51

Soxtella

преди 8 години

И аз съм джудже,само зяпам като теле ...

50

Анонимен

преди 8 години

На тази височина десетки самолети са се разпадали. Особенно, че този вече веднъж е имал остъргване с пистата е напълно вероятно грешка при ремонт преди 14 години сега да е причинил нещастието... Случвало се е 1:1 вече и пак ще сте случва.

49

Анонимен

преди 8 години

Руснаците не могат ли да произведат собствен самолет?

48

DreamTheater

преди 8 години

Бог да прости жертвите.Много е лошо когато загиват деца.

47

Анонимен

преди 8 години

не на две части а на много и разпръснати на огромна площ. от тук е извода че се е разпаднал в въздуха. защо не е ясно но двигател не е защото а321 може да лети с един

46

Анонимен

преди 8 години

Ами сега, да не спрат парите на Волен за бело.

45

Анонимен

преди 8 години

Airbus са несигурни *** и аз не бих се качил на техен самолет.

44

Анонимен

преди 8 години

До ЛелееДа пази Бог.

43

Анонимен

преди 8 години

До 123456Ако всички са 227 от които 217 пътници и 7 екипаж ще рече че на борда е имало трима на гости.Кои, и какви са били тези гости ?

42

Жалко за жертвите

преди 8 години

С това сваляне на руския пътнически самолет, от терористичните групировки в Синай които са комбина от бойци на ИД и палестинския ислямски джихад с един куршум удариха два заека,. 1. Удариха туризма в Египет.2. Посочиха показалеца си на Путин за военните му удари против ИД в Сирия.3. Няма да се учудя, ако ракетата с която е ударен самолета е руска, но това едва ли ще го кажат. Само преди 4 месеца Египет хванаха в Синай терористи с руско ново поколение оръжие.Жалко за хората, Бог да ги прости

41

123456

преди 8 години

До въпросВсички са 227- пътници 217 и екипаж 7

40

123456

преди 8 години

В шок съм от злобата! Май само пишете за да си чешете езиците, иначе треперуцате вкъщи!Гледах по телевизията репортаж от летището в Русия, няма такава мъка да си там и да се молиш да има друг полет от ШАрм-Ел-Шейх и да се надяваш твоите близки да не са в разбилия се самолет.Никога, ама никога не искам да разбирам!Всички сме равни пред смъртта и пред мъката. Няма силни, няма бедни, богати, руснаци и т.нДа почиват в мир!

39

Лелее

преди 8 години

Какви са тези коментари бе хора? Всеки от нас се е возил на самолет и на всеки може да се случи!Как е възможно човек да реагира така при смъртта на толкова невинни хора? Няма значение Русия, САЩ, ИД и т.н имат значение почернените семейства! Това са толкова много хора...Бог да прости мъртвите и да дава сила на семействата! Няма какво друго да кажа...

38

Ястреб Османлията

преди 8 години

До 60Не знам откъде я черпиш тази информация за техническия проблем, но според египетските, както и рашките официални лица, няма никаква комуникация, индикираща какъвто и да е проблем в самолета. Радио-връзката се прекъсва внезапно, самолетът се разкъсва на две части във ВЪЗДУХА!!!, близо до опашката, и пада вертикално на земята. Хммм ... аз съм само тютюнокопач, не че много ги разбирам тези работи, но самолетът да се саморазцепи във въздуха от само-себе си ...ъъъъ....????

37

Анонимен

преди 8 години

До въпрос217 са пътниците, не 117

36

въпрос

преди 8 години

пътниците в самолета са 117 , екипажът 7 общо =124 .Как така са открити 129 тела ? откъде са се взели тели 5 трупа в повече ?

35

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ОсманлиятаНе, няма никакви данни за експлозия. Пилотът е съобщил за технически проблем и е поискал аварийно кацане. След това, според данни на Flightradar24 самолетът е започнал рязко да намалява височина, с около километър на минута. Това е. Останалото са спекулации. Окончателно ще се разбере какво се е случило след обработка на данните от черните кутии

34

anonim

преди 8 години

moite saboleznovania,kam Rusia i Rumania za jetrvite pri neshtastnite incidenti.Bog da gi prosti .i te sa nechii roditeli i deca .

33

Ястреб Османлията

преди 8 години

Очертава се, че този самолет се е разбил в резултат на експлозия.Жалко за загиналите!!!! И ... някой злобар може ли да се обоснове защо се радват на смъртта на тези по всяка вероятност съвсем невинни хора!?

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЗнаете ли, българчета? Просто се радвам на съдбата ви. Нация, която може да пише такива коментари, не заслужава не мизерията, в която живее, тя не заслужава---------Че кво ни е на съдбата бе *** ?