103

хи хи

преди 8 години

Миков не трябва да подава оставка...я каква хубава работа върши - загроби столетницата...почти кат путин Россия :))

102

Анонимен

преди 8 години

Грешка е да се мисли, че електората умира поради което БСП изчезва. Изчезват от лакомия и лъжи. Имаха властта два мандата, както и преди това. Нищо за хората, нищо. Оставиха Глигана от Б да си разиграва коня, увлечени да делят баницата. Не, че Глигана ще направи нещо за хората, 6 години му са виновни Луната, Слънцето, морето. И той лъже като за световно както БСП поради което започна спада. Що приказки изприказва вчера, глупости на търкалета. Явно БСП няма да се промени. И довижданеееееее!

101

БиеКаПие-то

преди 8 години

Никакви оставки! На следващите изботи да затвърдим резултата и "заслужено" да отидем в небитието където ни е мястото!!!

100

BG

преди 8 години

На тъпите политици от Позитано, че и от другаде трябва да им е ясно, че не става да си фурнаджийска лопата, дето се вика "и вълка да е сит и агнето - цяло".Като си тръгнал в една посока - вървиш по нея, а не се обръщаш на 180 г когато ти е изгодно !Също като Волен Сидеров - писал статия "Да свалим Альоша от наряд", пък сега е първи русофил! БСП - уж и те русофили, социалисти - пък лидера им в Брюксел в ЕС, повечето от тях са милионери !!!После - никой не гласувал за тях ! Що ли ?!?

99

Румен

преди 8 години

До хъм 139 Те щото червените, депесето и сините , направо преливат от качествени кадри и специалисти.

98

Румен

преди 8 години

Причината за загубата ви другари е една и е много ясна и точна, просто електората ви си отива от този свят за съжаление, това е.

97

Бедни ми Благоев

преди 8 години

"...не успяхме съвсем цялостно да разположим организационните действия и кадровите промени.." Демек - осрахме се. Пак. Гледай ти, какво направи една прегръдка на Орлов мост...

96

хъм

преди 8 години

Хайде сега да видим, кой ще е виновен за проблемите на хората ГЕРБ или БСП. От тук нататък за всичко носи отговорност ГЕРБ. Те изобщо нямат потенциал да се справят. Ще се нагледаме на некомпетентно високомирие и безпомощност. Ще си хапем лактите и накрая ще ги изхвърлим в канавката. Лявото в България ще се възроди, защото няма общество без ляво и дясно.

95

Любимци

преди 8 години

Това което все още не мога да определя е , дали пишещите коментарите са домашни любимци , на Мико Миков или Бойко Борисов.

94

СИНА

преди 8 години

До Анонименне е баш тъй, борисов ги гони, като се издънят и на местно и на национално ниво !

93

сина

преди 8 години

мерджанов, като те видя ми се повръща, ей такива сте всички в бсп-то, то за това сте на тоя хал, айде хвърлете всички оставки бе, не пускате кокала *** ниедни, за пари и лична изгода сте готови да останете с 0,01 % електорат, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ БЕЗСРАМНИЦИ ?????!

92

Анонимен

преди 8 години

А къде е СТАНИШЕВ когото БСП сложи начело на най старата партия в България и без нито ден трудов опит го наложи за министър председател на България? Кой и защо уби лявата идея в България отговорете другари от БСП? Във всеки случай не е Борисов.

91

Анонимен

преди 8 години

Никой не е чувал в България от която и да е партия да си подадат оставка. Хванат ли кокала, не пускат.

90

Анонимен

преди 8 години

В цялата история на БКП /БСП/ някой изобщо подавал ли си е оставката някога?

89

Анонимен

преди 8 години

Това е края на . Българската расбойничезка комунистическа партия а на другарите от другата тази на. Д . С ....дпс и е време също.

88

Анонимен

преди 8 години

Партията на съветските комунисти се свърши най после сега е ред на отрочето и дпс

87

до 126

преди 8 години

Правилно, да ги наредим. Ще почнем от най-верните Цецка Цачева, Краси Велчев, Йорданка Фандъкова видни партийни секретари. Бойко Борисов и членна БКП и агент на ДС, Цветан Цветанов, офицер от ДС и още много, много. Да се почва.

86

Joko

преди 8 години

За БСП изборите бяха с предизвестен резултат ! Отиват си от политическата сцена, НО това създава нов голям проблем.... идва една етническа партия, която трябваше отдавна да е извън закона. За съжаление много български дупедавци се продадоха на фесовете !

85

ivan К

преди 8 години

Бесепето го знаем, ето махнахме го, защото са ***. Сега дойдоха чистите. дупе да ви е якор а как ще се отървете от тях, халал да са ви

84

Анонимен

преди 8 години

Беше необходим четвърт век, за да "узрее" народа и да пише заслужената двойка на творението БСП. Дори тиквите и техните креатури бяха бити и ще управляват с подкрепата на 1/4 от избирателите. Победители всъщност сме ние 3/4, които създаваме БВП, плащаме данъците си и всеки един от нас храни 1 пенсионер, 1 ром, 1 дете, 1/3 държавен служител,1/3 полицай и 1 безделник.