25

vlady

преди 8 години

Не става ясно защо е използван лесно запалимият полиуретан вместо по-качествени труднозапалими звукопоглъщащи плоскости. Ако имаше такива нямаше да се стигне до сериозни инциденти.

24

До 21

преди 8 години

Румъния е толкова напред , че и след 20 години няма да ги стигнем .

23

Халифата

преди 8 години

Сбогом мила ми Европа. Хора известни или не всячески се опитват да те затрият. Най-стариите демокрации на света буксуват, а горкичките балкани дето векове наред мир и ред не са видели страдат, боледуват, беднеят, умират и ИЗЧЕЗВАТ! Да живее бати Китай и чичо Сам.

22

Анонимен

преди 8 години

Така е като се кланят на сатаната , ще горят в ада !

21

Анонимен

преди 8 години

Винаги съм твърдял, че този който примамва тези хора в тези клубове е главният виновник. Две мнения няма. След като си решил да печелиш, трябва да премислиш всичко по 1 000 пъти за мерките за безопасност. На такива места има винаги еуфория и трябва всичко да се осмисля предварително многократно.

20

МММ

преди 8 години

Тыпанари, малко Ви е това, с равнение с аргоментите кым жертвите. Никога не плюйте по нещастен случай, на всеки може да се случи недай си Боже. Говорим за млади хора-деца, ХОРА. Нека почиват в мир

19

Сп???нс

преди 8 години

много изостанали комшиите , ние това го имахме преди доста години , и няколко13-14 годишни си отидоха завинаги , а осъдени до скоро нямаше

18

Анонимен

преди 8 години

Жалко за хората! Румънците са много готини, а жените им са красавици, за съжаление и те стават жертва на политиката на САЩ за цига'низация и унищожение на европейските страни!

17

Анонимен

преди 8 години

На ви сега американски сатанински ценности ! Жертвоприношение отвсякъде !

16

факт.

преди 8 години

Планирано жертвоприношение за Hell Win ( Хелоуин) - факт.Не стига че празнуват сатанински празник , а после се оплакват че са жертви.

15

Анонимен

преди 8 години

Невежи дали фира! Кво от това? На кой му пука?

14

Анонимен

преди 8 години

MNOGO SE RADVAM.

13

Анонимен

преди 8 години

Нормално! Все пак са отбелязвали един твърде *** ритуал, в който не е останало нищо християнско, а е изпълнен със сатанинско съдържание. Е, може да са си мислили, че всичко е майтап, нооооо явно не са познали. Добре дошли в ада!

12

Анонимен

преди 8 години

Koнцерт са изнасяли румънският метъл състав "GOODBYE TO GRAVITY" според чуждите сайтове. Има ги във фацето https://facebook/GoodbyeToGravity/?fref=ts Напълно сатанинска музика.

11

психично болен

преди 8 години

Що не бях там? :-(Щях да видя истински пожар и умиращи хора, а такава гледка не е за изпускане!!! :-)

10

Анонимен

преди 8 години

Били са в капан даже малко са жертвите щом пожарната и линейките дошли след 20мин. Балкански тьпаци сме си и това е

9

Мордор

преди 8 години

Имало е рок концерт , такива концерти има и при нас! Бил съм на доста такива мероприятия където изхода е един и ако стане беля няма бягане! Организаторите на концерти в клубове трябва да си вземат поука да не се случва това и при нас!!! Това нещастие дълбоко ще рефкекрира върху творчеството на групата, която е била там! Почивайте в мир фенове на рок и метъл музиката!!

8

Име

преди 8 години

Спестява се цялата истина,но в други сайтове не е спестена-тези лекенца с промити мозъци са празнували хелоуин и точно по време на песента за смъртта е станал взривът...Богохулниците винаги се наказват колкото и да не ви се вярва!Хайде сега ще ревете защото били деца и млади хора а защо така ги възпитавахте и защо допуснахте този езически ритуал да стане модел за подражание?Вчера даваха по телевизията как в пловдивска гимназия се подготвят за хелоуин облечени като ***...Да си извадят поука!

7

...

преди 8 години

До до 1...Живи сте, едната се обади вече :D

6

Анонимен

преди 8 години

Жертвоприношение за американски езически празник!