12

гери

преди 8 години

Дали в Арена Армеец или в НДК все тая. Важна е организацията, а не мястото!

11

Shark

преди 8 години

Ама пак ли отидохте в секционните комисии да им слугувате за жълти стотинки. Значи заслужавате си цирка да се повтори, защото трябваше никой да не иде в комисиите да видим как ще си правят изборите и кой ще им брои и натъкмява бюлетините. Какво, ще забогатеете ли със 100 лв,??? Ако и толокова вземете де, защото чух че се дава около 75 лв. За тея кирливи пари няма да си мръдна пръста.

10

Анонимен

преди 8 години

Малее, какво благородство, каква съпричастност, какво човеколюбие. Нямам думи! Този път мутрите нямало да взимат заложници?!

9

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

И сега вероятно трябва да сме благодарни и щастливи от това ? :)

8

Анонимен

преди 8 години

Ако ви стиска за честни избори раздайте на избирателите вместо бюлетини оръжие и патрони за да гласуваме с тях, пък които от политиците оцелеят те ще управляват, така я виждам аз властта на народа

7

Лампи и една тиква

преди 8 години

В моя квартал бай Тошо построи училище и в двора постави три големи лампи. 45 год. тези лампи светиха. Ноща превръщаха в ден. Днес и трите лампи не работят. ГРОБАДЖИИ НЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА ТОК В ДВОРА НА УЧИЛИЩЕТО. ИНАЧЕ КУПИХА ТРИ КАМЕРИ ДА СНИМАТ ТЪМНИНАТА. МЕЖДУВРЕМЕННО ПРЕЗ НОЩА БЯХА НАРЪГАНИ С НОЖ ДЕЦА. ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ НЕ ГИ ХВАНАХА. ПРЕДИ ГОДИНА, ОТНОВО КАМЕРИ ЗАСНЕХА В ТЪМНИНАТА КАК ПЕНСИОНЕР Е ЗАСТРЕЛЯН. НА КАМЕРИТЕ СЕ ВИЖДАЛО ДВЕ СЕНКИ, ЗАЩОТО ГОЛЕМИТЕ ЛАМПИ НА БАЙ ТОШО НЕРАБОТЯТ

6

Елемаг

преди 8 години

Ахаха, на балотаж с по двама кандидата.Голяма организация!!Тя,цялата ГЕРБ-ерска работа е такава!!След дъжд качулка,ама видите ли ние сега ще оправим нещата!!И *** гласуват ли, гласуват!!

5

кичка нонебодурова

преди 8 години

Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации.

4

тия па

преди 8 години

Е то това остава когато гласувалите ще са в пъти по-малко да се случи същото . При евентуално повторение съответните органи би трябвало да се задействат веднага .

3

твърд гербер

преди 8 години

БСП са виновни за онзи случай! След като Герб се заемат, това няма да се повтори!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров - президент!

1

Анонимен

преди 8 години

Другари платени драскачи имащи се като журналисти,спрете да тиражирате глупости.Изборите и балотаж са не сравними най-малкото като обхват.То затова си мислят много от вас,че в Златията копаят злато.