъде е така. И ГЕРБ ще се хвали, че цяла България е тяхна при избирателна активност една 40%.

5

МАЙКАТАСИТРАКА

преди 8 години

Комунизма се завърна ! ГЕРБ е новата БКП !!!

4

Петкан

преди 8 години

Информацията за Ботевград е обратна на истината. Печели Гавалюгов, който обърна резултата от първия тур! Цялата ли ви информация е толкова вярна?!!

3

дядомраз

преди 8 години

Неучастието на народа в изборите бат Бойко ,нещо да ти говори? Народната любов къде я видя ти и всички останали политдебили?!

2

Ботевград

преди 8 години

Невярана информация за Ботевград! Как може?

1

Анонимен

преди 8 години

от шест години държавицата потъва постоянно . KONGRATULATION